• 25.01.2017, 00:00

20 spørsmål: Bli bedre kjent med meg


Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Svar: Omtenksom, empatisk, sjenert, snill og rampete.

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Svar: YouTube, blogg.no, facebook, messenger, snapchat og instagram.

Hvem ringer du til når du blir sint eller lei deg?
Svar: Som regel ringer jeg alltid til bestevenninnen min, men det kommer helt an på hva jeg er sint eller lei meg for. Det er ikke alltid nødvendig for meg å snakke med noen når jeg er nedfor eller forbannet. Det hender at jeg holder ting for meg selv og etterhvert blir roligere.

Hvilke uvaner har du?
Svar: Jeg biter neglene mine når jeg konsentrerer meg skikkelig, jeg tar ofte på håret mitt når jeg er nervøs, jeg knekker fingrene mine og det er egentlig ikke bra for leddene.

Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Svar: Det kommer helt an på hvilken situasjon jeg er i, men jeg er som oftest veldig ung for alderen, haha! Her er det snakk om å være veldig barnslig meste parten av dagen, både når jeg er hjemme, på skole og på fritiden. Jeg blir ikke slik for alltid, da. Tror jeg.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Hva syns du om tatoveringer?
Svar: Tatoveringer er fint på de som kler det. Når det gjelder meg selv, som har 8 tatoveringer fra før, syns jeg at tatoveringer er mye finere når de har en betydning, eller har en historie bak tak tatoveringen. Det gjør tatoveringen ekstra spesiell, men det er bare min mening.

Hva mener du om utroskap?
Svar: 
For det første, så har jeg aldri opplevd utroskap, noe jeg er veldig glad for. For det andre, så er jeg i mot utroskap! Jeg syns det er helt forferdelig for de som har opplevd utroskap, og jeg fatter ikke hvordan en person kan ha samvittigheten til å gjøre dette mot en annen person. Personen du er sammen med, liksom. Om forholdet er så forferdelig, om det mangler noe i forholdet, om det er noe problematisk med forholdet osv., så er det rett og slett bedre å gjøre det slutt før du i det hele tatt kan tenke å ha samleie eller kysse noen andre. Utroskap kan ødelegge en person. Utroskap er motbydelig!

Hvorfor begynte du å blogge?
Svar: 
Jeg begynte å blogge fordi jeg liker å skrive og jeg ble inspirert/motivert til å blogge igjen på grunn av romkameraten min, som også er en blogger. Jeg har tidligere vært blogger, men sluttet fordi jeg mistet blogglysten. Dette er en del år siden, men jeg syns det er gøy å blogge igjen.

Hvordan er livet ditt akkurat nå?
Svar: 
Livet mitt er bra sånn sett, men det er av og til jeg drømmer meg bort. Drømmer om livet mitt som jeg egentlig vil det skal være, for jeg kan ikke gjøre noe annet enn å drømme. Det er enkelte tanker som bare dukker opp...som bare minner meg om hvordan livet mitt var før. Minner.

Hvilket språk ønsker du å lære?
Svar: Tegnspråk, faktisk! Som fremtidig vernepleier kommer jeg til å møte mennesker som ikke har verbalt språk som bruker ASK (alternativ og supplerende kommunikasjon), som for eksempel tegnspråk. Det hadde vært kult å kunne tegnspråk, slik at det blir enklere for både meg og brukeren til å kommunisere med hverandre. Det kan være utfordrende å kommunisere med andre mennesker som ikke har verbalt språk. Da er det viktig for meg som fremtidig vernepleier å bli bedre kjent med ulike kommunikasjonshjelpemidler, derfor er tegnspråk relevant.
 Nevn noe du virkelig ser frem til.
Svar: Det jeg ser frem til er Fifty Shades Darker, som kommer på kino den 10. februar. Først så trodde jeg at den skulle komme på valentinsdagen, haha! Den første filmen falt i smak hos meg, så jeg gleder meg til etterfølgeren.

Hvis du kunne endret navnet ditt til hva du ville, hva ville det vært?
Svar: Da jeg gikk på ungdomsskolen, ville jeg hete Sara Sofie. Jeg aner virkelig ikke hvorfor, men jeg syns at navnet var veldig fint på den tiden, men jeg tror ikke navnet hadde passet så bra til meg. Mitt fulle navn er Sara Jane, og da kunne jeg tenkt meg å bare hete Sara.

Har du noen fobier?
Svar: Jeg har edderkopp-fobi, men går det an å ha ball-fobi? Jeg er redd for store baller da jeg fikk et hardt slag i ansiktet da jeg var yngre. 

Nevn 4 bloggere du leser fast.
Svar: Anna Edwin, Sophie Elise, Hanna Öberg og Anniken Jørgensen.

Hvor er du om 5 år?
Svar: 
Slike spørsmål er så trist, fordi man vet aldri hva fremtiden vil bringe. Det er skummelt å se for seg fremtiden for tiden, for jeg har ofte gjort det. Det er lov å drømme, men ikke når det gjelder om fremtiden. Min fremtid. Forhåpentligvis så er jeg et sted i Norge, som vernepleier og har jobbet i 4 år innenfor mitt favoritt område. Forhåpentligvis har jeg tjent nok og at jeg er klar for å få barn, men jeg må finne mannen i mitt liv først. Hahaha, good luck girl. Kanskje jeg skal skaffe meg sæddonor. Om jeg er gift og har hus, vet jeg ikke. Slike ting orker jeg ikke å se for meg lengre.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Skal du på noen ferier i sommer?
Svar: Jeg har ingen reiseplaner for sommeren, men jeg har planer om å jobbe mest mulig i sommer for å tjene penger. Obviously.

Skriver du uten å se på tastaturet?
Svar: Av og til må jeg se på tastaturet, fordi det hender at jeg bommer. Jeg klarer som regel å skrive uten å se på tastaturet.

Hvor gammel er du om 5 år?
Svar:
Jeg blir 23 i år, så da er jeg 28 om 5 år. Sykt...

Foretrekker du å ringe eller sende en tekstmelding?
Svar: 
Det spørs hvem jeg skal kontakte. Nå er det slik at jeg har skikkelig telefonskrekk og tørr ikke å ringe til fremmede mennesker. Derfor foretrekker jeg å sende tekstmelding til vedkommende. Om det er noe som haster, sånn generelt, så foretrekker jeg å ringe. Er det noe jeg er usikker på, så ringer jeg eller så sender jeg melding.

Hva skal du gjøre i helgen?
Svar:
På fredag har jeg studiedag og skal gjøre skolearbeid før jeg skal trene. På lørdag skal jeg bruke dagen på å vaske leiligheten i Molde. Det er ikke lenge igjen flytting!!
 

Processed with VSCO with a8 preset

Beklager for sent innlegg!

Hege Kristin

25.01.2017 kl. 00:13
gøy å bli bedre kjent med deg <3

sara

26.01.2017 kl. 20:41
Hege Kristin: Så hyggelig <3

Iselin Renée

25.01.2017 kl. 12:09
Fint innlegg :)

sara

26.01.2017 kl. 20:41
Iselin Renée: Tusen takk :-)

milan

25.01.2017 kl. 17:50
hehe edderkopp, samme her :)

sara

26.01.2017 kl. 20:41
milan: Haha, da har vi noe til felles :-)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits