• 08.02.2017, 23:05

8 ting jeg ikke skjønner


1. Hvorfor bruker mennesker klokker uten på genseren?
Jeg har mange ganger sett dette på Instagram, Weheartit og bloggere. Jeg skjønner ikke helt vitsen med det. For meg så ser dette virkelig rart ut, og jeg føler at disse menneskene gjør dette kun for å vise frem klokka på en helt unaturlig måte i mine øyne.

2. Hvorfor poserer mennesker med en jakke som henger oppå skuldrene?
Er det fordi det ser kulere ut på bilder eller at det rett og slett har blitt en poseringstrend? Ikke vet jeg... Jeg personlig syns det er mye finere når "modellen" har den skikkelig på og ikke at jakka bare henger der. Helt ærlig, så blir jeg provosert når jeg ser slike bilder, det er rett og slett ikke pent på bilder. Hadde jeg sett dette i virkeligheten, hadde jeg bare sett stygt på vedkommende.

3. Når folk står i rulletrappa.
Det er sikkert ikke mange som har fått det med seg at du kan stå til høyre, mens venstre kan du gå. Eller så var det omvendt... Jeg husker ikke. Men folk tar hele plassen og ingen får kommet forbi. Pappa og jeg er helt like på akkurat dette. 

4. Folk som selger brukt sminke og legger ut på kjøp og salg grupper.
Det er ikke akkurat hygenisk, tenker no jeg da... Jeg føler det er rimeligere å heller gi bort sminken til en av venninnene sine, som kanskje er interesserte. Hvem vil bruke penger på brukt sminke? Altså, jeg skjønner ikke tankegangen til enkelte mennesker.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

5. Hvorfor tar jenter bilder av halve trynet sitt?
For meg så gir det ikke mening i det hele tatt, det er finere om vedkommende tar bilde av hele ansiktet. Tro meg, gutter lurer på dette også.

6. Folk som forteller om hva som skjer på privaten i sosiale medier, spesielt Instagram.
Det er ofte slik at jenter legger ut et "deprimerende" bilde med et "deprimerende" avsnitt om hva som skjer på privaten på Instagram. For eksempel at en gutt har såret deg, lekt med følelsene osv. og det må absolutt bli lagt ut på sosiale medier. Er det for å søke etter trøst, oppmerksomhet, likes eller kommentarer? Hvordan vil dette hjelpe for vedkommende? Jeg syns at mennesker må tenke på hva de legger ut på sosiale medier. Det er ikke alle som har behov for å vite alt som skjer i livet ditt. Det er bedre å heller snakke med en god venninne eller mor om slike ting enn å søke oppmerksomhet fra andre, som ikke har noe med dette å gjøre.

7. Folk som velger å følge deg på Instagram forså å unfollow deg.
Hva er poenget med å følge meg in the first place da? Jeg har fått inntrykk av at brukere liker å følge andre som er aktive og som legger ut fine bilder. Jeg følger aldri noen tilbake med mindre jeg kjenner vedkommende eller om jeg vet hvem det er.

8. Jenter som tar bilder av klokken sin feil vei.
Altså, dette er ganske spesielt. Du har på deg en klokke oppå pulsårene enn rundt ved håndleddet, som du egentlig skal ha den på. Jeg tror at de ikke går slik i offentligheten, men hvorfor gjør det slik på bilder?
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
 

.      .      .      .


Dette blogginnlegget har lenge vært i arkivet og tenkte jeg skulle benytte sjansen å legge det ut. Nå tenker du sikkert at folk må bestemme hva de selv har lyst å gjøre. Nå tenker du sikkert om hvorfor jeg skal bry meg? Fordi.... Jeg bryr meg. Disse punktene som er nevnt ovenfor er rare og uforståelige i mitt hode, og det er også lov å mene slik. Det er ikke for å dømme eller noe, så no hate, altså! Det er nok bare jeg som tenker slik og det kommer jeg alltid til å gjøre. Jeg er ikke noe bedre heller.

Hege Kristin

08.02.2017 kl. 23:15
enig!

Louise Kraus

08.02.2017 kl. 23:20
Jeg, som deg, har en mening på hvert punkt. Men nøyer meg med å kommentere nummer 8. Det var populært på 90-tallet å gå med klokken slik. Hvorfor, det vet jeg ikke. Men de få tilfellene jeg bruker klokke selv, så gjør jeg det slikt også. Rett og slett fordi jeg syntes det er kult! :) Glemmer uansett å se på klokken fremfor mobilen av vane..

sara

10.02.2017 kl. 18:31
Louise Kraus: Åå, det visste jeg ikke!

Victoria Larsen

09.02.2017 kl. 07:43
Hehe, jeg er så enig og akkurat som deg!! :-)

Iselin Renée

09.02.2017 kl. 10:56
Hehe morsomt innlegg :)

milan

09.02.2017 kl. 17:33
1. mange mennesker bruker klokker bare som motetilbehør, så.. hvis klokka er inne, da ingen kan ikke se denne klokka :)

2.det er fordi de aner ikke hva gjøre med hender, så de må ha noe i hender :)

3. den typen av folk tror, bare .... ta det med ro ... hvor er et problem :)))

4. det er et veldig interessant spørsmål, selv om jeg kan forstå dem som selger, men ikke dem som kjøper. synes jeg at en lege som er spesialist i psykologi kan gi deg et mye bedre svar på det :)

5. kanskje jenter som gjøre slike ting, akkurat... liker å kysse seg selv :)

6.mennesker er veldig rare vesener og gjøre mange rare ting, også noen mener at hvis noe er ikke på internett, da skjedde det ikke :)

7. folk bare liker å klikk på alt :) akkurat... de følger ingenting eller kanskje de følger en ting og dette er egen skygge eller motsatte jeg er ikke sikker :)))

8.kanskje det er moderne .... eller sjekk meg .. jeg er helt spesielt, jeg er ikke som alle andre :))

dette svarene er bare litt tuller fra min siden, og jeg håper ingen skal dømme meg fordi :)

ha en fin dag kjære Sara ;)

sara

10.02.2017 kl. 18:30
milan: Det var en lang kommentar, haha. Takk for at du tok tiden til å skrive dine egne meninger om dette blogginnlegget :-) Ha en fin kveld videre.
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits