• 07.03.2017, 20:52

DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET


Overskriften høres veldig dramatisk ut, men det har ikke skjedd noe brutalt. Jeg har ikke blogget på én uke, jeg beklager på det sterkeste til dere som leser bloggen min fast. Jeg har hatt så mye å gjøre og det er egentlig mye som skjer oppi hodet mitt, som gjør at jeg nedprioriterer bloggen. Det hadde blitt kjedelig med hverdagslige blogginnlegg, når jeg ikke har gjort noe crazy. Jeg kan likevel oppsummere litt hva jeg har gjort i det siste og hva som kommer til å skje fremover, både på privaten, praksis og skole.

Jeg var på høgskolen forrige uke i to innedager da vi hadde ferdighetstrening, som blir sett på som praksisdager. Jeg hadde egentlig langvakter i helgen som var, men kunne bare jobbe én langvakt da jeg kun har 30 timer i uken. Jeg var helt utslitt etter langvakten og la meg tidlig. Før helgen nærmet seg, var jeg hos bestevenninnen min og vi pratet om forhold, gutter og andre ting. Det var koselig å ha dype samtaler med henne, fordi det er litt kjekt å åpne opp for hverandre. Det er det som gjør at vi er så close og absolutt vet så mye om hverandre fra før!Ellers har jeg trent og tatt vare på meg selv. Jeg har fått gjort skolearbeid og praksisperioden er snart over. Nå er det 2 uker og 3 dager igjen til jeg er ferdig. I går var jeg med en veldig god venn av meg. Vi er ganske close, så det var kjekt å henge sammen med han igjen. Ellers så har jeg det veldig bra.

For meg så er det litt vanskelig å kombinere praksis, venner, trening og blogg, når alt dette ligger så tett inntil hverandre. Jeg liker å slappe av og gjøre mine egne ting enn å tenke «shit! jeg har ikke blogget, hva skal jeg blogge om?» Så jeg tok meg en liten pause fra bloggen. Det som kommer til å skje fremover er at jeg må fokusere på tiltaksplanen og fokusplanen frem til praksisperioden er over. Da drar jeg tilbake til Molde og da nærmer det seg eksamen og kunnskapstest. Samtidig vil jeg vedlikeholde kontakten med mine kjære i Ålesund da jeg ikke får møtt dem så ofte, og å trene mens det pågår. Det er viktig å holde kontakten når man blir så opphengt av skole hele tiden, det er litt slitsomt. Jeg skal i hvert fall prøve mitt beste! Derfor vet jeg ikke hvordan bloggfronten blir når eksamensperioden starter for fullt. Vi tar det som det kommer.

Håper du har det bra 

milan

07.03.2017 kl. 22:10
jeg synes at du bør ikke bry hvor mye du blogger. du har dine prioriteter og blogging er bare en hobby ;)

men i alle fall velkommen tilbake :)
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits