• 08.03.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Jeg var hos bestevenninnen min og fikk plutselig lyst på ostepop. Det var ingenting annet jeg hadde lyst på, så jeg dro en kjapp tur til butikken som ikke var så langt unna, heldigvis, og kjøpte meg en liten pose. Jeg spiste alt og fikk ikke dårlig samvittighet as. Det var sykt digg. 

Ukens nedtur: Etter jeg kom til Molde, begynte halsen min å bli veldig harkete og jeg sleit med å sove om natten. Jeg var der i to netter og det tok sykt lang tid før jeg endelig fikk sove. Jeg lå i sengen og harket og harket og harket... Da jeg på en måte fikk sove, så kom det plutselig mye slim i halsen at jeg måtte svelge 1000 ganger. Jeg måtte gå frem og tilbake for å ordne meg et glass vann. Etter noen dager begynte jeg å hoste med tette bihuler. Ikke kjekt. Nå er jeg bedre, da!

Ukens opptur: Jeg fikk så mange fine komplimenter forrige uke at jeg strålte. Det er så godt å få høre positive tilbakemeldinger fra andre, det gjør virkelig med humøret og dagen min blir så mye bedre. Jeg er så takknemlig for at jeg har fine mennesker i livet mitt 

Ukens sang: Ella Vos - White Noise (R3hab Remix).

 

Ukens quote:

«I wish my butt was as big as my attitude.»

Ukens fail: Jeg klarte å kutte pekefingeren da jeg skulle kutte druer i biter. Altså, hvordan går det an? Jeg trenger ikke å file kjøkkenkniven som jeg har i Molde for å si det sånn. Den er sylskarp!

Ukens film/serie: Jeg er en av de som ser på bloggerne hver dag fra mandag til og med torsdag. Dette er noe jeg liker å få med meg hvert år for det er underholdende for meg. Så dette må være min ukens serie og jeg er ikke flau over det.Ukens mat: Er det rart å si at brødskiver/grove rundstykker med kokt skinke og agurk var min ukens mat? Ikke at jeg spiste det hele tiden, men for eksempel til frokost eller kveldsmat. Jeg syns det passer så godt sammen og det er kjempegodt.

Ukens innkjøp: Vet du, jeg har ikke kjøpt en damn shit til meg selv forrige uke, noe jeg er stolt over. Jeg har selvfølgelig kjøpt mat og sånn, men ikke noe overfladiske ting, som for eksempel klær, sko og andre ting som ei jente aldri får nok av. Jeg har nemlig vurdert å vente til noe spesielt (kanskje) etter jeg har bestått praksisen som min belønning. #belønningssystem

Sandra Marie

08.03.2017 kl. 16:00
Ukens cravings. hihi:D

Victoria Larsen

08.03.2017 kl. 16:09
Så flott uke! :)

Hege Kristin

08.03.2017 kl. 19:25
hørtes ut som en fin uke <3
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits