• 31.01.2017, 17:54

Mine 8 andre treningssanger


Hei! I dag trente jeg rumpe og ben, og fy søren hvor svett jeg ble... Da vet jeg at jeg trente hardt i dag, og det er et godt tegn. Jeg tenkte jeg skulle dele mine 8 andre treningssanger, som jeg nylig har lagt til i min spilleliste. Jeg bruker ikke Spotify fordi jeg skjønner ikke en dritt av det. Haha. Det er viktig for meg å ha god musikk å høre på, for da blir jeg mer gira. Så hvis du er på utkikk etter nye sanger, så kan du ta deg tid til å høre på disse!
 
 
 
 
 
 
 
 
 • 30.01.2017, 18:30

OUTFIT: B A L A N C E


Denne uken har jeg studiedager frem til fredag da jeg har en vanlig kveldsvakt og to langvakter på lørdag og søndag. Så jeg får nemlig fri i én uke, hvor deilig er ikke det? Denne uken skal jeg fokusere på flytting og trening, og å utnytte dagene for fullt. Jeg har nemlig gjort skolearbeid i 2-3 timer i går, og får ikke kommet noe lengre før jeg har fått snakket med praksisveileder.

I dag våknet jeg tidligere enn planlagt fordi jeg og min far hadde tenkt å kjøre til Moa for å kjøpe det jeg trengte til den nye hybelen min. Om to f***ings dager flytter jeg til Molde Campus, og det skal bli veldig godt å bli ferdig med flyttingen. Jeg ser virkelig frem til å få nøkkelen i hånden og bare flytte inn. Nå trenger jeg ikke å tenke på å flytte mer igjen. Det blir ikke før jeg er ferdig utdannet, tenk!! Ellers har jeg handlet masse god mat og trent overkroppen. Nå skal jeg lage meg wok 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

BODY BIKBOK BUKSE CUBUS CARDIGAN NEWYORKER 

Hva syns du om outfiten?

 • 30.01.2017, 15:00

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Stekt ris er noe jeg har spist ett par ganger, nemlig fordi det er så godt! Mamma tok med litt takeaway fra jobben og jeg spiste alt som lunsjmåltid og mellommåltid. Jeg kjøpte mer stekt ris senere den dagen etter jeg kom tilbake fra Molde. Det var så verdt pengene.

Ukens nedtur: For å være helt ærlig, så har det ikke skjedd noe nedturer, bortsett fra den dagen jeg gråt til jeg sovnet. Hodet mitt gikk i surr den natten, noe som ikke var helt godt for meg. Hva det gjaldt var noe jeg hadde holdt for meg selv på en god stund, som jeg måtte bare få ut. Tårene måtte bare ut, og følelsene mine måtte rett og slett ut. Jeg har ikke tenkt så mye på akkurat dette siden da. Det går opp og ned, men det ordner seg.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens opptur: Jeg klarte å pakke siste rest og vaske en liten del av leiligheten i Molde på ca. 4 timer. Jeg har vært i flyttemodus og er det enda da jeg skal flytte på ordentlig om noen få dager. Onsdag er dagen! Da hjelper pappa meg med flyttingen og jeg er ganske spent.

Ukens sang: Chris Brown ? Don?t Be Gone Too Long (feat. Ariana Grande)


Ukens quote:

«You know you really love someone when you can?t hate them for breaking your heart.»

Ukens fail: Jeg har opplevd utrolig mye fail forrige uke, og jeg syns det er ganske flaut til å være meg. Altså, går det an å være så langt vekke fra denne jorden? Jeg er som ofte veldig fjern, men så fjern har jeg aldri vært på lenge, tror jeg. For det første så klarte jeg å kutte pekefingeren da jeg skulle kutte opp grønnsaker. Dette kan vi se på som et uhell, men likevel fjern fra min sin side. For det andre glemte jeg shoppingposen min i garderoben til Bikbok og måtte kjappe meg for å hente den før noen skulle ta den. For det tredje og aller siste, klarte jeg å miste halvparten av lunsjen min på kjøkkengulvet. Det var meget trist og irriterende. Herregud, jeg ble så oppgitt over meg selv?

Ukens film/serie: Denne går The Fundamentals of Caring, beste og morsomste filmen jeg har sett hittil! Jeg har skrevet en filmanmeldelse om denne filmen på søndag. Du kan klikke her, om du ønsker å lese mer om filmen.

Ukens mat: Det må være min hjemmelaget pizza med sunn havrebunn og sunn pizzafyll! Eller min og min, det var ikke mitt oppskrift, men jeg lagde i hvert fall pizzaen hjemme hos meg. Haha. Det ble en stor suksess og faren min syns den var virkelig god selv om det var med uten kjøttdeig, og det må jeg si meg enig i. Oppskriften har jeg allerede lagt ut på bloggen.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens innkjøp: Jeg kjøpte meg en baggy, hvit t-skjorte som er utrolig deilig, og en duserosa body som var skikkelig fin på. Jeg trodde først det var en bikini, men det var det absolutt ikke. Det er tydeligvis en treningsbody, men jeg er så rebell at jeg kommer til å bruke den til hverdags. Oh yeah! Jeg kjøpte i tillegg små ting til den nye hybelen min.

 • 29.01.2017, 21:31

Filmanbefaling: The Fundamentals of Caring


MIN ÅRETS FØRSTE FILMANBEFALING

Jeg har tidligere lagt ut mine anbefalinger på denne bloggen i 2016, de kan du finne under kategorien «filmanbefalinger», men jeg har aldri fått skrevet en ny anbefaling i år da jeg aldri har funnet en kjempegod film som virkelig har fanget min oppmerksomhet. Nå har jeg fått sett den beste jeg har sett hittil, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg var først skeptisk, skjønner du, men jeg anbefaler den på det sterkeste!

Denne filmen får deg til å le, men samtidig gråte. The Fundamentals of Caring er en originalfilm av Netflix, og er basert på novellen med samme navn av Jonathan Evison.

Jeg syns filmen er fantastisk. Filmen handler om en tidligere forfatter, som får seg en jobb som omsorgsarbeider, og skal gi pleie og passe på en gutt i rullestol, mens moren er på jobb. De vi ikke visste, er hvordan forholdet mellom de to hovedpersonene utvikler seg...til noe helt spesielt. Båndet mellom hovedpersonene blir sterkere og sterkere. Her får seerne en blanding av morsomme, triste, romantiske (søte) og sjokkerende scener. Denne filmen har absolutt alt! Jeg brukte meste parten av tiden å le gjennom hele filmen, fordi den er så morsom. Jeg ble overrasket over hvor bra denne filmen var. Takk og pris for at jeg oppdaget den.

Denne filmen er noe jeg kommer til å se igjen, definitivt. Den spilles av Craig Roberts, Paul Rudd og Selena Gomez. Igjen, jeg anbefaler virkelig deg å se denne filmen. Du vil ikke bli skuffet. Jeg lover.

Har du sett The Fundamentals of Caring?

 • 29.01.2017, 18:15

The Struggles of Having Long Hair


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har lyst å klippe meg kort. Å ha langt hår har sine fordeler og ulemper, men det er ofte stress å ha langt hår... Men samtidig er det så fint å ha langt hår. Så det er ofte et dilemma: skal jeg klippe det eller ikke? Jeg fikk en god idé om å skrive typiske ting med å ha langt hår, som de fleste andre sikkert kommer til å kjenne seg igjen i.

 

NÅR DU SKAL LAGE EN BUN

Jo lengre hår du har, desto vanskeligere blir det å lage en fin bun. Det er ofte jeg sliter å få det skikkelig bra til, og jeg gir ofte opp og heller lager en hestehale fordi det er enklere. Om man har langt og tykt hår, så er det også slik at man må bruke flere enn én hårstrikk for at det skal holde hele dagen. Det er ikke nok med kun én, det har jeg opplevd.


HÅRSTRIKKEN BLIR ALLTID ØDELAGT

I det øyeblikket du skal ha håret i hestehale eller i en bun, så blir hårstrikken plutselig ødelagt fordi håret ditt er for tykk. Er det flere enn meg som har opplevd dette? Hvor irriterende er ikke det? Her er det i hvert fall viktig å ikke ha for små hårstrikk da de oftest blir ødelagt på et blunk.


KJÆRSTEN FÅR HÅRET DITT I TRYNET

Dette er mest ment for når du har samleie med løst hår og du er øverst, eller lignende. Da skal vi ikke se bort i fra at kjæresten får håret ditt i trynet, enten i munnen, i øyet eller overalt. Haha! Det er kanskje ikke så behagelig for kjæresten din å få håret ditt over hele trynet. 


LUGGING

Om det så er spooning, kosing, jakka di eller babyer/småbarn, så blir man ofte lugget. Jeg har mange ganger blitt lugget selv da jeg var i et forhold og når jeg er alene. Jeg ble hele tiden lugget på stua da sofaen hadde slike "knapper" på ryggpartiet og det gjorde kjempevondt! Jeg ble irritert hver gang.


DU RØYTER

Jeg er ganske skyldig! Jeg røyter utrolig mye i løpet av en dag, og det er jo slik at alle mister 100 hårstrå per dag, men jeg har alt for langt hår. Det er ofte de havner mellom tærne dine, i sokkene dine, i maten din, på deg selv, i buksa eller i trusa. Jupp... Alt dette har jeg opplevd selv og man får skylden for dette når dette skjer med noen andre også.
 


DU BRUKER MER SHAMPOO OG BALSAM

Do I have to say more?


DU MÅ UNNGÅ Å FÅ HÅRET DITT OPPI DOSKÅLA

Når man skal gjøre fra seg, så må enten du ha håret ditt oppsatt eller tvinne håret ditt rundt halsen slik at det blir som et skjerf før du skal på do. Jeg pleier å holde håret mitt for det er ikke alltid jeg har en hårstrikk tilgjengelig. Eller så er jeg rett og slett for giddalaus og bare holder håret uten å tenke så mye mer over det. Må jeg på do, så må jeg på do. Jeg klarer ikke å holde det inne når jeg først er på badet. Hehe.


HÅRET DITT ER I ALLE KANTER NÅR DET BLÅSER

...og med det vil håret bli veldig flokete og bustete. Jeg personlig hater når det blåser ute, spesielt når jeg har så langt hår som jeg har. Eller... Jeg har langt nok hår til at dette blir et problem for meg. Enten får jeg lyst til å klippe meg eller å bli skallet.


DU HAR VANSKELIGHETER MED Å FJERNE SOLBRILLENE FRA HODET

Do you know why? Fordi solbrillene setter seg fast i håret og det gjør enda vanskeligere å ta den vekk når man har langt hår. For det første så gjør dette vondt og for det andre så gir dette floker. Dette er så frustrende at jeg aldri gjør dette lenger. Uff.


Noen som kjenner seg igjen?
 

 • 28.01.2017, 19:30

OPPSKRIFT: Pizza med sunn havrebunn og pizzafyll


Processed with VSCO with f2 preset

PIZZABUNN
DET DU TRENGER ER:

× 300 gram havremel
× 2 egg
× 1 dl melk
× 1,5 - 2 dl vann
× 2-3 ss mager kesam
× En klype salt


Bland alt sammen og rør godt i en bolle. Deigen skal ikke være en hard klump, men klissete. Bruk en slikkepott til alt er jevnt fordelt oppå en stekeplate med bakepapir. Sett deigen i ovnen på 200° i 10-12 minutter. I mellomtiden lager du fyllet som du selvfølgelig kan bestemme hvor mye mengde du vil ha. Pizzafyllet er veldig enkel å lage fra bunnen av. Kutt deretter grønnsaker/gjør klart tilbehøret du vil ha til pizzaen.
 

Processed with VSCO with f2 preset

PIZZAFYLL
DET DU TRENGER ER:

× 4 ss tacosaus
× 2 ts pesto
× Hvitløkssalt


Bland dette godt med ei skje før du fordeler pizzafyllet godt ut på pizzabunnen med en slikkepott. Deretter strør du alt av grønnsaker/tilbehør som du vil ha på pizzaen. Jeg tok hakket paprika, lettost (revet), kuttet shampinjong, bacon og pepperoni, og fordelte rundt. Jeg glemte mais, men det skal jeg huske på til neste gang! Dette var noe jeg valgte å gå for. Så steker du pizzaen på 220° i 12-14 minutter. Voilá!
 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 HÅPER DET SMAKER! 

 • 28.01.2017, 15:00

OUTFIT: Girlfriend jeans


Beklager for null blogging i går! Jeg var veldig opptatt med å vaske og pakke siste rest i går da jeg skal flytte til Molde Campus på onsdag. Så da måtte jeg bare fokusere på det viktigste og komme meg hjem igjen til Ålesund for å spise og trene. Jeg ble helt gelé i bena og i rumpa, og ikke minst sliten fra topp til tå.

Planene mine for i dag, er å ta meg en liten tur til byen for å kjøpe småtterier til den nye hybelen min. Nå som jeg skal bo for meg selv, trenger jeg ett par ekstra ting slik at jeg slipper å låne fra andre hele tiden. Jeg liker egentlig ikke å dele ting med andre for da har jeg ikke hovedansvaret for gjenstanden, om det gir noe mening. Uansett. Jeg tenkte jeg skulle vise den nye buksen min aka dagens outfit. Da jeg så den på Instagram, så måtte jeg bare ha den. Den er så kul!
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

JEANS & CARDIGAN BIKBOK TSHIRT CUBUS WATCH EBAY

Ha en fin lørdag ♥ Hva syns du om outfiten?

 • 26.01.2017, 20:37

Dette er fint og magisk


17:06

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

17:19

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

17:41

Processed with VSCO with t1 preset

·  ÅLESUND PÅ SITT BESTE  ·

Se så fint det har vært hos oss! Jeg har nemlig vært ute på tur i dag sammen med min praksisveileder og brukeren. Det har vært så fint og mildt at man skulle tro det var sommer. Jeg måtte ta mange bilder fordi det var så fint og magisk ute i naturen. Deretter dro vi videre til Moa for å kose oss videre der. Å jobbe med mennesker med utviklingshemming kan både være utfordrende og lærerikt, men også gøy! Tiden går så mye fortere når vi gjør forskjellige aktiviteter på fritiden deres. Dessverre måtte jeg dra to timer tidligere pga. magesmerter... Så nå ligger jeg i sengen og slapper av.

I morgen skal jeg bruke studiedagen min til å ta bussen til Molde for å vaske og pakke. Jeg skal nemlig vaske en liten del av leiligheten i Molde for det er ikke så lenge igjen til jeg skal flytte til Molde Campus. Så jeg skal også pakke siste rest og dra hjem igjen samme dag. Jeg skal være veldig effektiv i morgen for å si det sånn!

Hva syns du om bildene?

 • 25.01.2017, 23:55

Redd for å bli forelsket


Fra 3 ord, 12 bokstaver til ingenting. Fra mye kontakt til veldig lite kontakt eller aldri. Fra kjærlighet til sorg. Fra nærhet til distanse. Dagen før sier han "jeg elsker deg", men dagen etter sier han "vi må slå opp". Fra elsker til bekjent.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Nå vil jeg være 100% ærlig på denne bloggen, og dette fikk jeg meg til å tenke natt til i dag. Jeg kan ikke ignorere tankene mine i løpet av en dag. Det hender at jeg klarer å gjøre det i en kort periode, men tankene dukker opp senere av seg selv. Jeg gråt veldig lenge i natt, fordi jeg ble emosjonell av tankene mine. Jeg torturerte meg selv, rett og slett. Jeg har hatt kjærlighetssorg i snart 2 måneder. Dette er første gangen for jeg pleier som regel å klare og komme meg over eksen, men denne gangen er det et unntak, og jeg vet hvorfor. Jeg har i mine tidligere forhold vært forberedt på at forholdet ville ta slutt, men for snart 2 måneder siden var jeg ikke forberedt i det hele tatt. Jeg så ikke den komme og ble virkelig lei meg, derfor tar det mye lenger tid før jeg klarer å gi slipp.

Jeg er redd for å forelske meg igjen. Dette er fordi at jeg har blitt såret mange ganger i løpet av de siste 3 årene av forskjellige personer. Jeg har kommet til det punktet at jeg orker ikke å bli såret igjen for det gjør rett og slett vondt. Det er ingen i verden som liker å bli såret av den man er glad i. Det vondeste er at en person sier at han/hun elsker deg, men dagen etterpå slår han/hun opp. Man lærer selvfølgelig av de forholdene du har vært i, det har nemlig jeg. Jeg har tidligere planlagt min fremtid med de personene jeg har vært sammen med, men det har aldri skjedd fordi det ble slutt før vi kom så langt. Dette gjør at jeg ikke orker å se for meg hvordan livet mitt blir om 5 eller 10 år. Det er fordi at jeg er lei av å bli skuffet. Når man har blitt såret, så blir man redd for at man skal bli såret igjen av en annen person. Jeg er redd for å forelske meg eller like noen, fordi jeg føler at dette går på repeat og jeg er lei av det. Dessverre. Ingen ønsker å få hjertet sitt knust gjentatte ganger. Da er det nesten sånn at man blir vant til det, og slik skal det ikke være.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Dessverre gråt jeg natt til i dag, noe som ikke var planlagt. Jeg hadde egentlig tenkt å sove, men hodet gikk i surr. Jeg har ikke gjort dette på en stund, men jeg måtte få alt ut av systemet mitt. Jeg er i tillegg en følsom person, så jeg kan holde for det meste inne før jeg knekker sammen. Selv om jeg er redd for å bli forelsket igjen, så er bruddet fortsatt et sårt tema for meg, fordi jeg har fortsatt kjærlighetssorg. Når man har vært forelsket i en person i 1 år, så kan ingen andre forvente at jeg skal glemme følelsene mine. Det går ikke.

Mitt høydepunkt i hverdagen er å trene, fordi jeg ønsker å føle meg bedre med meg selv. Trening gjør noe med humøret mitt og derfor ønsker jeg å fortsette med det. Om jeg ikke hadde trent, hadde jeg mest sannsynlig vært mer nedfor og sett ned på meg selv enn å få kjenne på mestring og glede av trening. Dette er det eneste som holder meg oppe. Trening motiverer meg.


God natt 

 • 25.01.2017, 00:00

20 spørsmål: Bli bedre kjent med meg


Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Svar: Omtenksom, empatisk, sjenert, snill og rampete.

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Svar: YouTube, blogg.no, facebook, messenger, snapchat og instagram.

Hvem ringer du til når du blir sint eller lei deg?
Svar: Som regel ringer jeg alltid til bestevenninnen min, men det kommer helt an på hva jeg er sint eller lei meg for. Det er ikke alltid nødvendig for meg å snakke med noen når jeg er nedfor eller forbannet. Det hender at jeg holder ting for meg selv og etterhvert blir roligere.

Hvilke uvaner har du?
Svar: Jeg biter neglene mine når jeg konsentrerer meg skikkelig, jeg tar ofte på håret mitt når jeg er nervøs, jeg knekker fingrene mine og det er egentlig ikke bra for leddene.

Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Svar: Det kommer helt an på hvilken situasjon jeg er i, men jeg er som oftest veldig ung for alderen, haha! Her er det snakk om å være veldig barnslig meste parten av dagen, både når jeg er hjemme, på skole og på fritiden. Jeg blir ikke slik for alltid, da. Tror jeg.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Hva syns du om tatoveringer?
Svar: Tatoveringer er fint på de som kler det. Når det gjelder meg selv, som har 8 tatoveringer fra før, syns jeg at tatoveringer er mye finere når de har en betydning, eller har en historie bak tak tatoveringen. Det gjør tatoveringen ekstra spesiell, men det er bare min mening.

Hva mener du om utroskap?
Svar: 
For det første, så har jeg aldri opplevd utroskap, noe jeg er veldig glad for. For det andre, så er jeg i mot utroskap! Jeg syns det er helt forferdelig for de som har opplevd utroskap, og jeg fatter ikke hvordan en person kan ha samvittigheten til å gjøre dette mot en annen person. Personen du er sammen med, liksom. Om forholdet er så forferdelig, om det mangler noe i forholdet, om det er noe problematisk med forholdet osv., så er det rett og slett bedre å gjøre det slutt før du i det hele tatt kan tenke å ha samleie eller kysse noen andre. Utroskap kan ødelegge en person. Utroskap er motbydelig!

Hvorfor begynte du å blogge?
Svar: 
Jeg begynte å blogge fordi jeg liker å skrive og jeg ble inspirert/motivert til å blogge igjen på grunn av romkameraten min, som også er en blogger. Jeg har tidligere vært blogger, men sluttet fordi jeg mistet blogglysten. Dette er en del år siden, men jeg syns det er gøy å blogge igjen.

Hvordan er livet ditt akkurat nå?
Svar: 
Livet mitt er bra sånn sett, men det er av og til jeg drømmer meg bort. Drømmer om livet mitt som jeg egentlig vil det skal være, for jeg kan ikke gjøre noe annet enn å drømme. Det er enkelte tanker som bare dukker opp...som bare minner meg om hvordan livet mitt var før. Minner.

Hvilket språk ønsker du å lære?
Svar: Tegnspråk, faktisk! Som fremtidig vernepleier kommer jeg til å møte mennesker som ikke har verbalt språk som bruker ASK (alternativ og supplerende kommunikasjon), som for eksempel tegnspråk. Det hadde vært kult å kunne tegnspråk, slik at det blir enklere for både meg og brukeren til å kommunisere med hverandre. Det kan være utfordrende å kommunisere med andre mennesker som ikke har verbalt språk. Da er det viktig for meg som fremtidig vernepleier å bli bedre kjent med ulike kommunikasjonshjelpemidler, derfor er tegnspråk relevant.
 Nevn noe du virkelig ser frem til.
Svar: Det jeg ser frem til er Fifty Shades Darker, som kommer på kino den 10. februar. Først så trodde jeg at den skulle komme på valentinsdagen, haha! Den første filmen falt i smak hos meg, så jeg gleder meg til etterfølgeren.

Hvis du kunne endret navnet ditt til hva du ville, hva ville det vært?
Svar: Da jeg gikk på ungdomsskolen, ville jeg hete Sara Sofie. Jeg aner virkelig ikke hvorfor, men jeg syns at navnet var veldig fint på den tiden, men jeg tror ikke navnet hadde passet så bra til meg. Mitt fulle navn er Sara Jane, og da kunne jeg tenkt meg å bare hete Sara.

Har du noen fobier?
Svar: Jeg har edderkopp-fobi, men går det an å ha ball-fobi? Jeg er redd for store baller da jeg fikk et hardt slag i ansiktet da jeg var yngre. 

Nevn 4 bloggere du leser fast.
Svar: Anna Edwin, Sophie Elise, Hanna Öberg og Anniken Jørgensen.

Hvor er du om 5 år?
Svar: 
Slike spørsmål er så trist, fordi man vet aldri hva fremtiden vil bringe. Det er skummelt å se for seg fremtiden for tiden, for jeg har ofte gjort det. Det er lov å drømme, men ikke når det gjelder om fremtiden. Min fremtid. Forhåpentligvis så er jeg et sted i Norge, som vernepleier og har jobbet i 4 år innenfor mitt favoritt område. Forhåpentligvis har jeg tjent nok og at jeg er klar for å få barn, men jeg må finne mannen i mitt liv først. Hahaha, good luck girl. Kanskje jeg skal skaffe meg sæddonor. Om jeg er gift og har hus, vet jeg ikke. Slike ting orker jeg ikke å se for meg lengre.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Skal du på noen ferier i sommer?
Svar: Jeg har ingen reiseplaner for sommeren, men jeg har planer om å jobbe mest mulig i sommer for å tjene penger. Obviously.

Skriver du uten å se på tastaturet?
Svar: Av og til må jeg se på tastaturet, fordi det hender at jeg bommer. Jeg klarer som regel å skrive uten å se på tastaturet.

Hvor gammel er du om 5 år?
Svar:
Jeg blir 23 i år, så da er jeg 28 om 5 år. Sykt...

Foretrekker du å ringe eller sende en tekstmelding?
Svar: 
Det spørs hvem jeg skal kontakte. Nå er det slik at jeg har skikkelig telefonskrekk og tørr ikke å ringe til fremmede mennesker. Derfor foretrekker jeg å sende tekstmelding til vedkommende. Om det er noe som haster, sånn generelt, så foretrekker jeg å ringe. Er det noe jeg er usikker på, så ringer jeg eller så sender jeg melding.

Hva skal du gjøre i helgen?
Svar:
På fredag har jeg studiedag og skal gjøre skolearbeid før jeg skal trene. På lørdag skal jeg bruke dagen på å vaske leiligheten i Molde. Det er ikke lenge igjen flytting!!
 

Processed with VSCO with a8 preset

Beklager for sent innlegg!

 • 23.01.2017, 16:30

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Druer er utrolig godt å ha ved siden av matpakken eller til dessert. I helgen lagde jeg meg mager vaniljekesam med druer, og de er så godt sammen! De er ment for å være sammen, de.

Ukens nedtur: Første praksisdag var jeg med på dagtilbud og var der til vi ble hentet. Jeg var ikke der så lenge, kanskje en times tid, og jeg var litt sulten. I løpet av bilturen hjem til boligblokken ble jeg bilsyk og var redd for å kaste opp. Jeg måtte ha opp vinduet litt for å få i meg frisk luft, og jeg satt i tillegg bake i bilen og var sulten. Dette kan dessverre være en trigger for meg. Brukeren som satt på med oss var utrolig empatisk og tok vare på meg.

Ukens opptur: Jeg la ut et bilde av meg selv i treningstøy på Instagram for noen dager siden, og flere har merket hvor markert kroppen min har blitt. Både mamma og pappa har merket at rumpa mi har vokst, en bekjent av meg sa at kroppen min er i toppform og ei venninne av mamma fortalte meg i telefonen at hun virkelig ser forskjell. Alt dette fikk jeg vite forrige uke, altså uken som var, og jeg ble så glad for fine komplimenter/tilbakemeldinger. Da vet jeg at jeg har gjort noe riktig, både med treningen og kostholdet mitt!! Dette var en slags motivasjon for meg, og jeg har merket selv at kroppen min har forandret seg litt. Det er liksom vanskelig for oss å se forskjell - med mindre man har tatt fremgangsbilder/før og etter-bilder. Lårene mine er blitt mye strammere i forhold til før, det var litt rart der og da, men jeg var så vant med mine myke lår, haha!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens sang: Zara Larsson - Ain't My Fault


Ukens quote:

«Make time for your parents because while we're busy growing up, they're growing old and suddenly you wonder where all the time has gone.»

Ukens fail: Jeg skulle koke grønnsaker, men hele posen var helt frossen at jeg måtte tine den litt med varmt vann. I det øyeblikket jeg så at vannet begynte å koke, åpnet jeg posen i liggende stilling. Jeg tenkte ikke så langt der og da, og hjernen registrerte i ettertid at jeg nå har fucket litt opp. Det kom nemlig mye vann ut av posen på gulvet pga. isen hadde smeltet. Haha... Uff. Pappa trodde jeg var hjerneskadet. Sånn seriøst.

Ukens film/serie: Jeg så en film på Netflix, en film som var annerledes enn de andre romantikk filmene. Filmen heter In your eyes, og jeg syns den var både søt og annerledes. Det er selvfølgelig urealistisk, men det er skrekkfilmer også. Urealistisk.

Ukens mat: Kyllingbiter med fullkornsris og grønnsaker 

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens innkjøp: To jeans bukser, body, treningshansker og treningsstrikk (180 cm). Belønning for at jeg har vært så flink i praksisuken min.

 • 22.01.2017, 16:30

Treningsøvelser hjemme del 3


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
 

Jeg har tidligere lagt ut to blogginnlegg der jeg viste mine favoritt øvelser fokusert på ben, rumpe, armer, skuldre og litt rygg, med forskjellige treningsutstyr som for eksempel mini-treningsstrikk og manualer. Klikk her eller her om det skulle være noe interesse for det. Denne gangen vil jeg vise deg mine favoritt øvelser når det kommer til magetrening hjemme, både med ab wheel, slynge og med uten utstyr! Jeg fokuserer ikke så mye på magemuskler sånn ellers da bruker mindre tid på å trene mage i forhold til andre muskelgrupper. Magetreningen sparer jeg til sist. Jeg varierer mellom hver gang jeg trener mage enn å gjenta de samme øvelsene hver gang. Viktig med variasjon!

 

A B S   W O R K O U T

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
SPORTS-BH & TIGHTS BUBBLEROOM.NO


På grunn av mangel av benplass fordi jeg har et lite soverom, så bestemte jeg meg for å finne mageøvelsene på Google denne gangen. Beklager dette, men jeg har kun en selfie stick, og ikke et kamerastativ... Bildene forklarer/viser uansett veldig bra hvordan du skal utføre øvelsene - enkel og forståelig!

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Dette er kalt for slyngetrening, noe som er veldig godt for magemusklene. Den er helt klart min favoritt! Både sportsbutikker og treningsstudioer har denne, og jeg kunne lett brukt denne for resten av livet og ingenting annet. Så god er den for meg. Med denne bruker jeg kun to øvelser da jeg syns det er nok, og jeg tar 4 sets mellom hver øvelse. Min er kjøpt hos TGR, jeg ville ha den så billig som mulig og er superfornøyd! Det finnes en dyrere variant hos XXL.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Tre enkle øvelser som kan gjennomføres på matta. Jeg tar 3 sets mellom hver øvelse, og jeg syns det er gøy å utføre disse med (mega)korte pauser. Dette er fordi jeg vil ha den burning-følelsen i magemusklene.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

På første bildet så bruker denne dama en ball for å utføre denne øvelsen, mens jeg bruker manualer fordi det funker like bra. Det kommer helt an på hvilken tyngde jeg tar, men det varierer alt ettersom hvor tungt jeg vil ha det. I den andre øvelsen bruker jeg ab wheel, og du må gjøre det riktig for å få et godt utbytte, ellers så bruker du kroppen feil! Jeg søkte litt rundt for å vite hvordan denne skulle brukes. Den er i hvert fall veldig god. Min er kjøpt hos TGR.
Denne øvelsen tar jeg aller sist og pusher meg selv til jeg er helt utmattet. Jeg tar 2-3 sets alt ettersom hvor gåen jeg er fra før, men jeg tar som regel 2 sets. Denne øvelsen har jeg brukt i alle de årene jeg trente fast og jeg elsker den!

Slik! Håper du likte denne delen og at bildene var forståelig.

 • 21.01.2017, 18:23

OUTFIT: PARADISE-SARA


Hei på deg! I dag har jeg tatt meg fri fra treningen og har vært en tur på Moa for å kjøpe noen hansker som jeg har tenkt å bruke mens jeg trener med manualer. Det har seg nemlig slik at toppen av håndflaten min er hard og det gjør etterhvert vondt når jeg trener med manualer. Så jeg måtte kjøpe meg treningshansker for å unngå smerter. Jeg kjøpte et langt treningsstrikk i tillegg for å variere rumpetreningen min. Bare et spørsmål.... Har du noen gang blitt spurt om legitimasjon når du kjøper en film på en dagligvarebutikk? Jeg fant ett par dvd-er som jeg ville kjøpe for faren min og i det øyeblikket jeg skulle betale, spurte betjeningen om jeg hadde legitimasjon. Jeg begynte å lure om noen av filmene var 18-årsgrense, men det var det langt i fra. For meg så var det totalt merkelig.

Nå har jeg nettopp kost meg med taco sammen med faren min, og vi satt og så på manchester united kamp. Ellers så har dagen min vært veldig bra, kunne ikke vært bedre. Nå er tid for å legge ut noen antrekksbilder da det er lenge siden sist, og jeg elsker outfiten veldig godt!
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

BODY & JEANS BIKBOK CARDIGAN NEWYORKER


Hva syns du om dagens outfit?

 • 20.01.2017, 21:15

Noen forsøkte å logge seg inn


Er det noe vi må være forsiktig med, så er det valg av passord på sosiale medier. Du vet aldri hva en fremmed person kan finne på å gjøre om vedkommende har klart å logge seg inn på brukeren din. Det er vanlig å tenke at «dette kommer aldri til å skje med meg», men det vet du faktisk aldri om. Det er mulig å bli hacket, og jeg kan ikke se for meg hvor frustrert jeg hadde vært. Den følelsen man får når du ikke har kontroll på din egen konto/bruker for du får ikke logget deg inn. Det hadde jo vært kaotisk å vite at det er noen andre som tar styringen over din egen konto/bruker. For meg, så hadde det vært for jævlig for man aner rett og slett ikke hva vedkommende kan finne på å gjøre. Jeg har heldigvis ikke blitt hacket, men det var noen som forsøkte å logge seg inn på min facebook natt til onsdag.

Jeg fikk nemlig en tekstmelding fra facebook om at det var noen som forsøkte å logge seg inn, og måtte dermed trykke på en link. Jeg trodde først at tekstmeldingen var falsk, for man skal i tillegg ikke tro på enkelte tekstmeldinger du får, men jeg fikk samme meldingen på mail også. Heldigvis hadde jeg en vanskelig passord fra før, så det var nok umulig for idioten å logge seg inn på min konto. Da jeg gikk inn på appen, spurte facebook om det var jeg som prøvde å logge meg inn på min konto på en annen enhet, noe jeg ikke gjorde. Jeg sov på den tiden det skjedde. Jeg måtte uansett bytte passord da det var anbefalt å gjøre det av facebook. Nå er passordet mitt mye vanskeligere å gjette frem - med mindre jeg blir hacket for real. Jeg aner ikke hvilken planer denne idioten hadde i bakhodet, men vedkommende feilet. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Jeg oppfordrer alle til å ha en vanskelig passord, helst lang med både bokstaver, tegn og tall, for at det skal bli umulig for andre å gjette! Ikke tro at slike ting aldri vil skje med deg for plutselig så er det noen som har kontroll over din facebook-profil. Don't say I didn't warn you!

 • 19.01.2017, 20:00

OPPSKRIFT: Proteinpannekaker


Processed with VSCO with f2 preset

 

P ℜ O T E I N P A N N E K A K E ℜ

DET DU TRENGER ER:

× 100 gram havregryn

× 3 egg

× 1 dl mager kesam

× 0.5 dl vann

× 1 ts bakepulver

× 15 gram proteinpulver

 

Fremgangsmåten er veldig enkel. Det eneste du trenger å gjøre, er å finne ingrediensene som er nevnt ovenfor og mikse dette sammen! Smak av proteinpulver bestemmer du selv, men jeg valgte sjokolade da det er min favoritt  La det svelle i 20 minutter før steking. Jeg fikk ca. 6 pannekaker til sammen, og de er kjempegode og mettende. Valg av tilbehør avhenger hva du liker på pannekaken. Det ble vaniljekesam med blåbærsyltetøy hos meg. Mmmm, så godt - så enkelt!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Håper det smaker!

 • 17.01.2017, 20:01

Treningsøvelser hjemme del 2


Nå har jeg tenkt å starte med å blogge om ulike treningsøvelser som kan gjøres hjemme på enten stua eller soverommet ditt, alt ettersom hvem du bor med. Som du kan se, trener jeg på soverommet mitt da jeg bor med foreldrene mine akkurat nå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Jeg har tidligere lagt ut et blogginnlegg der jeg viste mine favoritt øvelser fokusert på ben og rumpe, med mini-treningsstrikk, manualer og ankelvekter for mer motstand. Denne gangen tar jeg utgangspunkt i mindre muskelgrupper, nemlig armer, skuldre og litt rygg, med manualer. Disse øvelsene er mine favoritter, men jeg bytter selvfølgelig på, alt ettersom hva jeg føler for. Jeg bruker også andre øvelser som ikke er nevnt i dette blogginnlegget fordi jeg liker å variere treningen min, slik at det ikke blir kjedelig. Det er viktig å variere mellom hver gang du skal trene enn å gjenta de samme øvelsene hver gang.
 

A R M S ,  S H O U L D E R S  &  B A C K


Processed with VSCO with f2 preset

Det er kanskje litt vanskelig å se det på dette bildet, men jeg bruker både lette og tunge vekter for å variere og for at jeg skal kunne kjenne ekstra godt i musklene. Jeg tenker at man klarer få repetisjoner om man kun peiser på med tunge vekter. Derfor liker jeg å bytte på, slik at jeg får ganske mange og gode repetisjoner med lette vekter, og kan presse litt med tunge vekter etterpå.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 1: I denne øvelsen trente jeg triceps, men for å vise bedre hvordan man utfører denne øvelsen, valgte jeg å ta to bilder. Du skal i utgangspunkt bevege underarmen i ca. 90° opp til midjen og ned. Da skal du stramme så mye du klarer når du kjenner tricepsen.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 2: Bøy deg fremover med benene sammen, og trekk skuldrene dine bakover med manualene.

ØVELSE 3: Stå med armene ned langs siden og ha en lett bøy i albuene. Løft armene ut og opp med normal tempo.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 4: Jeg bruker en manual om gangen da jeg kjenner at jeg får rykninger i overleppen, om jeg gjør begge samtidig. Her løfter jeg armen i 90° og med nok repetisjoner vil du kjenne skulderen.

ØVELSE 5: Her lønner det seg å ha overkroppen stødig da du skal løfte armene i fra hofta og opp i normal tempo. Armene skal være strake når du gjør denne øvelsen.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 6: I dette bildet måtte jeg vise denne øvelsen stående siden jeg brukte en selfie stick, men jeg gjør egentlig dette nede på gulvet. Trekk skulder og arm opp langs siden til manualen er i magenivå. Senk deretter tilbake.

ØVELSE 7: Løft manualene fra skuldernivå og opp mot taket til armene er strukket ut. Gjenta dette så mange du klarer. Pass på å holde manualene litt foran hodet og stram magen godt for å unngå unødig svai i ryggen.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 8: I denne øvelsen trente jeg biceps, og her skal du stå med vektene ned langs siden av kroppen. Bøy vekselvis i albuene og løft manualene helt opp samtidig som du dreier dem utover. Senk rolig tilbake, og prøv å holde albuene i ro mens du utfører denne øvelsen.

ØVELSE 9: Stå stødig og løft manualen opp mot taket og ned, med strake armer. Glem ikke å stramme magen godt for å unngå unødig svai i ryggen.


TRENINGSANTREKK


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TIGHTS NELLY & SPORTS-BH H&M

Håper øvelsene var forståelig og at dette var interessant for noen! Jeg kunne ordnet et blogginnlegg om ulike mageøvelser, men for meg så blir det vanskelig da jeg ikke har så stort soverom. Vel, vi får se :-)

 • 16.01.2017, 20:15

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: NOCCO ♥

Ukens nedtur: Jeg ble utsatt for noe mage-/tarmvirus på torsdagskvelden, så jeg ble dessverre sengeliggende i noen dager. Det var fryktelig kjipt for jeg hadde sett frem til å trene på fredagen og å treffe ei venninne av meg. Uheldigvis, ble det ikke noe av, så jeg ble ganske lei av å være syk da jeg hadde feber forrige helg.

Ukens opptur: 1. Jeg ble frisk nok til å trene. 2. Soverommet mitt i Molde er endelig tom for møbler! Senga mi ble solgt på lørdag, så nå er alt som jeg hadde på rommet solgt. Så jeg har på en måte tjent litt penger denne uken, haha.

Ukens sang: Blackmill - Spirit of Life


Ukens quote:

«When you can tell your story and it doesn't make you cry, that's when you know you've healed.»

Ukens fail: Åå, herre, nå skal du høre her! Dette er det mest fjerneste og idiotiske jeg har vært med på så langt i 2017. På torsdagskvelden skulle jeg ta buss fra Molde til Ålesund. Privatsjåføren min kjørte meg til sentrum, så jeg hadde veldig god tid på meg før bussen skulle komme til trafikkterminalen. Jeg skulle nemlig sende en pakke først. Deretter dro jeg videre til trafikkterminalen, og så at det kom en buss. Lite visste jeg at den skulle kjøre en helt annet sted, nemlig KRISTIANSUND!! Jeg satt meg på bussen og så på klokken - klokken var bare 19.15, og ikke 19.40. Jeg ble helt stressa og stoppet på neste busstopp. Jeg dro tilbake til trafikkterminalen og tok den riktige bussen, men vet du hva jeg fant ut? Jeg GLEMTE lommeboken min på den andre bussen. Jupp. Fy farao. Heldigvis hadde jeg bankkortet mitt i jakkelommen min... Der hadde jeg flaks.

Made with Repix (http://repix.it)

Ukens film/serie: I og med at jeg var syk i noen dager etter jeg kom hjem til Ålesund, brukte jeg meste parten av tiden min på å se en del filmer på Netflix: Aloha, 50/50, The Proposal, How to be SingleSafe Haven, Fifty Shades of Grey, The Other Woman og sikkert flere. Det er ikke noe annet man kan gjøre når man er syk.

Ukens mat: Hakket omelett med poteter og skinke i biter, som pappa lagde til meg da jeg var syk. Jeg kan ikke komme på noe annet.

Ukens kjøp: Tja, det måtte da være den helve**es bussbilletten som jeg måtte betale fordi jeg glemte lommeboken min på den andre bussen. Jeg hadde busskortet mitt i lommeboken, skjønner du.

 

 • 15.01.2017, 16:15

Mine 10 beste treningssanger


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
       
 
 


ri5_fzndMBg
 

 


·  Today is a good day ·


Er det noe som gjør meg ekstra gira når jeg trener, så er det gode, motiverende og glade sanger på høyt volum! I og med at jeg la ut et treningsinnlegg i går, tenkte jeg kunne fortsette med dette temaet ved å legge ut mine 10 beste treningssanger, som jeg bruker å høre på. Noen av dem er nye, noen av dem er gamle, men musikk er musikk ♥ Nå har jeg fått pakket ut kofferten og rydde på plass klærne mine som har ligget overalt på rommet mitt mens jeg hørte på noen av sangene ovenfor. Musikk gjør noe med humøret altså... For en bra søndag! Planen min for i dag er å utnytte denne søndagen med film og kos. Ha en fin søndag!

 • 14.01.2017, 20:01

Treningsøvelser hjemme


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Nå har jeg tenkt å starte med å blogge om ulike treningsøvelser som kan gjøres hjemme på enten stua eller soverommet ditt, alt ettersom hvem du bor med. Som du kan se, trener jeg på soverommet mitt da jeg bor med foreldrene mine akkurat nå. Dette blogginnlegget har jeg tenkt lenge på å få ordnet, men har ikke fått muligheten før nå. Nå tar jeg utgangspunkt i store muskelgrupper, nemlig ben og rumpe, med mini-treningsstrikk, manualer og ankelvekter for mer motstand. Disse øvelsene er mine favoritter, men jeg bruker også andre øvelser som ikke er nevnt i dette blogginnlegget - men ikke alle i en treningsøkt! Det er viktig å variere mellom hver gang du skal trene enn å bruke 20 forskjellige øvelser hver eneste gang.
 

L E G S   &  G L U T E S
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SIDE KICK: I denne øvelsen skal du løfte ene benet opp, og deretter ned. Antall repetisjoner og sets er individuelt, men jeg tar så mange jeg klarer på både venstre og høyre ben. Jeg bruker ankelvekter først og deretter med treningsstrikk for mer motstand.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

KICKBACKS: Her varierer jeg motstanden fra 1-3, om jeg kan si det sånn. Det blir tyngre for hvert utstyr jeg bruker da det blir flere sets og repetisjoner av samme type øvelse, men det er bare godt for rumpa! I denne øvelsen sparker du ene benet bakover så langt du klarer. Så fortsetter du til du ikke klarer mer eller antall repetisjoner. Jeg har ikke faste repetisjoner.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


Jeg aner ikke hva denne øvelsen heter, men med ankelvekter og treningsstrikk kjennes virkelig i rumpa. Her skal du i utgangspunkt løfte benet ditt som en 90° vinkel og stramme setemuskelen! Man kan gjøre denne øvelsen uten ankelvekter og/eller treningsstrikk.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


MINIBAND-WALK: For å forklare dette på norsk, slik at det blir 100% forståelig, er at du skal gå så mange skritt du klarer i sidelengs - frem og tilbake, med treningsstrikk rundt låret. I og med at jeg ikke har så stor benplass, tar jeg flere runder frem og tilbake til jeg ikke orker mer. Denne øvelsen kan også brukes på tredemølle, noe jeg har gjort på treningssenteret i Molde! Da kan du bestemme tempoen selv.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SQUATS: Denne øvelsen er både populær og veldig gunstig. Jeg har sluttet å ta squats med kun min egen kroppsvekt og bruker derfor treningsstrikk for mer motstand og svette. Jeg bruker å variere alt ettersom hva jeg føler for å gjøre. Noen ganger bruker jeg både manualer og treningsstrikk når jeg squatter, mens andre dager bruker jeg bare manualer eller treningsstrikk.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

JUMPING LUNGES: Du har vel nok hørt om lunges? I denne øvelsen skal du i tillegg hoppe hver gang du bytter ben, om det gir noe mening. Haha! Om det ikke var forståelig, kan du søke «jumping lunges» på YouTube. I denne øvelsen bruker jeg bare min egen kroppsvekt, men man kan bruke ankelvekter for mer motstand.

TRENINGSANTREKK

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TIGHTS & OVERDEL BUBBLEROOM.NO

 

Håper dette blogginnlegget var interessant for noen! Jeg brukte i hvert fall 2 timer på dette innlegget, hah. Ha en fortsatt fin lørdag.

 • 13.01.2017, 19:14

Utsatt for mage-/tarmvirus?


Hei! Jeg er nå i Ålesund, og skal være her i 10 uker pga. praksis. På grunn av dårlig mage i går, fikk jeg ikke blogget etter jeg kom hjem fra bussturen. Jeg vet ikke hva som skjedde eller hvorfor jeg akutt ble kvalm og dårlig, men jeg trodde først og fremst at det var fordi jeg var sulten. Jeg ble litt småkvalm litt før jeg skulle spise, men jeg klarte rett og slett ikke å spise så mye som jeg hadde ønsket. Jeg spiste for sakte fordi jeg mistet matlysten pga. kvalmen. Det hjalp heller ikke å slappe av i sengen, så jeg måtte tvinge meg selv til å spy. Rett og slett fordi jeg kjente en klump i magen, som jeg ville få ut, og jeg spydde momentant.

Jeg la meg etter det for jeg var i tillegg veldig trøtt. I natt sov jeg av og på for jeg var fortsatt kvalm. Jeg kjente den ubehagelige følelsen hver gang jeg skiftet stilling, og plutselig kjente jeg at kvalmen begynte å bygge seg oppover. NÅ måtte jeg spy, tenkte jeg. Så jeg sprang bort fra senga og direkte til badet. Helt utrolig at jeg klarte å holde meg før jeg kom til doskålen. Hadde badet vært enda lenger unna, så hadde jeg spydd på gulvet.. Beklager for oppkast-prat, men jeg er sengeliggende og er fortsatt litt dårlig. Det er noe med magen som ikke er helt bra, men jeg har heldigvis ikke spydd i dag også.

Håper du har hatt en bedre dag enn meg! Ønsk meg god bedring.

Processed with VSCO with f2 preset

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits