• 27.02.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Speilegg med ketchup og brødskive! Det inneholder jo proteiner, som er veldig bra for kroppen, og det er i tillegg veldig godt. Men husk folkens at det ikke er bra å spise for mye egg da plommen inneholder en del kolesterol. Just sayin'.

Ukens nedtur: Jeg ble faktisk litt forkjølet igjen og hadde vondt i visdomstanna mi... Jeg ble sikkert smittet av noen i praksis. Det er fort gjort å bli smittet, men det er fryktelig kjedelig også. Jeg som trodde jeg var ferdig med å være syk for i år, but nope. Moren min har i tillegg reist til Filippinene for å besøke familien, jeg er så misunnelig. Kommer til å savne henne.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens opptur: 
Det var da bestevenninnen min fortalte meg at jeg inspirerte henne med å begynne å trene igjen. Dette nevnte jeg om i et blogginnlegg for noen dager siden, og jeg ble glad da hun sa dette til meg. Det var helt uforventet og koselig å høre fra hennes side, og jeg ville med glede dele mine treningsøvelser med henne. Hun nevnte nå nylig om at hun fikk gangsperre dagen etter treningsøkten, haha. Jeg ble i tillegg ferdig med praksisrefleksjonsnotatet, noe som var deilig. Nå trenger jeg ikke å tenke mer på det.

Ukens sang: GTA feat. Sam Bruno - Red Lips (Areo Chord Remix). Denne remixen får treningen min til å gjøre det ekstra gøy og den er på repeat hele tiden omtrent!

 

Ukens quote:

«Honestly the best feeling ever is realizing you're not sad anymore over something you thought you would never get over.»

Ukens fail: Jeg ville teste ut en ny oppskrift, noe jeg gjorde på lørdagskvelden. Jeg skulle steke grove pannekaker med en liten vri, det har jeg skrevet om i går. Kjøkkenet ble helt bomba og den første pannekaka ble helt fucked, men pappa fikk den. Det var helt uaktuelt at jeg skulle spise den, haha.

Ukens film/serie: Jeg vet ikke om jeg har nevnt om serien på bloggen før, men jeg har seriøst begynt å se 90210 på nytt for 6. gang. Det er en av mine favoritt serier selv om det ikke kommer flere sesonger lengre. De har spilt inn 5 hele sesonger med over 20 episoder i hver sesong, og man blir faktisk helt avhengig. Mye drama, mye romantikk og enda mer drama, just the way I like it. Hihi.Ukens mat: Omelett med aspargesbønner. Damn, det var godt sammen!

Ukens innkjøp: Mine investeringer var aktivitetsklokke og to treningstopper. Jeg har aldri hatt en klokke som er ment for trening, så etter en anbefaling av min bestevenninne, ble jeg solgt. Jeg var egentlig usikker om jeg i det hele tatt skulle investere meg i en slik klokke, men siden jeg trener så mye som jeg gjør, så er det egentlig greit å ha en aktivitetsklokke som kan motivere meg. Klokka har pulsteller, alarm, skritteller og den holder oversikt over antall timer med søvn, hvor lenge jeg har trent hver dag og hvilken type trening jeg har trent. Sist nevnte må jeg innstille selv på klokka. Jeg får i tillegg varsel når jeg får melding og når noen ringer, den er tilkoblet med mobilen via bluetooth. Også var det treningstoppene, da..... Jeg shopper mest treningsklær enn vanlige klær!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

milan

27.02.2017 kl. 18:25
hvor lenge er batteritid mellom 2 ladninger

sara

27.02.2017 kl. 23:37
milan: Klokka varte i 6 dager før jeg måtte lade den igjen :-)

Hege Kristin

27.02.2017 kl. 19:57
hørtes ut som en fin uke :D

sara

27.02.2017 kl. 23:37
Hege Kristin: Ja, har hatt en fin uke :-D
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits