• 09.03.2017, 16:15

Ny tatovering?
Overarmen eller under overarmen?
 

Hei! Dette blogginnlegget vil handle om tatoveringer da jeg elsker tatoveringer. Jeg har tidligere skrevet om mine tatoveringer og hva de betyr her. Grunnen til at jeg tar/har tatoveringer, er fordi at jeg syns det er fint, spesielt når de betyr noe spesielt. Jeg ble bitt av basillen allerede da jeg var ung, da faren min tok tatoveringer i min barndom. Aldersgrensen var 18, så jeg måtte vente til jeg ble myndig. Jeg var tålmodig og bestilte time på 18-årsdagen, og tok min første tatovering på høyre skulder. Det tok ikke lang tid før jeg tok min andre tatovering - til slutt ville jeg ha flere. Nå har jeg 8. Den vondeste jeg har tatt er på venstre ribbein.

Jeg har lenge vurdert å ta min 9. tatovering, men har vært usikker en stund - om jeg i det hele tatt skulle ta eller vente til en annen gang. Nå har jeg bestemt meg for å ta tatovering, men spørsmålet er.... hvor? Eneste plassen jeg kunne tenkt meg å ta, er enten overarmen eller under overarmen, men saken er at jeg egentlig er veldig fornøyd med overarmene mine. De er fine som de er, og jeg trenger ikke dekke ene armen med blekk. Jeg er heller ikke sikker på at tatoveringen, som jeg har planlagt å ta, er en passende sted på under overarmen, om du skjønner? Det er der tatovøren kommer inn. Min faste tatovør må vurdere det, fordi hun har mer peiling på plasseringer enn det jeg gjør. Hun er tross alt en profesjonell tatovør, som er veldig flink i mine øyne. Hva tenker du?
 

×   Inspirasjon   ×
 HVOR PASSER TATOVERINGEN BEST:
OVERARMEN ELLER UNDER OVERARMEN?

 • 08.03.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Jeg var hos bestevenninnen min og fikk plutselig lyst på ostepop. Det var ingenting annet jeg hadde lyst på, så jeg dro en kjapp tur til butikken som ikke var så langt unna, heldigvis, og kjøpte meg en liten pose. Jeg spiste alt og fikk ikke dårlig samvittighet as. Det var sykt digg. 

Ukens nedtur: Etter jeg kom til Molde, begynte halsen min å bli veldig harkete og jeg sleit med å sove om natten. Jeg var der i to netter og det tok sykt lang tid før jeg endelig fikk sove. Jeg lå i sengen og harket og harket og harket... Da jeg på en måte fikk sove, så kom det plutselig mye slim i halsen at jeg måtte svelge 1000 ganger. Jeg måtte gå frem og tilbake for å ordne meg et glass vann. Etter noen dager begynte jeg å hoste med tette bihuler. Ikke kjekt. Nå er jeg bedre, da!

Ukens opptur: Jeg fikk så mange fine komplimenter forrige uke at jeg strålte. Det er så godt å få høre positive tilbakemeldinger fra andre, det gjør virkelig med humøret og dagen min blir så mye bedre. Jeg er så takknemlig for at jeg har fine mennesker i livet mitt 

Ukens sang: Ella Vos - White Noise (R3hab Remix).

 

Ukens quote:

«I wish my butt was as big as my attitude.»

Ukens fail: Jeg klarte å kutte pekefingeren da jeg skulle kutte druer i biter. Altså, hvordan går det an? Jeg trenger ikke å file kjøkkenkniven som jeg har i Molde for å si det sånn. Den er sylskarp!

Ukens film/serie: Jeg er en av de som ser på bloggerne hver dag fra mandag til og med torsdag. Dette er noe jeg liker å få med meg hvert år for det er underholdende for meg. Så dette må være min ukens serie og jeg er ikke flau over det.Ukens mat: Er det rart å si at brødskiver/grove rundstykker med kokt skinke og agurk var min ukens mat? Ikke at jeg spiste det hele tiden, men for eksempel til frokost eller kveldsmat. Jeg syns det passer så godt sammen og det er kjempegodt.

Ukens innkjøp: Vet du, jeg har ikke kjøpt en damn shit til meg selv forrige uke, noe jeg er stolt over. Jeg har selvfølgelig kjøpt mat og sånn, men ikke noe overfladiske ting, som for eksempel klær, sko og andre ting som ei jente aldri får nok av. Jeg har nemlig vurdert å vente til noe spesielt (kanskje) etter jeg har bestått praksisen som min belønning. #belønningssystem

 • 07.03.2017, 20:52

DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET


Overskriften høres veldig dramatisk ut, men det har ikke skjedd noe brutalt. Jeg har ikke blogget på én uke, jeg beklager på det sterkeste til dere som leser bloggen min fast. Jeg har hatt så mye å gjøre og det er egentlig mye som skjer oppi hodet mitt, som gjør at jeg nedprioriterer bloggen. Det hadde blitt kjedelig med hverdagslige blogginnlegg, når jeg ikke har gjort noe crazy. Jeg kan likevel oppsummere litt hva jeg har gjort i det siste og hva som kommer til å skje fremover, både på privaten, praksis og skole.

Jeg var på høgskolen forrige uke i to innedager da vi hadde ferdighetstrening, som blir sett på som praksisdager. Jeg hadde egentlig langvakter i helgen som var, men kunne bare jobbe én langvakt da jeg kun har 30 timer i uken. Jeg var helt utslitt etter langvakten og la meg tidlig. Før helgen nærmet seg, var jeg hos bestevenninnen min og vi pratet om forhold, gutter og andre ting. Det var koselig å ha dype samtaler med henne, fordi det er litt kjekt å åpne opp for hverandre. Det er det som gjør at vi er så close og absolutt vet så mye om hverandre fra før!Ellers har jeg trent og tatt vare på meg selv. Jeg har fått gjort skolearbeid og praksisperioden er snart over. Nå er det 2 uker og 3 dager igjen til jeg er ferdig. I går var jeg med en veldig god venn av meg. Vi er ganske close, så det var kjekt å henge sammen med han igjen. Ellers så har jeg det veldig bra.

For meg så er det litt vanskelig å kombinere praksis, venner, trening og blogg, når alt dette ligger så tett inntil hverandre. Jeg liker å slappe av og gjøre mine egne ting enn å tenke «shit! jeg har ikke blogget, hva skal jeg blogge om?» Så jeg tok meg en liten pause fra bloggen. Det som kommer til å skje fremover er at jeg må fokusere på tiltaksplanen og fokusplanen frem til praksisperioden er over. Da drar jeg tilbake til Molde og da nærmer det seg eksamen og kunnskapstest. Samtidig vil jeg vedlikeholde kontakten med mine kjære i Ålesund da jeg ikke får møtt dem så ofte, og å trene mens det pågår. Det er viktig å holde kontakten når man blir så opphengt av skole hele tiden, det er litt slitsomt. Jeg skal i hvert fall prøve mitt beste! Derfor vet jeg ikke hvordan bloggfronten blir når eksamensperioden starter for fullt. Vi tar det som det kommer.

Håper du har det bra 

 • 28.02.2017, 19:52

24 HOURS


Hello from the other side!

Da har jeg vært i Molde i over ett døgn og blir her frem til i morgen ettermiddag. Jeg er nemlig her fordi at vi har undervisning/ferdighetstrening om konflikthåndtering, noe som er meget relevant for oss vernepleierstudenter å lære da vi kan oppleve utagering i arbeidslivet eller i praksis. Så vi må lære oss hvordan vi kan takle slike situasjoner, slik at vi er forberedt. Jeg syns det var meget lærerikt og spennende undervisning, og vi fikk prøve oss frem med en medstudent. Så var det hyggelig å se mange kjente fjes i dag. Venninnen min og jeg dro til ProGym rett etter skolen, og det var supergodt å få trent med apparater igjen!

Etter 24 timer i Molde i min egen bolig, syns jeg at det er koselig hjemme hos meg, med led-lys i alle kanter og musikk i bakgrunnen. Nå har jeg ikke TV i hybelen min da venninnen min låner den mens jeg er i praksis i Ålesund. Føler det er ensomt uten den, haha. Neida, det går fint hittil, jeg har tross alt macen min som jeg kan kose meg med. Ellers så spiser jeg middag akkurat nå, så jeg multitasker at the moment. Jeg skal ordne matpakke til i morgen før jeg skal besøke venninnen min, som bor 3 rom ved siden av meg. Da skal vi se på skam, den serien er så bra!

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Håper du har hatt en fin tirsdag og ha en fortsatt fin kveld 

 • 27.02.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Speilegg med ketchup og brødskive! Det inneholder jo proteiner, som er veldig bra for kroppen, og det er i tillegg veldig godt. Men husk folkens at det ikke er bra å spise for mye egg da plommen inneholder en del kolesterol. Just sayin'.

Ukens nedtur: Jeg ble faktisk litt forkjølet igjen og hadde vondt i visdomstanna mi... Jeg ble sikkert smittet av noen i praksis. Det er fort gjort å bli smittet, men det er fryktelig kjedelig også. Jeg som trodde jeg var ferdig med å være syk for i år, but nope. Moren min har i tillegg reist til Filippinene for å besøke familien, jeg er så misunnelig. Kommer til å savne henne.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens opptur: 
Det var da bestevenninnen min fortalte meg at jeg inspirerte henne med å begynne å trene igjen. Dette nevnte jeg om i et blogginnlegg for noen dager siden, og jeg ble glad da hun sa dette til meg. Det var helt uforventet og koselig å høre fra hennes side, og jeg ville med glede dele mine treningsøvelser med henne. Hun nevnte nå nylig om at hun fikk gangsperre dagen etter treningsøkten, haha. Jeg ble i tillegg ferdig med praksisrefleksjonsnotatet, noe som var deilig. Nå trenger jeg ikke å tenke mer på det.

Ukens sang: GTA feat. Sam Bruno - Red Lips (Areo Chord Remix). Denne remixen får treningen min til å gjøre det ekstra gøy og den er på repeat hele tiden omtrent!

 

Ukens quote:

«Honestly the best feeling ever is realizing you're not sad anymore over something you thought you would never get over.»

Ukens fail: Jeg ville teste ut en ny oppskrift, noe jeg gjorde på lørdagskvelden. Jeg skulle steke grove pannekaker med en liten vri, det har jeg skrevet om i går. Kjøkkenet ble helt bomba og den første pannekaka ble helt fucked, men pappa fikk den. Det var helt uaktuelt at jeg skulle spise den, haha.

Ukens film/serie: Jeg vet ikke om jeg har nevnt om serien på bloggen før, men jeg har seriøst begynt å se 90210 på nytt for 6. gang. Det er en av mine favoritt serier selv om det ikke kommer flere sesonger lengre. De har spilt inn 5 hele sesonger med over 20 episoder i hver sesong, og man blir faktisk helt avhengig. Mye drama, mye romantikk og enda mer drama, just the way I like it. Hihi.Ukens mat: Omelett med aspargesbønner. Damn, det var godt sammen!

Ukens innkjøp: Mine investeringer var aktivitetsklokke og to treningstopper. Jeg har aldri hatt en klokke som er ment for trening, så etter en anbefaling av min bestevenninne, ble jeg solgt. Jeg var egentlig usikker om jeg i det hele tatt skulle investere meg i en slik klokke, men siden jeg trener så mye som jeg gjør, så er det egentlig greit å ha en aktivitetsklokke som kan motivere meg. Klokka har pulsteller, alarm, skritteller og den holder oversikt over antall timer med søvn, hvor lenge jeg har trent hver dag og hvilken type trening jeg har trent. Sist nevnte må jeg innstille selv på klokka. Jeg får i tillegg varsel når jeg får melding og når noen ringer, den er tilkoblet med mobilen via bluetooth. Også var det treningstoppene, da..... Jeg shopper mest treningsklær enn vanlige klær!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

 • 26.02.2017, 19:15

OUTFIT: Rosie pants


Denne buksen ble fort utsolgt på butikken i byen, men jeg fant tilfeldigvis én i min størrelse for noen uker siden, og jeg som trodde at alt var utsolgt! Lucky me. Buksen ble tydeligvis populær og den heter rosie pants. Min mor sydde inn lengden for meg da ankelen på buksen var litt for stram og lengden var litt for lang for mine ben, så nå er den både passende og perfekt til min høyde.

Jeg har fått pakket litt før avreise til Molde i morgen, men skal gjøre resten når jeg kommer hjem. Jeg er egentlig lite gira for å ta buss i litt over 2 timer, deretter ta buss fra Molde trafikkterminal til Rema for å handle. Argh, skulle ønske jeg hadde lappen akkurat nå.. Men men, det er min egen skyld. Nå skal jeg snart ut for å møte en veldig god venn av meg i sentrum, så dette blir mitt siste blogginnlegg for i kveld! Jeg håper du har hatt en fortreffelig helg  Hejdå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SHIRT CUBUS PANTS BIKBOK SHOES URBAN WATCH (FITBIT CHARGE 2) EXPERT

Hva syns du om antrekket?

 • 25.02.2017, 16:30

OUTFIT: Adidas Originals


Highlight on fleek, dårlig hårdag og vondt i visdomstanna. Yeah, that's pretty much it... Visdomstannen min begynner å vokse sakte men sikkert og det gjør av og til litt vondt, men ikke så vondt at jeg ikke klarer å tygge. To av visdomstennene har allerede vokst ut for noen år siden, men de to øverste begynner å komme frem. Jeg syns menneskekroppen er så merkelig, hvem har bestemt at sånn og sånn skal skje? Haha. Det er bare sånn det er, I quess.

Ellers har jeg fri fra treningen og har allerede vært ute for å handle forskjellige matvarer, som jeg glemte å kjøpe i går. Jeg har ikke planlagt noe spesielt annen enn at jeg skal slappe av i dag. Setemusklene er så støle at det gjør vondt når jeg først skal sette meg ned, det er ikke kødd engang! Men det er samtidig godt, da. I morgen må jeg pakke for jeg skal nemlig til Molde da vi har kurs/undervisning i håndtering av utfordrende atferd på tirsdag og onsdag. Det blir spennende. Håper bare at jeg kommer meg på campus i god behold på mandag.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Processed with VSCO with f2 preset

SWEATSHIRT & JEANS URBAN

Ha en fin lørdag! Hva syns du om antrekket?

 • 24.02.2017, 19:15

MY NEW SHOES


Jeg fikk pakken levert på døren, noe som ble avtalt dagen før. Jeg har lenge vært nervøs og spent på om skoene ville passe siden jeg bestilte dem via nett. Det er litt skummelt å bestille sko på internett, for du vet liksom ikke om du har bestilt i riktig størrelse - om de blir for små eller for store. Så smart som jeg er (noen ganger), gikk jeg inn på størrelseguiden for å se hvilken størrelse som kunne passe til føttene mine. Jeg har alltid visst at føttene mine er 23 cm lange, så jeg bestilte i størrelse 38, og håpte at de skulle passe. Jeg har merket at størrelsen kan variere fra sko til sko.

Gjett hva? De passet! Jeg er adidas addicted, så jeg falt for skoene med en gang jeg så dem på IG. Nå er de endelig mine og de er så fine. De er selvfølgelig i svart, fordi det passer til alt mulig. Disse kan jeg bruke til trening og hverdags. Jeg har i modellen NMD_R1.
 


SHOES ADIDAS

Hva syns du om skoene?

 • 22.02.2017, 15:45

Dette er det beste jeg har sett


 

B E S T  P E R F O ℜ M A N C E
I ' V E  E V E R  S E E N


Jeg vet ikke om dette er gammelt nytt, men selve videoen fortjener virkelig et blogginnlegg av meg! Jeg har sett en kortere versjon av denne på Facebook og allerede da, ble jeg kjempe imponert over koreografien og musikken i bakgrunnen. Bruden i denne videoen er en danser fra før, så dette er bare barnematen for henne. Det at hun tørr å danse slik foran svigerforeldrene og muligens sine egne, er utrolig tøft gjort, altså. For meg, så hadde det vært kleint, haha.

Også danser de i høye hæler i tillegg, fy søren..... Ikke engang jeg klarer å gå eller danse med høye hæler på byen, liksom. Fra 02:22 og videre i videoen er den beste delen i mine øyne, jeg får frysninger for det er så bra koreografert/danset! Musikken gjør det enda bedre, og alt er bare on point fra min sin side. Ektemannen fikk det han hadde ønsket seg, nemlig at hun skulle danse foran han. Hun valgte en bra dag å gjøre det på!

Hva syns du?

 • 21.02.2017, 15:45

SINGEL VS FORHOLD


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Å være singel og å være i et forhold har sine fordeler. Det er ingenting galt i å være singel og det kan være helt fantastisk å være i et forhold med en som er ditt alt. Jeg har vært i 4 ekte forhold som var fantastiske på hver sin måte, men det er ikke alltid man har funnet den rette. Nå har jeg vært singel en stund, og jeg takler å være alene også. Det har faktisk vært fint å være singel så langt. Jeg kan fokusere på meg selv 100% og ikke ta hensyn til andre.

Å være singel kan være ganske fint, men jeg skjønner også at når man har vært singel i ganske lang tid, kan det til slutt være ensomt. Man savner på en måte å ha noen eller at det hadde vært fint å ha noen som bryr seg om deg. Slik har jeg tenkt før. Den tiden vil komme en dag når du finner en som passer for deg. Inkludert meg. Jeg har på ingen måte tenkt å finne en gutt som passer for meg akkurat nå. Slike ting vil skje automatisk. Jeg er enda ung, og jeg stresser ikke med det. Jeg tar det som det kommer, rett og slett.

Nå tenkte jeg å komme med ulike fordeler om å være singel og å være i et forhold. Disse fordelene er noe jeg klarte å komme på i løse farten, og kanskje noen av dere er enige og kan kjenne seg igjen i. Når jeg tenker meg om, så har jeg skrevet om fordeler med å være i et forhold, da jeg faktisk var i et forhold selv.
 

FORDELER MED Å VÆRE SINGEL

1. Du slipper å barbere deg hver jævla gang du skal være med en gutt som du enten holder på eller er sammen med

2. Du tar hensyn til deg selv og fokuserer kun på deg selv

3. Du slipper å overtenke om ulike ting som er vanlig å gjøre i et forhold

4. Du trenger ikke å slite med å finne en bursdags-/valentines-/julegave

5. Du sparer i så fall litt penger i året

6. Drama eller krangling slipper du billig unna med

7. Så kan ikke vi glemme sjalusi, som er en forbannelse i seg selv

8. Du er fri, du kan gjøre hva du vil

9. Utroskap slipper du å oppleve engang (ikke at jeg har opplevd det selv, for det har jeg ikke, heldigvis)

10. Du blir ikke såret
 

FORDELER MED Å VÆRE I ET FORHOLD

1. Du har en du kan komme deg hjem til

2. Du har en som bryr seg om deg, som har følelser for deg og en som elsker deg

3. Du får komplimenter, oppmerksomhet og kos

4. Du får nærhet og kjærlighet

5. Du har en bestevenn og en støttespiller

6. Du føler deg lykkelig og heldig som har verdens beste kjæreste

7. Du har noen som kan motivere, oppmuntre og inspirere deg

8. Du har noen som passer på deg når du er syk

9. Du har noen som trøster deg og er der for deg uansett hva

10. Du har en som ser på deg som verdens beste/fineste jente eller gutt

11. Du er den eneste for han eller henne

 

Er du singel eller er du i et forhold?

 • 20.02.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Asbargesbønner til hvert eneste middagsmåltid. Det er så godt!

Ukens nedtur: Vel, det er ikke så lenge siden jeg fikk studielånet, den jeg fikk på selve valentinsdagen. Jeg har allerede brukt opp studielånet mitt på husleie og strøm på campus, mobilregning, siste strømregningen fra Istad Kraft, medlemskapet på ProGym, noen matvarer og ting til meg selv... Say no more. Heldigvis så er jeg heldig som ikke trenger å betale for husleie, strøm/internett og mat hos foreldrene mine.

Ukens opptur: Jeg må si at det har skjedd tre oppturer som jeg vil nevne på bloggen. 1: Jeg så resultater på både rygg og rumpe, som jeg også har skrevet om i et blogginnlegg for et par dager siden. Selv liker jeg å se forskjellen på min egen kropp for å se fremgangen min. Dette gjør at motivasjonen stiger et hakk høyere, og jeg er fornøyd med innsatsen min så langt. 2: Jeg ble endelig ferdig med analysen som jeg har jobbet med i 4 dager, den er levert for veiledning på Fronter. 3: Jeg fikk møte bestevenninnen min som jeg ikke har sett på veldig lenge! Det var veldig koselig å være sammen med henne igjen. Vi snakket om alt og ingenting og vi koste oss i byen og hjemme hos henne.

Ukens sang: Alan Walker - Alone (Vlad Gluschenko Tropical House Remix). Denne versjonen er utrolig fin. Selv liker jeg denne remixen og originalen på forskjellige måter.


Ukens quote:

«Do you ever get a message and you just stare at it for a while and take a deep breath and think 'what the actual fuck am I supposed to reply to that'.»

Ukens fail: Det har egentlig skjedd så mye fail at jeg ikke vil nevne alle engang... Det er én ting jeg kan nevne, da. Jeg skulle ordne proteinshake og shakeren som jeg har, er litt vanskelig å åpne til tider. I det øyeblikket jeg klarte å åpne den, som skjedde ganske fort og uforventet, klarte jeg å søle. Det er så typisk meg å søle, det gjør jeg så alt for ofte(!!)

Ukens film/serie: Jeg og bestevenninnen min hadde filmkveld på lørdag og vi rakk å se to filmer den kvelden. Vi så filmen The Rebound og The Final Girls på Netflix. Jeg syns begge var bra på hver sin måte da det var to forskjellige sjangere. Den første var en romantisk komedie og den andre var en skrekk komedie, vil jeg si. Eneste grunnen til vi så The Final Girls var fordi at selveste Nina Dobrev, også kjent som Elena Gilbert fra The Vampire Diares, var med i den og at den fikk 6,6 på imdb. Haha!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens mat: Selv om jeg liker å spise sunn mat fordi jeg trener 5 ganger i uken, så unnet jeg meg med en liten cheese burger-meny på Burger King. Det var lørdagen sin det, skal jeg si deg. Det er ikke ofte jeg spiser usunn mat i helgene sånn egentlig for jeg er så vant med å spise sunt generelt. Da er det ikke ofte junkfood frister i helgene.

Ukens innkjøp: Tja, dette er jo en del av grunnen til at studielånet allerede er brukt opp. Jeg kjøpte et par sko fra Adidas, nemlig NMD_R1 modellen i svart. Denne modellen er så fin og passer til alt, både til trening og hverdags. Jeg kunne ikke dy meg for å si det sånn, er for svak til å kunne si nei når det gjelder Adidas.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SHOES ADIDAS.NO

 • 19.02.2017, 20:00

18 YOUTUBERE JEG FØLGER


                       ×                                               ×                                                 ×                                              ×                                            ×                      ♥                       ×
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Disse tre øverste er mine 3 favoritt youtubere som jeg ser på hver gang det kommer en ny video, nettopp fordi at Hanna og Linn er dyktige med de driver med, og Amalie har sin egen humor. Videoene til Hanna og Linn består av treningsøvelser, challenges, Q&A's osv. Videoene til Amalie består av hauls, humorvideoer, sminkevideoer, try on's, Q&A's osv. Det er faktisk hun som har fått meg til å falle for Adidas, og jeg angrer ikke. Jeg oppdaget henne i sommer 2016.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Disse tre damene her, har jeg fulgt i en del år nå. Videoene deres består av sminke tutorials, favorites videoer og hår tutorials, men Heart lager andre typer videoer, som for eksempel challenges, GRWM (get ready with me), giveaways, tester nye produkter, DIY's og hacks. Jaclyn og Desi er garantert veldig dyktige innen sminke og jeg har fått ulike sminketips fra dem. Desi lager i tillegg halloween tutorials og jeg må si at hun imponerer meg hver gang!


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Disse tre kjekke karene har jeg fulgt i lang lang tid. De burde vært komikere for de er så morsomme. Videoene deres består av humor, challenges, prank calls og impressions. De er så kreative i videoene sine og jeg ser at de bruker lang tid på videoene sine. Jeg vet ikke hvor de får ideene sine fra, men jeg digger dem! Det er rart å si, men jeg er glad for at jeg tilfeldigvis fant dem på YouTube.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Carli, Nicole og Amanda er utrolig flinke på hver sin måte når det gjelder sminke og hår. Jeg har blant annet fått ulike sminketips fra dem også. Det er ikke alltid jeg ser alle videoene deres, nettopp fordi at det ikke er alltid at sminke lookene er noe for meg å se på, om det gir mening. De er ellers dyktige og har forskjellige personligheter. De forteller i videoene sine om hvordan livet deres er og hva som har skjedd i det siste tiden - litt sånn chit chat get ready with me-kind of thing.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Zoe Sugg er nemlig storesøsteren til Joe, som er nevnt litt lenger oppe, og hun er kreativ i sine egne videoer. Videoene hennes består av sminke, Q&A's, hauls, challenges, hår videoer, day-/night-time routines, lookbook, favorites, matlaging osv. Hun er i tillegg forfatter og har skrevet tre bøker, tror jeg. Em Ford sine videoer består av sminke og halloween tutorials, og prøver ulike produkter. Liza Koshy er en av dem morsomste jeg har sett! Videoene hennes består av humor, rett og slett. Det rimte, faktisk.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Haley er kjempeflink med sine sminke og halloween tutorials. Hun har jeg fulgt i et par år nå, og jeg kan ikke si noe annet enn at hun er utrolig kreativ og dyktig med det hun driver med! Lilly og Jenna burde vært komikere også fordi de er så morsomme i sine videoer. Jenna har jeg fulgt lengst av alle jeg har nevnt. Jeg har faktisk fulgt henne siden 2012. Det er 5 år, det, og da var jeg 17-18.


                       ×                                               ×                                                 ×                                              ×                                            ×                      ♥                       ×


ER DU PÅ YOUTUBE? ISÅFALL, HVEM FØLGER DU?

 • 18.02.2017, 15:15

OUTFIT: Gill pants


Hei dere! I dag tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit. Jeg kjøpte disse plaggene for ikke så lenge siden og jeg syns de passet veldig godt sammen. Jeg har en blanda stil, og dette antrekket er veldig meg. Jeg får ikke nok av Adidas ♥ Jeg har fri fra treningen og planene mine for i dag er å være sammen med bestevenninnen min, som jeg ikke har vært med på utrolig lenge! Vi skal nemlig en tur til byen, men hvor lenge vet jeg ikke. Så drar vi videre hjem til henne og jeg blir der resten av dagen. Det blir koselig å treffe henne igjen. Ellers ønsker jeg dere en kjempefin lørdag. Dere får utnytte helgen så mye dere kan!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

PANTS & CROPPED TOP URBAN

Hva syns du om outfiten?

 • 17.02.2017, 21:56

WERK WERK WERK WERK


Puff! Denne dagen har gått fra A-Å, altså. Jeg hadde nemlig studiedag i dag og da jobbet jeg videre med tiltaksplanen i et par timer før jeg spiste lunsj. Etter lunsjen, bestemte jeg meg for å la maten synke og fordøye før jeg skulle starte med dagens treningsøkt, det ble biceps og triceps i dag. Etter treningen spiste jeg noe fort før jeg dro ut døra for å kjøpe forskjellige matvarer på butikken. Så ble det matlaging, og det ble laksefilet med fullkornsris og grønnsaker til middag. Det er så lenge siden jeg har spist fisk, så det var meget godt! Etter middagen, jobbet jeg videre med tiltaksplanen til jeg ble ferdig med analysen. Jeg ble endelig ferdig, og den er nå levert for veiledning.

Jeg kjenner jeg begynner å bli trøtt av dagen, og jeg har ennå ikke fått dusjet etter treningen. Haha. Jeg måtte fokusere på skolearbeid, så dusjingen ble nedprioritert. Æsj... Neida. Jeg tenkte at det kunne utsettes til etter jeg ble ferdig med skolearbeidet. Nå kan jeg endelig ta resten av helgen fri med god samvittighet OVERDEL BUBBLEROOM LEGGINGS NELLY

Håper du har hatt en fin fredag og ha en fortsatt fin fredagskveld!

 • 16.02.2017, 22:54

I WANT IT ALL


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TOPPER GYMSHARK

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
SPORTS-BH WOMENSBEST

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
TIGHTS BRING SPORTSWEAR

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TIGHTS BOMBSHELL SPORTSWEAR

I dag har jeg stått på i hele dag med praksis, tiltaksplan, trening og husarbeid, at jeg ikke har fått muligheten til å blogge før nå. Jeg har dessuten ikke noe spennende å fortelle enn at treningsvideoen er ferdig! Jeg redigerte siste rest tidligere i dag, og jeg skal legge den ut snart, har bare ikke bestemt meg for hvilken dag enda. Ellers tenkte jeg skulle vise dere forskjellige treningstøy, som jeg skulle ønske jeg hadde penger til, haha.

Jeg tror jeg hadde trengt et eget skap for kun treningsklær for jeg har allerede mange fra før. Se så mange fine treningstøy, da! Selv elsker jeg å ha på meg super freshe treningstøy, som virkelig hjelper mot treningsmotivasjonen min, og sikkert mange andre som føler akkurat det samme som meg. Uheldigvis, kan jeg ikke ta meg råden til å shoppe til meg selv da jeg må prioritere andre ting som for eksempel husleie på campus, siste strømregningen fra den gamle leiligheten jeg bodde i og mobilregning. Det er så gøy å være "voksen", dere...

Hva syns du om plaggene?

 • 13.02.2017, 21:00

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: D O C   H A L S L I N S E R!!

Ukens nedtur: Jeg ble selvfølgelig syk i helgen, så det ble mye harking og store doser med te for å lindre halsen. Harkingen varte i ett par dager før bihulene mine ble tette. Heldigvis har jeg ikke feber, så jeg har litt flaks også, da.

Ukens opptur: Jeg fikk møte en gammel venn av meg, som jeg ikke har møtt på veldig lenge. Det var koselig å mimre, snakke litt og fortelle hverandre hva som har skjedd i det siste tiden vi ikke har hatt kontakt. Vedkommende gjorde dagen min bedre.

Ukens sang: Don Diablo & Steve Aoki x Lush & Simon - What We Started ft. BullySongs


Ukens quote:

«Just because you aren't making progress as fast as you think you should doesn't mean you aren't making progress. Keep going.»

Ukens fail: Jeg klarte å dunke mamma med skapdøren på kjøkkenet.... Jeg var helt i min egen verden og trodde ikke at mamma rakk opp til skapdøren siden hun er så lav, hihi. Det var selvfølgelig ikke meningen.

Processed with VSCO with a7 preset

Ukens film/serie: Vet du hva, jeg har faktisk ikke sett en eneste serie eller film forrige uke. Jeg var mest opptatt av trening, skolearbeid, mat, blogg og YouTube, at jeg ikke hadde tid til noe filmtitting. Eller, jeg så halvparten av Hachiko, men det var bare for å se på noe til jeg ble lei.

Ukens mat: Tror jeg må begynne å loggføre hva spiser hver dag, for jeg husker rett og slett ikke hva jeg har spist. Jeg spiste i hvert fall en veldig god sandwich på en café i praksis!

Ukens innkjøp: Det må bli vinterjakka mi i modellen Miss Smith fra SVEA 

 • 09.02.2017, 15:45

Uflaks å bli smittet


God dag, søtinger! Akkurat nå er jeg i praksis. Jeg har nemlig kveldsvakt, så dette blogginnlegget er forhåndsskrevet og tidsinnstilt til nå.

Jeg har i det siste kjent noe annerledes i halsen, mest fordi at det har foregått mye sykdom på praksisplassen. Så jeg har mest sannsynlig blitt smittet av enten personalet eller brukere, men det gjør ingenting. Jeg er heldigvis ikke i dårlig form som jeg var sist gang, noe jeg skal være takknemlig for, for det var ikke deilig for å si det sånn! Det skal lite til for å bli smittet med tanke på dråpesmitte, så det er litt uflaks å bli smittet. Jeg trodde sist gang var min aller siste gang, haha.

Jeg koste meg med mirakel-teen til mamma og grove vafler til frokost på formiddagen. Det fristet ikke å spise melkeprodukter, så det ble syltetøy som pålegg. Det er i tillegg veldig kaldt hos oss, så det var egentlig godt med te også. Jeg har i tillegg på meg ulltøy for man må kle seg etter været, ikke sant? Håper du får en fortsatt fin dag videre, så blogges vi senere!

 • 08.02.2017, 23:05

8 ting jeg ikke skjønner


1. Hvorfor bruker mennesker klokker uten på genseren?
Jeg har mange ganger sett dette på Instagram, Weheartit og bloggere. Jeg skjønner ikke helt vitsen med det. For meg så ser dette virkelig rart ut, og jeg føler at disse menneskene gjør dette kun for å vise frem klokka på en helt unaturlig måte i mine øyne.

2. Hvorfor poserer mennesker med en jakke som henger oppå skuldrene?
Er det fordi det ser kulere ut på bilder eller at det rett og slett har blitt en poseringstrend? Ikke vet jeg... Jeg personlig syns det er mye finere når "modellen" har den skikkelig på og ikke at jakka bare henger der. Helt ærlig, så blir jeg provosert når jeg ser slike bilder, det er rett og slett ikke pent på bilder. Hadde jeg sett dette i virkeligheten, hadde jeg bare sett stygt på vedkommende.

3. Når folk står i rulletrappa.
Det er sikkert ikke mange som har fått det med seg at du kan stå til høyre, mens venstre kan du gå. Eller så var det omvendt... Jeg husker ikke. Men folk tar hele plassen og ingen får kommet forbi. Pappa og jeg er helt like på akkurat dette. 

4. Folk som selger brukt sminke og legger ut på kjøp og salg grupper.
Det er ikke akkurat hygenisk, tenker no jeg da... Jeg føler det er rimeligere å heller gi bort sminken til en av venninnene sine, som kanskje er interesserte. Hvem vil bruke penger på brukt sminke? Altså, jeg skjønner ikke tankegangen til enkelte mennesker.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

5. Hvorfor tar jenter bilder av halve trynet sitt?
For meg så gir det ikke mening i det hele tatt, det er finere om vedkommende tar bilde av hele ansiktet. Tro meg, gutter lurer på dette også.

6. Folk som forteller om hva som skjer på privaten i sosiale medier, spesielt Instagram.
Det er ofte slik at jenter legger ut et "deprimerende" bilde med et "deprimerende" avsnitt om hva som skjer på privaten på Instagram. For eksempel at en gutt har såret deg, lekt med følelsene osv. og det må absolutt bli lagt ut på sosiale medier. Er det for å søke etter trøst, oppmerksomhet, likes eller kommentarer? Hvordan vil dette hjelpe for vedkommende? Jeg syns at mennesker må tenke på hva de legger ut på sosiale medier. Det er ikke alle som har behov for å vite alt som skjer i livet ditt. Det er bedre å heller snakke med en god venninne eller mor om slike ting enn å søke oppmerksomhet fra andre, som ikke har noe med dette å gjøre.

7. Folk som velger å følge deg på Instagram forså å unfollow deg.
Hva er poenget med å følge meg in the first place da? Jeg har fått inntrykk av at brukere liker å følge andre som er aktive og som legger ut fine bilder. Jeg følger aldri noen tilbake med mindre jeg kjenner vedkommende eller om jeg vet hvem det er.

8. Jenter som tar bilder av klokken sin feil vei.
Altså, dette er ganske spesielt. Du har på deg en klokke oppå pulsårene enn rundt ved håndleddet, som du egentlig skal ha den på. Jeg tror at de ikke går slik i offentligheten, men hvorfor gjør det slik på bilder?
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
 

.      .      .      .


Dette blogginnlegget har lenge vært i arkivet og tenkte jeg skulle benytte sjansen å legge det ut. Nå tenker du sikkert at folk må bestemme hva de selv har lyst å gjøre. Nå tenker du sikkert om hvorfor jeg skal bry meg? Fordi.... Jeg bryr meg. Disse punktene som er nevnt ovenfor er rare og uforståelige i mitt hode, og det er også lov å mene slik. Det er ikke for å dømme eller noe, så no hate, altså! Det er nok bare jeg som tenker slik og det kommer jeg alltid til å gjøre. Jeg er ikke noe bedre heller.

 • 07.02.2017, 20:40

MY NEW JACKET


Hei og god kveld, søtiser!

I og med at jeg ikke har blogget noe særlig i helgen, tenkte jeg kunne skrive et blogginnlegg til for dere, og vise dere min dyrebare jakke fra Urban, SVEA. Jeg har nemlig hatt en middels-varm vinterjakke fra Cubus i ett par år, noe jeg begynte å gå lei av. Mest fordi at den ikke er varm nok og for at hetta på jakka er for stor for mitt lille nøtteskall. Det beste av alt med denne jakken er at pelsen er ikke testet på dyr (men likevel kjennes ekte), er i vind- og vannavvisende materiale, og er med snøring i midjen!

Det du kanskje ikke vet, fryser jeg ganske lett. Jeg blir nemlig fort kald og fort varm, men når det er såpass kaldt ute som det er nå, trenger jeg en ganske god og varm jakke som faktisk kan holde varmen så lenge jeg er ute. Denne jakken er faktisk veldig god å bruke da jeg hadde jakken åpen og ikke frøys. Det var i tillegg veldig kaldt og sent på kvelden, så jeg ble oppriktig imponert! Jakken var satt ned til 30% så jeg benyttet sjansen, rett og slett. Den er både fin, i god kvalitet og kjempegod å ha på seg, jeg elsker den. Jeg har i modellen, Miss Smith i fargen army. Virkelig verdt pengene 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

VINTERJAKKE URBAN

Hva syns du om den nye jakken min?

 • 07.02.2017, 16:40

GÅRSDAGENS OUTFIT: COZY & WARM


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

GENSER & JEANS BIKBOK

Føler det er lenge siden jeg har skrevet noe skikkelig til dere, så jeg hadde planlagt å legge ut et blogginnlegg til i går, altså 2 blogginnlegg til sammen. Dessverre ble det ikke slik som jeg hadde tenkt, da jeg skulle møte en venn av meg, som jeg ikke har møtt på veldig lenge, og besøket varte lengre enn hva jeg hadde forventet. Så her får du se gårsdagens outfit! En god og varm genser måtte få litt oppmerksomhet i går da det var ganske kaldt hos oss. I dag har jeg hatt tidligvakt, vært på butikken, og fått trent overkroppen. Jeg fikk faktisk lært litt tegnspråk i praksisen i dag, det var kjekt!

Nå tenkte jeg skulle starte med skolearbeid og jobbe litt, deretter ordne meg noe å spise til middag. Planen etter det blir vel å slappe av med YouTube og lage matpakke til i morgen. Ah, jeg elsker å planlegge. Ha en fortsatt fin dag!

Hva syns du om outfiten?

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits