• 30.01.2017, 15:00

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Stekt ris er noe jeg har spist ett par ganger, nemlig fordi det er så godt! Mamma tok med litt takeaway fra jobben og jeg spiste alt som lunsjmåltid og mellommåltid. Jeg kjøpte mer stekt ris senere den dagen etter jeg kom tilbake fra Molde. Det var så verdt pengene.

Ukens nedtur: For å være helt ærlig, så har det ikke skjedd noe nedturer, bortsett fra den dagen jeg gråt til jeg sovnet. Hodet mitt gikk i surr den natten, noe som ikke var helt godt for meg. Hva det gjaldt var noe jeg hadde holdt for meg selv på en god stund, som jeg måtte bare få ut. Tårene måtte bare ut, og følelsene mine måtte rett og slett ut. Jeg har ikke tenkt så mye på akkurat dette siden da. Det går opp og ned, men det ordner seg.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens opptur: Jeg klarte å pakke siste rest og vaske en liten del av leiligheten i Molde på ca. 4 timer. Jeg har vært i flyttemodus og er det enda da jeg skal flytte på ordentlig om noen få dager. Onsdag er dagen! Da hjelper pappa meg med flyttingen og jeg er ganske spent.

Ukens sang: Chris Brown ? Don?t Be Gone Too Long (feat. Ariana Grande)


Ukens quote:

«You know you really love someone when you can?t hate them for breaking your heart.»

Ukens fail: Jeg har opplevd utrolig mye fail forrige uke, og jeg syns det er ganske flaut til å være meg. Altså, går det an å være så langt vekke fra denne jorden? Jeg er som ofte veldig fjern, men så fjern har jeg aldri vært på lenge, tror jeg. For det første så klarte jeg å kutte pekefingeren da jeg skulle kutte opp grønnsaker. Dette kan vi se på som et uhell, men likevel fjern fra min sin side. For det andre glemte jeg shoppingposen min i garderoben til Bikbok og måtte kjappe meg for å hente den før noen skulle ta den. For det tredje og aller siste, klarte jeg å miste halvparten av lunsjen min på kjøkkengulvet. Det var meget trist og irriterende. Herregud, jeg ble så oppgitt over meg selv?

Ukens film/serie: Denne går The Fundamentals of Caring, beste og morsomste filmen jeg har sett hittil! Jeg har skrevet en filmanmeldelse om denne filmen på søndag. Du kan klikke her, om du ønsker å lese mer om filmen.

Ukens mat: Det må være min hjemmelaget pizza med sunn havrebunn og sunn pizzafyll! Eller min og min, det var ikke mitt oppskrift, men jeg lagde i hvert fall pizzaen hjemme hos meg. Haha. Det ble en stor suksess og faren min syns den var virkelig god selv om det var med uten kjøttdeig, og det må jeg si meg enig i. Oppskriften har jeg allerede lagt ut på bloggen.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens innkjøp: Jeg kjøpte meg en baggy, hvit t-skjorte som er utrolig deilig, og en duserosa body som var skikkelig fin på. Jeg trodde først det var en bikini, men det var det absolutt ikke. Det er tydeligvis en treningsbody, men jeg er så rebell at jeg kommer til å bruke den til hverdags. Oh yeah! Jeg kjøpte i tillegg små ting til den nye hybelen min.

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits