• 10.02.2017, 18:26

TRENINGSVIDEO?


Finally friday, YEY! Starten på helgen begynte tidlig formiddag med en liten treningsøkt på soverommet mitt, der jeg trente overkroppen med ulike vekter, og mage med treningsslynge. Jeg ville ikke trene for hardt da halsen min begynner å verke. Det er viktig å lytte til kroppen. Jeg bestemte meg for å ta noen bilder etter treningsøkten til bloggen og instagram før jeg lagde meg mat. Jeg spiser som regel alltid etter trening, fordi at kroppen min trenger mer dose med energi aka proteiner og karbohydrater. Man må også spise mye for å bygge opp muskler, noe som er målet mitt for 2017.

Jeg begynte å tenke på om jeg kanskje skal lage en treningsvideo, men jeg er fortsatt usikker. Jeg sier ikke at jeg er profesjonell/ miss know-it-all, for det er jeg ikke, men det hadde vært gøyere å vise ulike treningsøvelser på video enn å lese et blogginnlegg om det med bilder. Dette er noe jeg må tenke litt mer på, tror jeg. Ellers skal jeg slappe av resten av kvelden med te og drops for sår hals. Det blir selvfølgelig mer mat senere, haha.

TIGHTS CUBUS & OVERDEL
BUBBLEROOM

Hadde dette vært interessant for deg?

Victoria Larsen

10.02.2017 kl. 20:52
Hadde vært moro! Fine bilder! Jeg håper du får en fin fredagskveld :-)

Dazzy

10.02.2017 kl. 22:50
Ja!

milan

10.02.2017 kl. 23:31
jeg mener at alle blogginnlegg av deg er på noen måten interessante, det meste fordi du gjøre det ærlig. ikke bry for mye hva skal noen si om arbeidet ditt, altid var og altid skal være folk som liker oss og som liker ikke ;)

så videoer... hvorfor ikke ;)

Iselin Renée

13.02.2017 kl. 11:37
Ja :)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits