• 28.02.2017, 19:52

24 HOURS


Hello from the other side!

Da har jeg vært i Molde i over ett døgn og blir her frem til i morgen ettermiddag. Jeg er nemlig her fordi at vi har undervisning/ferdighetstrening om konflikthåndtering, noe som er meget relevant for oss vernepleierstudenter å lære da vi kan oppleve utagering i arbeidslivet eller i praksis. Så vi må lære oss hvordan vi kan takle slike situasjoner, slik at vi er forberedt. Jeg syns det var meget lærerikt og spennende undervisning, og vi fikk prøve oss frem med en medstudent. Så var det hyggelig å se mange kjente fjes i dag. Venninnen min og jeg dro til ProGym rett etter skolen, og det var supergodt å få trent med apparater igjen!

Etter 24 timer i Molde i min egen bolig, syns jeg at det er koselig hjemme hos meg, med led-lys i alle kanter og musikk i bakgrunnen. Nå har jeg ikke TV i hybelen min da venninnen min låner den mens jeg er i praksis i Ålesund. Føler det er ensomt uten den, haha. Neida, det går fint hittil, jeg har tross alt macen min som jeg kan kose meg med. Ellers så spiser jeg middag akkurat nå, så jeg multitasker at the moment. Jeg skal ordne matpakke til i morgen før jeg skal besøke venninnen min, som bor 3 rom ved siden av meg. Da skal vi se på skam, den serien er så bra!

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Håper du har hatt en fin tirsdag og ha en fortsatt fin kveld 

Hege Kristin

28.02.2017 kl. 20:34
ser ut som du har det koselig! <3

Victoria Larsen

28.02.2017 kl. 21:03
Så fine bilder! :)

Iselin Renée

03.03.2017 kl. 12:06
God helg :)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits