• 23.02.2017, 15:45

Av og på forhold?


De fleste har sikkert opplevd et av og på forhold med noen. Du har en stund vært sammen med en person, men så ender dere opp med å gjøre det slutt for en eller annen grunn. Én uke eller etter en stund senere, så finner dere tilbake. Så blir det slutt, igjen. Også skjer det samme igjen. Av og på forhold.

Jeg kan fort relatere meg til dette, for jeg har vært en slik situasjon før med alle jeg har vært sammen med tidligere. Ja, faktisk. Det er kanskje mange som ikke forstår hvorfor to personer er av og på hele tiden, og kan derfor hakke ned eller dømme de personene. De tenker sikkert «kan ikke de bestemme seg for å bli værende sammen eller bare gjøre det slutt for alltid? Har de gjort det slutt igjen? Fy faen, så av og på de er da...». Men dessverre, så vet ikke de fleste hvordan det er å være i en slik situasjon. De vet ikke grunnen og heller ikke hele historien om de to personene. Jeg vet helt ærlig ikke hvorfor folk skal bry seg, sånn egentlig. Det er ikke deres sak, kun de personene som gjelder.

Som sagt, har jeg vært i et av og på forhold med eksene mine. Det skal jeg være ærlig om å si her og nå. Jeg ønsker å dele mine tanker om akkurat dette temaet, nettopp fordi at det alltid har vært en grunn for at jeg dro tilbake til eksen. Det er ikke fordi at jeg ville ha noen, kun for å ikke føle meg alene, men fordi at jeg innså at kjærligheten fortsatt var der. Når du først er blitt forelsket, så vil du gjerne at forholdet skal vare for alltid. Men når det først blir slutt, så vil du savne den personen. Følelsene er der fortsatt, med mindre det var en annen grunn til at det ble slutt, som for eksempel utroskap. Det er normalt å savne eksen i en stund, det er normalt å bli sammen med eksen sin igjen. Det er lov å gi forholdet en sjanse til. Det er lov å prøve igjen. Det var slik jeg tenkte.

Det er ikke slik at følelsene forsvinner i det øyeblikket forholdet tar slutt. Det tar jo selvfølgelig tid til du kommer over det og at følelsene forsvinner. Det er ofte slik at to personer savner hverandre og den nærheten dere hadde sammen. Kjærligheten. Da er det slik at to personer ønsker å prøve igjen for å se om det funker denne gangen. Hvis ikke, da har de i hvert fall prøvd uten å angre på det. Jeg dømmer ingen som drar tilbake til eksen flere ganger. Jeg har vært der selv. Men når andre skal komme med nedlatende kommentarer eller baksnakke om det, så setter dem ikke deres perspektiv. De må på en måte være i en slik situasjon selv for å forstå hvorfor. Am I right?

Man kan også se på det slik som en pause, om du skjønner? En pause fra hverandre, fra forholdet og heller prøve på nytt om begge føler for det. Jeg har hatt en pause, selv om jeg ikke hadde trua på det. Er det slutt så er det slutt, tenkte jeg, men vi fant tilbake til hverandre igjen. Fordi følelsene var der.

Jeg ble en gang "dumpet" fordi jeg har en diagnose. En diagnose, liksom. En diagnose som ikke skader noen, men vi startet på nytt og ble sammen. Avstandsforhold kan være en trigger også, at folk ønsker å ta seg en pause eller gjøre det slutt til vedkommende kommer tilbake igjen. Been there, done that. For lite kommunikasjon og for lite tid til å være sammen kan være en trigger, det også. Men når dere møtes igjen, så kjenner du på en måte at følelsene dine er der fortsatt og omvendt, eller at dere plutselig tar kontakt igjen og ønsker å møte hverandre for å prate om ting. Jeg har vært der selv.

Poenget mitt i dette blogginnlegget er at det alltid er en grunn for at to personer finner tilbake til hverandre igjen. Dette er for å gi hverandre en sjanse til og for å se hvordan det går. Kjærligheten stopper ikke på 1-2-3. Det gjør det ikke. Det vet jeg alt om.

Monica

23.02.2017 kl. 16:10
Kjenner meg igjen ja :)

sara

24.02.2017 kl. 11:56
Monica: Godt at jeg ikke er den eneste :-)

Sandra Marie

23.02.2017 kl. 18:00
Veldig sant. Dessuten har ingen andre med andre sitt kjærlighetsliv å gjøre vel :)

sara

24.02.2017 kl. 11:57
Sandra Marie: Det er så sant!

Janne

23.02.2017 kl. 18:32
dumpet pga en diagnose? Fy søren....

veldig bra innlegg btw:)

sara

24.02.2017 kl. 11:57
Janne: Jupp, det var det jeg tenkte der og da også.. Tusen takk :-)

Hege Kristin

23.02.2017 kl. 22:18
<3

sara

24.02.2017 kl. 11:58
Hege Kristin: <3
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits