• 29.01.2017, 18:15

The Struggles of Having Long Hair


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lyst å klippe meg kort. Å ha langt hår har sine fordeler og ulemper, men det er ofte stress å ha langt hår... Men samtidig er det så fint å ha langt hår. Så det er ofte et dilemma: skal jeg klippe det eller ikke? Jeg fikk en god idé om å skrive typiske ting med å ha langt hår, som de fleste andre sikkert kommer til å kjenne seg igjen i.

 

NÅR DU SKAL LAGE EN BUN

Jo lengre hår du har, desto vanskeligere blir det å lage en fin bun. Det er ofte jeg sliter å få det skikkelig bra til, og jeg gir ofte opp og heller lager en hestehale fordi det er enklere. Om man har langt og tykt hår, så er det også slik at man må bruke flere enn én hårstrikk for at det skal holde hele dagen. Det er ikke nok med kun én, det har jeg opplevd.


HÅRSTRIKKEN BLIR ALLTID ØDELAGT

I det øyeblikket du skal ha håret i hestehale eller i en bun, så blir hårstrikken plutselig ødelagt fordi håret ditt er for tykk. Er det flere enn meg som har opplevd dette? Hvor irriterende er ikke det? Her er det i hvert fall viktig å ikke ha for små hårstrikk da de oftest blir ødelagt på et blunk.


KJÆRSTEN FÅR HÅRET DITT I TRYNET

Dette er mest ment for når du har samleie med løst hår og du er øverst, eller lignende. Da skal vi ikke se bort i fra at kjæresten får håret ditt i trynet, enten i munnen, i øyet eller overalt. Haha! Det er kanskje ikke så behagelig for kjæresten din å få håret ditt over hele trynet. 


LUGGING

Om det så er spooning, kosing, jakka di eller babyer/småbarn, så blir man ofte lugget. Jeg har mange ganger blitt lugget selv da jeg var i et forhold og når jeg er alene. Jeg ble hele tiden lugget på stua da sofaen hadde slike "knapper" på ryggpartiet og det gjorde kjempevondt! Jeg ble irritert hver gang.


DU RØYTER

Jeg er ganske skyldig! Jeg røyter utrolig mye i løpet av en dag, og det er jo slik at alle mister 100 hårstrå per dag, men jeg har alt for langt hår. Det er ofte de havner mellom tærne dine, i sokkene dine, i maten din, på deg selv, i buksa eller i trusa. Jupp... Alt dette har jeg opplevd selv og man får skylden for dette når dette skjer med noen andre også.
 


DU BRUKER MER SHAMPOO OG BALSAM

Do I have to say more?


DU MÅ UNNGÅ Å FÅ HÅRET DITT OPPI DOSKÅLA

Når man skal gjøre fra seg, så må enten du ha håret ditt oppsatt eller tvinne håret ditt rundt halsen slik at det blir som et skjerf før du skal på do. Jeg pleier å holde håret mitt for det er ikke alltid jeg har en hårstrikk tilgjengelig. Eller så er jeg rett og slett for giddalaus og bare holder håret uten å tenke så mye mer over det. Må jeg på do, så må jeg på do. Jeg klarer ikke å holde det inne når jeg først er på badet. Hehe.


HÅRET DITT ER I ALLE KANTER NÅR DET BLÅSER

...og med det vil håret bli veldig flokete og bustete. Jeg personlig hater når det blåser ute, spesielt når jeg har så langt hår som jeg har. Eller... Jeg har langt nok hår til at dette blir et problem for meg. Enten får jeg lyst til å klippe meg eller å bli skallet.


DU HAR VANSKELIGHETER MED Å FJERNE SOLBRILLENE FRA HODET

Do you know why? Fordi solbrillene setter seg fast i håret og det gjør enda vanskeligere å ta den vekk når man har langt hår. For det første så gjør dette vondt og for det andre så gir dette floker. Dette er så frustrende at jeg aldri gjør dette lenger. Uff.


Noen som kjenner seg igjen?
 

Hege Kristin

29.01.2017 kl. 18:25
kjenner meg igjen der, ja xD

milan

29.01.2017 kl. 19:10
mmm nei jeg kjenner ikke meg :) men du sa i begynnelsen at langt håret også har noen fordeler, så kan du si noen fordeler

Iselin Renée

29.01.2017 kl. 19:56
Hahahah ja :P
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits