• 24.02.2017, 21:35

More workout songs


GTA - RED LIPS (AREO CHORD REMIX)


ARIANA GRANDE - SIDE TO SIDE (SLUSHII REMIX)


SIA - BIRD SET FREE


ALAN WALKER - ALONE (VLAD GLUSHCENKO TROPICAL HOUSE REMIX)


ZAYN (FEAT. TAYLOR SWIFT) - I DON'T WANNA LIVE FOREVER (FIFTY SHADES DARKER)


THE CHAINSMOKERS - PARIS (BEN MAXWELL & SCRVP REMIX)


Hei og god kveld!

Jeg tenkte å skrive et blogginnlegg til før jeg ordner meg havregryn til kveldsmat. I dag har jeg fått gjort ferdig praksisrefleksjonsnotatet i og med at jeg hadde studiedag. Så fikk jeg trent lår-, legg- og setemusklene med disse godbitene ovenfor i bakgrunnen. Det var både digg og motiverende for min del! Selv liker jeg å oppdatere spillelisten på iTunes i uken for å ikke bli lei av de gamle, som jeg har fra før. Jeg bruker ikke Spotify, nettopp fordi at jeg ikke skjønner meg på den etter at de bestemte seg for å forandre hele greia totalt. Haha. Så jeg blir ikke den som får oppdage de nyeste sangene like fort som de andre fleste gjør, men da har jeg sikkert noe å se frem til, da.

Jeg liker remix veldig godt for det gir meg en bedre følelse enn originalene. Det gir meg en mer partyfølelse og blir mer pumpa med slike sanger, jeg blir bare enda mer glad for å si det slik. Jeg ville bare dele disse sangene med deg, og at de eventuelt faller i din smak, om du ikke har hørt noen av dem fra før.

Ha en fin fredagskveld!

Hege Kristin

24.02.2017 kl. 21:50
takk for tips!

sara

25.02.2017 kl. 20:41
Hege Kristin: Ikke noe problem! Håper noen av dem falt i smak :-)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits