• 10.01.2017, 20:10

Fra A til Å


Nå fikk jeg endelig stumpen på sofaen. Alt har gått i ett etter jeg var ferdig på skolen, men det er godt å vite at jeg ikke har latet meg hele dagen. Jeg har både trent, dusjet, ordnet middag og god lunsj til i morgen. Formen er fin, men er fortsatt forkjølet. Halsen er opp og ned, men jeg hoster ikke. Jeg fikk solgt kontorstolen min, så nå gjenstår det bare å selge sengen min så er rommet mitt tom for møbler. Wii, er ikke lenge igjen til jeg skal flytte! Internettet i leiligheten er ikke noe å skryte av, det går sinnsykt tregt. Både på mac og mobil. Det skal bli veldig godt å flytte ut herfra, fordi dette er ikke fibernett. Nå skriver jeg bare det jeg har på hjertet, så derfor blir dette blogginnlegget fra A til Å.Nå skal jeg holde meg våken til jeg er trøtt og får håpe at internettet blir bedre. I morgen kommer det en kjøper som skal hente sofagruppa og salongbordet på stua hjemme hos oss. Da mangler vi å selge bort tv-benken, bokhyllen, sengene og kjøleskapet. Det er ikke så ille. Jeg skal uansett ikke være i Molde så lenge siden jeg begynner i praksis på mandag i Ålesund. Da blir det en lang busstur hjem til helgen og jeg ser frem til bedre nett for å si det sånn! Gleder meg til å se foreldrene mine igjen selv om det ikke er så lenge siden, haha. Men nå orker jeg ikke å skrive mer, nå vil jeg bare slappe resten av kvelden. Peace Har du hatt en fin tirsdag?

Victoria Larsen

10.01.2017 kl. 22:43
Så flott innlegg!

sara

11.01.2017 kl. 21:56
Victoria Larsen: Tusen takk :-)

milan

11.01.2017 kl. 16:40
trener du hver dag ?

bruker du noen produkter som proteiner ......?

sara

11.01.2017 kl. 22:01
milan: Nei, ikke hver dag. Jeg trener 5 ganger i uken :-) Jeg spiser både proteiner og karbohydrater, så jeg velger produkter som inneholder disse.

Tuva

13.01.2017 kl. 19:39
Skal du flytta fra Molde? :)

sara

13.01.2017 kl. 22:42
Tuva: Nei, jeg skal bare flytte ut fra leiligheten til Molde Campus, og bo for meg selv der :-)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits