• 29.09.2016, 19:38

Aldri mer hjemmebleking!


Hei! Det jeg skal blogge om nå, er egentlig ganske flaut. På søndagen hadde jeg så lyst på ombre, noe jeg har hatt i 2014. Da brukte jeg tiden min på å finne et bilde på instagram. Jeg kan være veldig spontan til tider, da jeg bestemte meg for å kjøpe hårbleking dagen etter - kun for å slippe å dra til frisøren for jeg ville spare litt penger. Gjorde jeg det? Nei. Jeg kjøpte 3 pakker blekemiddel + blåsjampo og balsam, og farget håret i 2 omganger samme dag, for jeg ville ha det lysere. Siden jeg har veldig mørkt hår, så vil ikke håret mitt bli like lyst som jeg ønsker. Rommaten min hjalp meg med blekingen underveis.

Som du kan se på bildet, ble håret mitt veldig ujevnt og veldig oransj. Det ble en veldig intens gresskar-farge etter 2. omgang, så jeg angret veldig. Jeg som trodde at dette skulle gå helt fint. Så jeg ble ganske flau på tirsdagen, da jeg måtte vise meg selv med håret på skolen. Etter skolen dro jeg til frisøren. Ja, jeg måtte.Håret mitt så ikke bra ut i det hele tatt og det er selvfølgelig min feil. Jeg trengte hjelp av frisøren og det måtte enda mer bleking til for at overgangene ikke skulle bli harde og for å ha det så lyst som mulig slik at jeg kunne få en kald farge på tuppene. Overgangene er fortsatt litt rødlig/oransj, men "toppen" av håret mitt tok ikke så mye av blekingen. Skulle ønske jeg brukte pengene på en frisørtime i starten, da det hadde blitt billigere og mindre slitasje. Nå har jeg lært mine feil og skal ikke bleke håret mitt selv igjen! Håret mitt er ganske sliten etter blekingsprosessene på 2 dager. Jeg brukte blåsjampo + balsam igår for å få det kaldere som jeg foretrekker best i mitt eget hår. Slik ser det nå:Håper du likte innlegget! 

(H)ærligfet

29.09.2016 kl. 20:06
Been there done that! Altfor mange ganger. Det er lite å spare i å prøve å fikse ting hjemme. Men det ble jo fint til slutt!:)

sara

29.09.2016 kl. 22:12
(H)ærligfet: Ja, ikke sant! Det har jeg innsett nå... Tusen takk :)
sara

student i HiMolde, 2. året.

Search

Bloggdesign

hits