• 29.01.2017, 21:31

Filmanbefaling: The Fundamentals of Caring


MIN ÅRETS FØRSTE FILMANBEFALING

Jeg har tidligere lagt ut mine anbefalinger på denne bloggen i 2016, de kan du finne under kategorien «filmanbefalinger», men jeg har aldri fått skrevet en ny anbefaling i år da jeg aldri har funnet en kjempegod film som virkelig har fanget min oppmerksomhet. Nå har jeg fått sett den beste jeg har sett hittil, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg var først skeptisk, skjønner du, men jeg anbefaler den på det sterkeste!

Denne filmen får deg til å le, men samtidig gråte. The Fundamentals of Caring er en originalfilm av Netflix, og er basert på novellen med samme navn av Jonathan Evison.

Jeg syns filmen er fantastisk. Filmen handler om en tidligere forfatter, som får seg en jobb som omsorgsarbeider, og skal gi pleie og passe på en gutt i rullestol, mens moren er på jobb. De vi ikke visste, er hvordan forholdet mellom de to hovedpersonene utvikler seg...til noe helt spesielt. Båndet mellom hovedpersonene blir sterkere og sterkere. Her får seerne en blanding av morsomme, triste, romantiske (søte) og sjokkerende scener. Denne filmen har absolutt alt! Jeg brukte meste parten av tiden å le gjennom hele filmen, fordi den er så morsom. Jeg ble overrasket over hvor bra denne filmen var. Takk og pris for at jeg oppdaget den.

Denne filmen er noe jeg kommer til å se igjen, definitivt. Den spilles av Craig Roberts, Paul Rudd og Selena Gomez. Igjen, jeg anbefaler virkelig deg å se denne filmen. Du vil ikke bli skuffet. Jeg lover.

Har du sett The Fundamentals of Caring?

  • 13.11.2016, 16:00

Filmanbefaling: Don't Breathe
DON'T BℜEATHE

En skrekkfilm.

Denne filmen handler om tre innbruddstyver som stjeler, og deres siste oppdrag var å bryte seg inn til en mann som tidligere har vært i militæret. Det eneste de visste var at mannen hadde store summer av penger og var synshemmet. Men oppdraget ble mer utfordrende/ vanskeligere enn hva de hadde trodd og oppdraget blir til et mareritt. Vil noen av dem overleve? Hva vil de etterhvert finne ut om mannen? Klarer mannen å stoppe dem for å stjele pengene hans? Det eneste de må gjøre for å ikke bli oppdaget, er å ikke puste så høyt. Det kan mannen lett høre.

Denne skrekkfilmen er utrolig bra!

  • 06.11.2016, 17:16

Filmanbefaling: The Age of Adaline

THE AGE OF ADALℑNE
Med Blake Lively i hovedrollen.


Jeg oppdaget denne filmen i fjor og måtte se den, da den fanget min oppmerksomhet. Denne filmen handler om ei jente ved navn Jenny som har stoppet å eldes i en alder av 29. Hun har levd i mange tiår. Jenny må hele tiden flytte hvert 10. år med en ny identitet slik at ingen skulle få en mistanke om at hun ikke eldes og må samtidig passe på å ikke bli tatt bilde av. Dette var hennes største hemmelighet. Tiden gikk og hun gjorde sitt til hun møter en mann som hun etterhvert faller for, men samtidig er redd for å knytte seg med noen. Forteller hun om hemmeligheten eller rømmer hun igjen? Kommer hun noen gang til å eldes igjen?

Utrolig nydelig film.

  • 07.10.2016, 18:00

Filmanbefaling: Hachiko
HACHIKO: A DOG'S STOℜY
Denne filmen er basert på en ekte historie, som skjedde i Japan.


Filmen handler om en lojal hund ved navn Hachi. Denne hunden følger sin herre til togstasjonen hver dag når han skal på jobb og kommer tilbake kl. 17:00 på ettermiddagen for å hilse på han, og for å gå hjem sammen. En dag merker Hachi at noe vil skje med hundeeieren. Trofast som han er, fortsetter han å vente på sin herre utenfor togstasjonen til samme tid hver ettermiddag. I 9 år. I mellomtiden går han til mange som jobber rundt byen og pendler frem og tilbake, da han ikke hadde noen steder å bo. Dette var noe Hachi valgte selv pga. sorgen. Etter hvert ble han kjent for «hunden som venter på sin døde matfar». Filmen er så rørende og fin, og den stikker i hjertet mitt. Hachi har fått en statue ved jernbanestasjonen der han pleide å vente i Japan. Han døde opprinnelig i 1935.

Jeg griner hver gang. 

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits