• 09.03.2017, 16:15

Ny tatovering?
Overarmen eller under overarmen?
 

Hei! Dette blogginnlegget vil handle om tatoveringer da jeg elsker tatoveringer. Jeg har tidligere skrevet om mine tatoveringer og hva de betyr her. Grunnen til at jeg tar/har tatoveringer, er fordi at jeg syns det er fint, spesielt når de betyr noe spesielt. Jeg ble bitt av basillen allerede da jeg var ung, da faren min tok tatoveringer i min barndom. Aldersgrensen var 18, så jeg måtte vente til jeg ble myndig. Jeg var tålmodig og bestilte time på 18-årsdagen, og tok min første tatovering på høyre skulder. Det tok ikke lang tid før jeg tok min andre tatovering - til slutt ville jeg ha flere. Nå har jeg 8. Den vondeste jeg har tatt er på venstre ribbein.

Jeg har lenge vurdert å ta min 9. tatovering, men har vært usikker en stund - om jeg i det hele tatt skulle ta eller vente til en annen gang. Nå har jeg bestemt meg for å ta tatovering, men spørsmålet er.... hvor? Eneste plassen jeg kunne tenkt meg å ta, er enten overarmen eller under overarmen, men saken er at jeg egentlig er veldig fornøyd med overarmene mine. De er fine som de er, og jeg trenger ikke dekke ene armen med blekk. Jeg er heller ikke sikker på at tatoveringen, som jeg har planlagt å ta, er en passende sted på under overarmen, om du skjønner? Det er der tatovøren kommer inn. Min faste tatovør må vurdere det, fordi hun har mer peiling på plasseringer enn det jeg gjør. Hun er tross alt en profesjonell tatovør, som er veldig flink i mine øyne. Hva tenker du?
 

×   Inspirasjon   ×
 HVOR PASSER TATOVERINGEN BEST:
OVERARMEN ELLER UNDER OVERARMEN?

milan

09.03.2017 kl. 16:58
og hva har inspirert deg for en ny tatovering ? må den bli bare på armen eller er mulig til å bli på andre deler av kroppen også?
sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits