• 23.02.2017, 21:00

Å INSPIRERE ANDRE


Puff... I dag har jeg jobbet med tiltaksplan, og trent biceps og triceps. Nå er jeg god og mett, og slapper av i sengen min, mens jeg blogger for dere. Jeg la ut et bilde på IG (Instagram) og det som motiverer meg mest, er at andre sier at jeg inspirerer dem, som for eksempel bestevenninnen min. Jeg blir selv inspirert av andre på IG da jeg følger en del jenter som er veldig dyktige og som legger ut videoer for inspirasjon og motivasjon. Men når noen sier at jeg inspirerer dem, så blir jeg så glad og egentlig litt stolt.

For det første, ville jeg begynne å trene fast for å distrahere meg selv etter bruddet i desember. Jeg ville ha noe annet å tenke på, så treningen var den eneste løsningen for meg. Da ville jeg sette forskjellige mål for min egen helse og kropp, fordi jeg ville forbedre kroppen min og kostholdet mitt. Det er godt, både fysisk og psykisk. Jeg ante ikke at jeg kom til å holde ut med faste treningsdager og sunn kosthold, men jeg har klart det i snart 3 måneder. Det har også forbedret huden min, faktisk. Jeg fokuserer på alle muskelgrupper, bortsett fra bryst, fordi jeg føler ikke at jeg har noe behov for å få muskler i brystpartiet. Så begynte jeg å endre IG-profilen min til treningsprofil, kind of. Dette er for at andre kan følge med og bli med meg på min fitness journey, eller hva jeg skal kalle det. Det er også for at jeg kan se tilbake på hvordan kroppen min så ut før om ett år eller to.

Jeg hadde aldri trodd at mine venner skulle bli inspirert av lille meg. Jeg er uansett takknemlig for de fine tilbakemeldingene jeg har fått etter jeg begynte å trene fast, og jeg har også fått spørsmål om hvordan jeg trener, hvilken øvelser og om jeg har en treningsplan som jeg følger. Det har jeg ikke, jeg velger øvelsene selv. Uansett.. Jeg blir så glad å høre at jeg inspirerer andre og det øker motivasjonen min til å forsette min reise og forhåpentligvis inspirere flere! 
 OVERDEL GYMSHARK TIGHTS H&M

Hege Kristin

23.02.2017 kl. 21:54
så flink du har vært :D

sara

24.02.2017 kl. 11:58
Hege Kristin: Åå, tusen takk <3

Victoria

23.02.2017 kl. 23:23
Så utrolig flink du er!! :)

sara

24.02.2017 kl. 11:58
Victoria: Tusen takk :-D

milan

24.02.2017 kl. 15:54
fin Shark du er ;)

sara

24.02.2017 kl. 19:11
milan: Hehe, takk :-)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits