• 28.09.2016, 22:42

Mitt første blogginnlegg


Velkommen til min blogg! Lille meg tok et spontant valg på en søndagskveld med å starte å blogge igjen, da det er utrolig lenge siden. Jeg har blogget før med samme bloggnavn i en god stund før jeg bestemte meg for å slette den pga. dårlig motivasjon til å fortsette. Men nå kjenner jeg at jeg er motivert og har fått designet på plass!

Jeg kan starte med å fortelle bittelitt om meg selv og hva denne bloggen vil handle om. Som dere vet, heter jeg Sara og er student på Høgskolen i Molde og går i 2. året på vernepleien, heltid. Jeg er sunnmøring, som vil si at jeg er opprinnelig fra Ålesund, men har bodd i Molde i over ett år sammen med en roommate, som også går på samme utdanning som meg. Kan godt si at jeg trives i hennes selskap og i Molde generelt. Jeg skal i praksis på sykehjem om noen uker, så det skal bli både spennende og lærerikt, men akkurat nå, er jeg litt nervøs.
Mine interesser er mote, hår/sminke, trening, venner, familie og kjæreste. Jeg er som oftest ei veldig positiv jente, men noen ganger har jeg dårlige dager som viser tydelig godt frem. En av de beste jeg vet er å planlegge og å holde orden. Jeg er veldig ryddig av meg. En av de verste jeg vet er å ha/få høye forhåpninger i forhold til avtaler med andre, da jeg har hatt dårlige erfaringer tidligere.Slik! Jeg tenkte jeg ikke skulle gå inn i dybden om meg selv for det kan fort bli en veldig lang tekst, som fort kan bli veldig kjedelig. Du blir bedre kjent med meg etterhvert. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om det som interesserer meg - noen av de som ble nevnt litt lengre oppe og ting som faller meg inn, som kan være interessant for deg. Forhåpentligvis. Jeg har ikke store forventninger til denne bloggen, da jeg ikke kommer til å legge ut så mange innlegg om dagen, men jeg ønsker i hvert fall å blogge om varierende ting. Jeg er også student, så jeg kan uansett ikke sette meg tid til å blogge mye hver dag.

Håper denne bloggen vil falle i smak!

Liv Malin

29.09.2016 kl. 07:38
GLÆDE MÆ! Allerede fått en fast fæn igjen ✌ good luck darlin ❤

sara

29.09.2016 kl. 18:34
Liv Malin: Haha! Tusen takk <3

:)

29.09.2016 kl. 13:22
Hei Sara, long time no see :)
sara

student i HiMolde, 2. året.

Search

Bloggdesign

hits