• 22.02.2017, 15:45

Dette er det beste jeg har sett


 

B E S T  P E R F O ℜ M A N C E
I ' V E  E V E R  S E E N


Jeg vet ikke om dette er gammelt nytt, men selve videoen fortjener virkelig et blogginnlegg av meg! Jeg har sett en kortere versjon av denne på Facebook og allerede da, ble jeg kjempe imponert over koreografien og musikken i bakgrunnen. Bruden i denne videoen er en danser fra før, så dette er bare barnematen for henne. Det at hun tørr å danse slik foran svigerforeldrene og muligens sine egne, er utrolig tøft gjort, altså. For meg, så hadde det vært kleint, haha.

Også danser de i høye hæler i tillegg, fy søren..... Ikke engang jeg klarer å gå eller danse med høye hæler på byen, liksom. Fra 02:22 og videre i videoen er den beste delen i mine øyne, jeg får frysninger for det er så bra koreografert/danset! Musikken gjør det enda bedre, og alt er bare on point fra min sin side. Ektemannen fikk det han hadde ønsket seg, nemlig at hun skulle danse foran han. Hun valgte en bra dag å gjøre det på!

Hva syns du?

Janne

22.02.2017 kl. 15:50
åå så fint!

sara

22.02.2017 kl. 22:18
Janne: Ja, ikke sant!
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits