• 23.01.2017, 16:30

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Druer er utrolig godt å ha ved siden av matpakken eller til dessert. I helgen lagde jeg meg mager vaniljekesam med druer, og de er så godt sammen! De er ment for å være sammen, de.

Ukens nedtur: Første praksisdag var jeg med på dagtilbud og var der til vi ble hentet. Jeg var ikke der så lenge, kanskje en times tid, og jeg var litt sulten. I løpet av bilturen hjem til boligblokken ble jeg bilsyk og var redd for å kaste opp. Jeg måtte ha opp vinduet litt for å få i meg frisk luft, og jeg satt i tillegg bake i bilen og var sulten. Dette kan dessverre være en trigger for meg. Brukeren som satt på med oss var utrolig empatisk og tok vare på meg.

Ukens opptur: Jeg la ut et bilde av meg selv i treningstøy på Instagram for noen dager siden, og flere har merket hvor markert kroppen min har blitt. Både mamma og pappa har merket at rumpa mi har vokst, en bekjent av meg sa at kroppen min er i toppform og ei venninne av mamma fortalte meg i telefonen at hun virkelig ser forskjell. Alt dette fikk jeg vite forrige uke, altså uken som var, og jeg ble så glad for fine komplimenter/tilbakemeldinger. Da vet jeg at jeg har gjort noe riktig, både med treningen og kostholdet mitt!! Dette var en slags motivasjon for meg, og jeg har merket selv at kroppen min har forandret seg litt. Det er liksom vanskelig for oss å se forskjell - med mindre man har tatt fremgangsbilder/før og etter-bilder. Lårene mine er blitt mye strammere i forhold til før, det var litt rart der og da, men jeg var så vant med mine myke lår, haha!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens sang: Zara Larsson - Ain't My Fault


Ukens quote:

«Make time for your parents because while we're busy growing up, they're growing old and suddenly you wonder where all the time has gone.»

Ukens fail: Jeg skulle koke grønnsaker, men hele posen var helt frossen at jeg måtte tine den litt med varmt vann. I det øyeblikket jeg så at vannet begynte å koke, åpnet jeg posen i liggende stilling. Jeg tenkte ikke så langt der og da, og hjernen registrerte i ettertid at jeg nå har fucket litt opp. Det kom nemlig mye vann ut av posen på gulvet pga. isen hadde smeltet. Haha... Uff. Pappa trodde jeg var hjerneskadet. Sånn seriøst.

Ukens film/serie: Jeg så en film på Netflix, en film som var annerledes enn de andre romantikk filmene. Filmen heter In your eyes, og jeg syns den var både søt og annerledes. Det er selvfølgelig urealistisk, men det er skrekkfilmer også. Urealistisk.

Ukens mat: Kyllingbiter med fullkornsris og grønnsaker 

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens innkjøp: To jeans bukser, body, treningshansker og treningsstrikk (180 cm). Belønning for at jeg har vært så flink i praksisuken min.

Linn Therese Dagsland

23.01.2017 kl. 17:51
Innom for å ønske deg en helt fantastisk mandagskveld, fine du! <3

sara

25.01.2017 kl. 00:03
Linn Therese Dagsland: Tusen takk <3 Håper du får en fin uke!

.

23.01.2017 kl. 19:01
kjempe fin blogg du har!

sara

25.01.2017 kl. 00:03
Sanne: Tusen takk!

milan

23.01.2017 kl. 19:11
nedtur synes har ikke blitt for mye verst :) og dette er greit hehe

har du tenkt kanskje i framtida til å skape noen videoer om trening, dette ville være interesant tror jeg

sara

25.01.2017 kl. 00:03
milan: Nei, tror ikke det blir noen videoer med det første :-)

Iselin Renée

24.01.2017 kl. 13:47
Uff er kjedelig å bli bilsyk. Håper resten av uka var fin da :)

sara

25.01.2017 kl. 00:02
Iselin Renée: Veldig.. Tusen takk for det :-D
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits