• 06.02.2017, 15:30

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Jeg var egentlig heldig med hvordan maten ble for jeg hadde ikke noe yoghurt igjen. Så jeg måtte bare improvisere og se om grøten ble vellykket. Havregryn med proteinpulver i sjokolade, litt kanel, sukrin, frosne blåbær og banan i skiver. Super godt, elsker denne komboen!Ukens nedtur: Det var litt nedtur da jeg ikke fikk blogget i helgen, men siden jeg hadde langvakter, som varer 12,5 timer per vakt, kunne jeg ikke komme med et bra blogginnlegg i løse farten. Når jeg først skal skrive et blogginnlegg, ønsker jeg å bruke mer tid på det enn å skrive hei og hå, dette skal jeg gjøre i dag eller dette har jeg gjort i dag, hade. Slike innlegg syns jeg er kjedelige, derfor liker jeg å variere innleggene mine.

Ukens opptur: Da hadde denne jenta én uke med fri/studiedager, så jeg kunne utnytte dagene mine og i tillegg sove lenge. Jeg var likevel aktiv og sprek på ettermiddagene. Jeg fikk også snakket med en venn av meg, som jeg ikke har snakket med på lenge. Det var koselig at vi fikk snakket sammen igjen!

Ukens sang: Alan Walker - Alone 


Ukens quote:

«No boy will ever make me feel the way you did. Even though you hurt me, you made me smile like an idiot. Even though you made me cry you also made me the happiest girl in the universe. So thank you, for those memories that will forever be with me.»

Ukens fail: Pappa skulle teste komfyren min da jeg flyttet inn på campus, og den funket ikke. Ingen varsellys kom på. Jeg sendte inventarliste til administrasjonen, og de skulle se på komfyren slik alt var i orden. Det viste seg at kontakten var ikke i. Haha, litt fail at vi ikke tenkte på det...

Ukens film/serie: Jeg fant en film på Netflix ved navn Like Crazy, men jeg visste ikke om hva jeg syns om den der og da. Her om dagen begynte jeg å tenke på filmen og jeg kunne faktisk kjenne meg igjen i denne filmen. Jeg syns det var helt skummelt for det var som at filmen var ca. etterlignet av mitt tidligere forhold, som varte i ca. 2 år, men samtidig forståelig hvorfor hovedpersonene gjorde det slik.Ukens mat: Kyllingfilet med bearnaise og chips, og grønnsaker. Dette spiste jeg etter badingen på lørdag sammen med personalet og brukerne, og det var syyykt digg med mat. Jeg var tross alt veldig sulten i ett par timer.

Ukens innkjøp: To treningstights på H&M. De har virkelig skjerpet seg i forhold til treningstøy, altså! De hadde veldig mye fint, med fine og spreke farger. Me like!

Hege Kristin

06.02.2017 kl. 15:53
så fin uke :D

Victoria Larsen

06.02.2017 kl. 16:21
Så flott innlegg!
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits