• 13.02.2017, 21:00

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: D O C   H A L S L I N S E R!!

Ukens nedtur: Jeg ble selvfølgelig syk i helgen, så det ble mye harking og store doser med te for å lindre halsen. Harkingen varte i ett par dager før bihulene mine ble tette. Heldigvis har jeg ikke feber, så jeg har litt flaks også, da.

Ukens opptur: Jeg fikk møte en gammel venn av meg, som jeg ikke har møtt på veldig lenge. Det var koselig å mimre, snakke litt og fortelle hverandre hva som har skjedd i det siste tiden vi ikke har hatt kontakt. Vedkommende gjorde dagen min bedre.

Ukens sang: Don Diablo & Steve Aoki x Lush & Simon - What We Started ft. BullySongs


Ukens quote:

«Just because you aren't making progress as fast as you think you should doesn't mean you aren't making progress. Keep going.»

Ukens fail: Jeg klarte å dunke mamma med skapdøren på kjøkkenet.... Jeg var helt i min egen verden og trodde ikke at mamma rakk opp til skapdøren siden hun er så lav, hihi. Det var selvfølgelig ikke meningen.

Processed with VSCO with a7 preset

Ukens film/serie: Vet du hva, jeg har faktisk ikke sett en eneste serie eller film forrige uke. Jeg var mest opptatt av trening, skolearbeid, mat, blogg og YouTube, at jeg ikke hadde tid til noe filmtitting. Eller, jeg så halvparten av Hachiko, men det var bare for å se på noe til jeg ble lei.

Ukens mat: Tror jeg må begynne å loggføre hva spiser hver dag, for jeg husker rett og slett ikke hva jeg har spist. Jeg spiste i hvert fall en veldig god sandwich på en café i praksis!

Ukens innkjøp: Det må bli vinterjakka mi i modellen Miss Smith fra SVEA 

Hege Kristin

13.02.2017 kl. 23:57
så fin uke :D

sara

16.02.2017 kl. 22:55
Hege Kristin: Tusen takk :-D

Iselin Renée

15.02.2017 kl. 10:45
Fin oppsummering :)

sara

16.02.2017 kl. 22:55
Iselin Renée: Tusen takk :-)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits