• 02.10.2016, 15:24

Mine tatoveringer og hva de betyr- JEG HAR EN TATOVERING TIL, EN DIAMANT I ROSA, MEN DEN HAR INGEN SPESIELL BETYDNING -

(Binary data 65 bytes)
Infinity med fjær, roser og to navn. Denne var min første tatovering etter jeg fylte 18, men tatovøren gjorde en dårlig jobb, så jeg måtte tilbake igjen og fikk en cover-up av en annen tatovør. Da hadde jeg ikke roser før cover-upen. Hun gjorde en veldig god jobb og jeg ble svært fornøyd med resultatet. Jeg hadde en nevø, som egentlig skulle ha blitt 30 i november, men hjertet hans stoppet så alt for ungt. Jeg hadde også en papillon hund som døde samme måned som han. På gravsteinen hans har han fugler på toppen, derfor valgte jeg å ha ei fjær i tillegg.

(Binary data 65 bytes)
Denne blir min siste ribbe-tatovering for det var sinnsykt vondt! Jeg har alltid hatt en drømmefanger på Filippinene, da jeg ofte hadde mareritt da jeg var yngre. Følte den hjalp meg på den tiden. Jeg syns også de er veldig fine å se på. Drømmefangeren min betyr «inn med det gode, ut med det dårlige».

(Binary data 65 bytes)
Noen spurte meg om jeg likte The Beatles, da vedkommende så den. Denne tatoveringen har en annen betydning enn sangteksten til The Beatles. Den handler om meg selv. Jeg hadde problemer med temperamentet mitt før, noe som skapte mye konflikter. Jeg har lært mye om meg selv på den tiden og har klart å la ting ligge enn å gjøre ting enda verre.

(Binary data 65 bytes)
Jeg elsker klokker med romertall og farger. Papillon betyr sommerfugl på fransk og jeg hadde to hunder i den rasen, en gutt og ei jente. Jeg kunne hatt en i rosa og i blå, men jeg valgte begge i rosa, da jeg elsker rosa. Min favorittfarge. Klokkeslettet var da jeg ble født - 12:22.

(Binary data 65 bytes)
Vaskekoder? Det er noen som har spurt meg om de skulle vaske meg på 40°. Det er ikke det tatoveringen betyr i mitt hode. Meningen med denne var at jeg skulle være den eneste som visste hva tatoveringen sto for. Hva de andre tenkte, tok jeg meg ikke nær av. Alle kan mene hva de vil, men liker at den er "uvanlig". Jeg har vært gjennom mye i barndommen og i ungdomstiden - livet mitt har ikke vært en dans på roser, og det har gjort at jeg har blitt en sterkere person på innsiden. 

(Binary data 65 bytes)
Denne tatoveringen hadde egentlig en annen betydning for meg da jeg tok den, men har endret betydningen til noe positivt. Jeg har egentlig alltid likt anker tatoveringer, men min far jobbet som elektriker som hadde en anker som logo + noe annet. Nå tenker jeg på pappa hver gang jeg ser denne tatoveringen, noe jeg syns er fint.

(Binary data 65 bytes)
Tatoveringen er hentet fra en Disney film - Familien Robinson, believe me or not. Den filmen er så søt og den treffer hjertet mitt og hele quoten passer meg utmerket godt. «We keep moving forward, opening new doors and doing new things, because we're curious... And curiosity keeps leading us down new paths».

________________________________________________________

Vil jeg ha flere i fremtiden? Kanskje. Jeg har ingen planer med å ta flere tatoveringer akkurat nå. Nå vil jeg fokusere på å spare opp pengene mine på noe annet enn tatoveringer. Jeg må jo for eksempel betale husleien, semesteravgift, mobilregninger (når jeg skal skaffe meg abonnement), mat og drikke, og medlemsskapet på Pro Gym.

Har du noen tatoveringer, eller ønsker du en selv?

Hedda

02.10.2016 kl. 15:28
Veldig fine :-)

sara

02.10.2016 kl. 15:29
Hedda: Tusen takk, Hedda :-)

lisarorvik

02.10.2016 kl. 16:38
Så utrolig fine :). (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

sara

02.10.2016 kl. 17:40
lisarorvik: Tusen takk, Lisa! :-)
sara

student i HiMolde, 2. året.

Search

Bloggdesign

hits