• 06.01.2017, 14:33

Listen to your body


Det er ikke ofte jeg blir syk. Så syk at jeg blir sengeliggende med feber, smerte over hele kroppen og i hodet, og forkjølelse. Du kjenner at du ikke orker å gjøre noen ting enn å ligge og syns synd på deg selv. Slike dager som dette, burde jeg satt mer pris på helsen min. Hvor god immunforsvar jeg egentlig har. Formen var helt fin da jeg sto opp og før jeg skulle ha kulltime på skolen, men allerede én time etterpå, snek feberen inn på. Kroppen min blir så rastløs for du kjenner smertene griper inn og kjenner at du blir svakere. Jeg ble mer sårbar.

Processed with VSCO with a9 preset

Enten så ble jeg smittet, trent for mye eller så er det bare utmattelse at kroppen sa stopp. Det er viktig for både deg og meg at vi tar vare på kroppen våres, både fysisk og psykisk. Ikke slit deg ut. Ta vare på din egen helse. Din egen kropp. Dagen i går var helt forferdelig. Jeg hadde det så vondt. Så vondt at jeg nesten ikke orket å lage meg noe middag, men jeg gjorde det likevel, fordi jeg trenger det. Kroppen trenger mat selv om vi blir syke. Det er nå jeg skulle ønske foreldrene mine var her som kunne ta vare på meg, fordi de er så smarte. Jeg føler de vet hva de driver med og blir mine tjenere. Det er ikke tull, jeg blir rett og slett svak og utmattet at de gjør det meste. Når jeg er syk ligger jeg i sengen hele dagen til jeg føler meg bedre, og jeg har ikke vært skikkelig syk siden 2012. Det sier litt hvor god immunforsvar jeg egentlig har.

Processed with VSCO with a7 preset

Derfor ble det ingen blogging i går. Formen er mye bedre i dag, men tror det er lurest å holde seg inne og slappe mest mulig av i dag også! Kroppen min trenger hvile/søvn og mye væske. Når man er en blogger, så er det vel lov å ta seg noen dager fri pga. sykdom, sant? Jeg håper i hvert fall du får en fin helg og sett pris på hvor frisk du er. Nyt det så lenge du klarer! Om jeg har noe mer på hjertet, kommer jeg til å publisere et innlegg. Men jeg prioriterer nå helsen min aller først. Ha en fin dag videre 

Victoria Larsen

06.01.2017 kl. 14:49
Veldig fint innlegg :)

sara

06.01.2017 kl. 17:42
Victoria Larsen: Tusen takk :-)

lisarorvik

06.01.2017 kl. 16:05
Masse god bedring :)

sara

06.01.2017 kl. 17:42
lisarorvik: Tusen takk :-)

milan

06.01.2017 kl. 16:58
ooooo stakkars deg, det er så trist :( , må bli bedre snart, jeg er sikker i det, du er en sterk jente ;)

sara

06.01.2017 kl. 17:43
milan: Tusen takk for det :-) Satser på at jeg blir bedre snart.
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits