• 20.02.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Asbargesbønner til hvert eneste middagsmåltid. Det er så godt!

Ukens nedtur: Vel, det er ikke så lenge siden jeg fikk studielånet, den jeg fikk på selve valentinsdagen. Jeg har allerede brukt opp studielånet mitt på husleie og strøm på campus, mobilregning, siste strømregningen fra Istad Kraft, medlemskapet på ProGym, noen matvarer og ting til meg selv... Say no more. Heldigvis så er jeg heldig som ikke trenger å betale for husleie, strøm/internett og mat hos foreldrene mine.

Ukens opptur: Jeg må si at det har skjedd tre oppturer som jeg vil nevne på bloggen. 1: Jeg så resultater på både rygg og rumpe, som jeg også har skrevet om i et blogginnlegg for et par dager siden. Selv liker jeg å se forskjellen på min egen kropp for å se fremgangen min. Dette gjør at motivasjonen stiger et hakk høyere, og jeg er fornøyd med innsatsen min så langt. 2: Jeg ble endelig ferdig med analysen som jeg har jobbet med i 4 dager, den er levert for veiledning på Fronter. 3: Jeg fikk møte bestevenninnen min som jeg ikke har sett på veldig lenge! Det var veldig koselig å være sammen med henne igjen. Vi snakket om alt og ingenting og vi koste oss i byen og hjemme hos henne.

Ukens sang: Alan Walker - Alone (Vlad Gluschenko Tropical House Remix). Denne versjonen er utrolig fin. Selv liker jeg denne remixen og originalen på forskjellige måter.


Ukens quote:

«Do you ever get a message and you just stare at it for a while and take a deep breath and think 'what the actual fuck am I supposed to reply to that'.»

Ukens fail: Det har egentlig skjedd så mye fail at jeg ikke vil nevne alle engang... Det er én ting jeg kan nevne, da. Jeg skulle ordne proteinshake og shakeren som jeg har, er litt vanskelig å åpne til tider. I det øyeblikket jeg klarte å åpne den, som skjedde ganske fort og uforventet, klarte jeg å søle. Det er så typisk meg å søle, det gjør jeg så alt for ofte(!!)

Ukens film/serie: Jeg og bestevenninnen min hadde filmkveld på lørdag og vi rakk å se to filmer den kvelden. Vi så filmen The Rebound og The Final Girls på Netflix. Jeg syns begge var bra på hver sin måte da det var to forskjellige sjangere. Den første var en romantisk komedie og den andre var en skrekk komedie, vil jeg si. Eneste grunnen til vi så The Final Girls var fordi at selveste Nina Dobrev, også kjent som Elena Gilbert fra The Vampire Diares, var med i den og at den fikk 6,6 på imdb. Haha!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens mat: Selv om jeg liker å spise sunn mat fordi jeg trener 5 ganger i uken, så unnet jeg meg med en liten cheese burger-meny på Burger King. Det var lørdagen sin det, skal jeg si deg. Det er ikke ofte jeg spiser usunn mat i helgene sånn egentlig for jeg er så vant med å spise sunt generelt. Da er det ikke ofte junkfood frister i helgene.

Ukens innkjøp: Tja, dette er jo en del av grunnen til at studielånet allerede er brukt opp. Jeg kjøpte et par sko fra Adidas, nemlig NMD_R1 modellen i svart. Denne modellen er så fin og passer til alt, både til trening og hverdags. Jeg kunne ikke dy meg for å si det sånn, er for svak til å kunne si nei når det gjelder Adidas.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SHOES ADIDAS.NO

Victoria Larsen

20.02.2017 kl. 17:05
Jeg håper du får en fin mandag :-)

sara

21.02.2017 kl. 13:30
Victoria Larsen: Jeg har hatt en fin mandag. Håper du får en fin tirsdag :-)

Hege Kristin

20.02.2017 kl. 20:14
hørtes ut som en fin uke! :D

sara

21.02.2017 kl. 13:30
Hege Kristin: Det har virkelig vært en fin uke, ja :-D

Sandra Marie

20.02.2017 kl. 22:19
fine sko:-D

sara

21.02.2017 kl. 13:30
Sandra Marie: Tusen takk! Gleder meg til de kommer i posten :-D

Ida Øverland

20.02.2017 kl. 22:43
herremin for noen nydelige sko du har kjøpt deg!!!!! :D omg :D :D vil ha de jeg og! haha :D ellers virker det jo som uken din også var veldig fin, og det gjør meg glad :D

sara

21.02.2017 kl. 13:31
Ida Øverland: Ja, ikke sant :-D Gleder meg til de kommer i posten! Åå, så hyggelig, håper du får en fin tirsdag <3

Marte Johannessen

20.02.2017 kl. 23:00
kjempe fine sko :)

sara

21.02.2017 kl. 13:31
Marte Johannessen: Tusen takk! :-D

Gudrun Marie

21.02.2017 kl. 14:34
Digger å lese sånne innlegg! Ønsker deg en fin dag videre :-)

sara

22.02.2017 kl. 12:08
Gudrun Marie: Tusen takk! Ønsker deg en fin onsdag :-)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits