• 15.02.2017, 15:45

Min fremgang: oktober - februar


Hei søtinger!

Beklager for dårlig blogging, jeg har nemlig to kveldsvakter denne uken, både i går og i dag. Jeg har allerede kommet halvveis i praksisen, så tiden går i fra meg. Det er helt sykt hvor fort tiden går når jeg er på "jobb", og jeg stor trives. Det jeg egentlig gjør før jeg skal på kveldsvakt er å våkne 09.30, ta meg en banan og ordne meg proteinshake, trener, spise mer, dusjer/steller meg og ordne matpakke. Jeg har begynt å trene før kveldsvakten fordi da slipper jeg å utsette treningen til en annen dag. Så da står jeg bare opp tidligere, er faktisk ikke verre enn det!

Jeg la ut et bilde på IG i går av fremgangen min, både rygg og rumpe. Jeg ser forskjellen og det motiverer meg så mye til å fortsette. Det er selvfølgelig ikke noe store greier, som folk forventer av seg selv, men småe endringer er bedre enn ingenting, right? Jeg har fortsatt en lang vei å gå til jeg nærmer meg resultatet jeg ønsker for min egen kropp, men jeg er tross alt veldig fornøyd med min innsats.


 

OKTOBER ⟩ FEBRUAR

Bildet til venstre ble tatt i oktober da jeg ikke trente i det hele tatt. Dette ble tatt da jeg gikk i praksis på sykehjem i fjor. Bildet til høyre ble tatt på mandag, så det vil si det er 4 måneder i mellom. Jeg trente ikke fast før i starten av desember og har trent fast i 2,5 måneder. Trening kan gjøre en forskjell på kort tid, altså, det er ingen tvil om! En må bare være innstilt på å klare det og ikke gi opp med å oppnå målet for din egen kropp og helse. For meg, så handler dette ikke om kroppspress, tvert i mot. Det handler om hva jeg vil gjøre med min egen helse og min egen kropp. Trening er godt for både deg og meg, både fysisk og psykisk, og det holder deg i god form. Man får kjent på mestringsfølelsen, at du har fått brukt kroppen din til noe godt! Dette er for å gjøre meg sterkere og sunnere i tillegg. Målet mitt er så klart å bygge opp muskler, fordi hvorfor ikke? Hadde vært kjipt å angre på dette senere i livet, så hvorfor ikke starte nå som jeg fortsatt er ung? Kjolen min er blitt kortere i tillegg, haha.

.   .   .   .

Før jeg glemmer det, jeg har fått ordnet en aldri så liten videoblogg, der jeg viser ulike øvelser du kan gjøre hjemme! Wii. Vet ikke når jeg skal poste den, men den kommer. Stay tuned 

Hege Kristin

15.02.2017 kl. 18:33
flink!

sara

16.02.2017 kl. 22:54
Hege Kristin: Tusen takk <3

Ida Øverland

17.02.2017 kl. 21:30
flott du ser ut!

sara

17.02.2017 kl. 21:35
Ida Øverland: Tusen takk!

VICCA

18.02.2017 kl. 18:04
Digge bloggen din, hereguud kor pen du e<33 Fortsett med slike innlegg, jeg følger med deg<33 YOU GO GUURL

sara

19.02.2017 kl. 20:11
VICCA: Tusen takk <3 <3
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits