• 28.02.2017, 19:52

24 HOURS


Hello from the other side!

Da har jeg vært i Molde i over ett døgn og blir her frem til i morgen ettermiddag. Jeg er nemlig her fordi at vi har undervisning/ferdighetstrening om konflikthåndtering, noe som er meget relevant for oss vernepleierstudenter å lære da vi kan oppleve utagering i arbeidslivet eller i praksis. Så vi må lære oss hvordan vi kan takle slike situasjoner, slik at vi er forberedt. Jeg syns det var meget lærerikt og spennende undervisning, og vi fikk prøve oss frem med en medstudent. Så var det hyggelig å se mange kjente fjes i dag. Venninnen min og jeg dro til ProGym rett etter skolen, og det var supergodt å få trent med apparater igjen!

Etter 24 timer i Molde i min egen bolig, syns jeg at det er koselig hjemme hos meg, med led-lys i alle kanter og musikk i bakgrunnen. Nå har jeg ikke TV i hybelen min da venninnen min låner den mens jeg er i praksis i Ålesund. Føler det er ensomt uten den, haha. Neida, det går fint hittil, jeg har tross alt macen min som jeg kan kose meg med. Ellers så spiser jeg middag akkurat nå, så jeg multitasker at the moment. Jeg skal ordne matpakke til i morgen før jeg skal besøke venninnen min, som bor 3 rom ved siden av meg. Da skal vi se på skam, den serien er så bra!

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Håper du har hatt en fin tirsdag og ha en fortsatt fin kveld 

 • 27.02.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Speilegg med ketchup og brødskive! Det inneholder jo proteiner, som er veldig bra for kroppen, og det er i tillegg veldig godt. Men husk folkens at det ikke er bra å spise for mye egg da plommen inneholder en del kolesterol. Just sayin'.

Ukens nedtur: Jeg ble faktisk litt forkjølet igjen og hadde vondt i visdomstanna mi... Jeg ble sikkert smittet av noen i praksis. Det er fort gjort å bli smittet, men det er fryktelig kjedelig også. Jeg som trodde jeg var ferdig med å være syk for i år, but nope. Moren min har i tillegg reist til Filippinene for å besøke familien, jeg er så misunnelig. Kommer til å savne henne.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens opptur: 
Det var da bestevenninnen min fortalte meg at jeg inspirerte henne med å begynne å trene igjen. Dette nevnte jeg om i et blogginnlegg for noen dager siden, og jeg ble glad da hun sa dette til meg. Det var helt uforventet og koselig å høre fra hennes side, og jeg ville med glede dele mine treningsøvelser med henne. Hun nevnte nå nylig om at hun fikk gangsperre dagen etter treningsøkten, haha. Jeg ble i tillegg ferdig med praksisrefleksjonsnotatet, noe som var deilig. Nå trenger jeg ikke å tenke mer på det.

Ukens sang: GTA feat. Sam Bruno - Red Lips (Areo Chord Remix). Denne remixen får treningen min til å gjøre det ekstra gøy og den er på repeat hele tiden omtrent!

 

Ukens quote:

«Honestly the best feeling ever is realizing you're not sad anymore over something you thought you would never get over.»

Ukens fail: Jeg ville teste ut en ny oppskrift, noe jeg gjorde på lørdagskvelden. Jeg skulle steke grove pannekaker med en liten vri, det har jeg skrevet om i går. Kjøkkenet ble helt bomba og den første pannekaka ble helt fucked, men pappa fikk den. Det var helt uaktuelt at jeg skulle spise den, haha.

Ukens film/serie: Jeg vet ikke om jeg har nevnt om serien på bloggen før, men jeg har seriøst begynt å se 90210 på nytt for 6. gang. Det er en av mine favoritt serier selv om det ikke kommer flere sesonger lengre. De har spilt inn 5 hele sesonger med over 20 episoder i hver sesong, og man blir faktisk helt avhengig. Mye drama, mye romantikk og enda mer drama, just the way I like it. Hihi.Ukens mat: Omelett med aspargesbønner. Damn, det var godt sammen!

Ukens innkjøp: Mine investeringer var aktivitetsklokke og to treningstopper. Jeg har aldri hatt en klokke som er ment for trening, så etter en anbefaling av min bestevenninne, ble jeg solgt. Jeg var egentlig usikker om jeg i det hele tatt skulle investere meg i en slik klokke, men siden jeg trener så mye som jeg gjør, så er det egentlig greit å ha en aktivitetsklokke som kan motivere meg. Klokka har pulsteller, alarm, skritteller og den holder oversikt over antall timer med søvn, hvor lenge jeg har trent hver dag og hvilken type trening jeg har trent. Sist nevnte må jeg innstille selv på klokka. Jeg får i tillegg varsel når jeg får melding og når noen ringer, den er tilkoblet med mobilen via bluetooth. Også var det treningstoppene, da..... Jeg shopper mest treningsklær enn vanlige klær!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

 • 26.02.2017, 19:15

OUTFIT: Rosie pants


Denne buksen ble fort utsolgt på butikken i byen, men jeg fant tilfeldigvis én i min størrelse for noen uker siden, og jeg som trodde at alt var utsolgt! Lucky me. Buksen ble tydeligvis populær og den heter rosie pants. Min mor sydde inn lengden for meg da ankelen på buksen var litt for stram og lengden var litt for lang for mine ben, så nå er den både passende og perfekt til min høyde.

Jeg har fått pakket litt før avreise til Molde i morgen, men skal gjøre resten når jeg kommer hjem. Jeg er egentlig lite gira for å ta buss i litt over 2 timer, deretter ta buss fra Molde trafikkterminal til Rema for å handle. Argh, skulle ønske jeg hadde lappen akkurat nå.. Men men, det er min egen skyld. Nå skal jeg snart ut for å møte en veldig god venn av meg i sentrum, så dette blir mitt siste blogginnlegg for i kveld! Jeg håper du har hatt en fortreffelig helg  Hejdå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SHIRT CUBUS PANTS BIKBOK SHOES URBAN WATCH (FITBIT CHARGE 2) EXPERT

Hva syns du om antrekket?

 • 26.02.2017, 17:08

OPPSKRIFT: Grove pannekaker med en liten vri


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Jeg kom meg ut av komfortsonen og testet ut en ny oppskrift, som jeg aldri har gjort før. Jeg ble nemlig inspirert av en video som jeg har sett på Facebook for en stund siden, og ville prøve ut selv. Selve oppskriften er ikke derfra da jeg ville lage grove pannekaker, men det som skjer underveis er inspirert. Jeg hadde ikke nutella, så det ble med melkesjokolade! Ble det vellykket eller ikke? Likte jeg det eller ikke? Les videre 

 

DET DU TRENGER ER:

× 4 egg

× 1 1/2 dl siktet hvetemel

× 1 1/2 dl sammalt hvete, grov

× 1/2 ts salt

× 5 dl melk

× 1 ss margarin til steking

× Freia melkesjokolade, 200 g

FREMGANGSMÅTEN
..er på en måte enkel. Finn frem en bolle, en vips og ingrediensene. Tilsett omtrent halvparten av melken, deretter rører du godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og vips inn eggene. La røren svelle i 15 minutter. I mellomtiden kan du smelte melkesjokoladen. Sjokoladen skal smeltes over vannbad. Sett en kasserolle med litt vann på kokeplaten og ha sjokoladen i et kar oppe i kjelen, men uten at det er i berøring med vannet under. Om du har sjokolade direkte i en kjele som du setter på plata, blir det veldig fort varmt. Derfor anbefales det alltid å smelte sjokolade i et vannbad!

Når ventetiden er over, steker du pannekakene på litt varme, men her kommer vrien. Etter du har fått fordelt røra i stekepannen, tar du frem sjokoladen, som du har smeltet, oppå pannekakerøra, deretter med litt pannekakerøre oppå det igjen. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gylden farge på undersiden. Dette var noe som var utfordrende å få til, i hvert fall med den første pannekaka. Den så helt for jævlig ut, haha!! Det er alltid den første pannekaka som ikke blir helt spiselig når jeg lager pannekaker. Om du har mer smeltet sjokolade til overs, kan du bruke resten på toppen av pannekaka, som du ser på bildet nederst.
 

Made with Repix (http://repix.it)

BLE DET VELLYKKET?

Tja, både ja og nei. Dette er selvfølgelig første gangen jeg har prøvd å lage pannekaker med melkesjokolade inni, men teknikken begynte å komme seg etter noen runder med prøving. Den første pannekaka så ikke ut, den ble faktisk litt brent og litt for tykk. Det dumme var at jeg kun fikk 3 pannekaker av den røra, nettopp fordi at jeg brukte for mye i den første. I'm fucked, tenkte jeg. De to andre ble ganske fine. Pannekakene var kjempegode, men fy søren... De var mettende, like literally! Pappa og jeg klarte ikke engang å spise hele pannekaka, men mamma klarte å spise hele. Hun var ganske sulten fra før, da. Ellers så syns de at det var godt og spennende å prøve noe nytt enn jordbær- og blåbærsyltetøy.

PS! Jeg tror dette blir den første og siste gangen jeg lager dette, fordi det er ikke ofte jeg spiser sjokolade. Ikke fordi at jeg trener og har et sunt kosthold, men fordi at det blir fort kvalmende og jeg ble allerede mett etter en halv pannekake. Det er ikke nok for en som meg da jeg egentlig trenger mer enn det, men dette var bare for kosens skyld.

 • 25.02.2017, 16:30

OUTFIT: Adidas Originals


Highlight on fleek, dårlig hårdag og vondt i visdomstanna. Yeah, that's pretty much it... Visdomstannen min begynner å vokse sakte men sikkert og det gjør av og til litt vondt, men ikke så vondt at jeg ikke klarer å tygge. To av visdomstennene har allerede vokst ut for noen år siden, men de to øverste begynner å komme frem. Jeg syns menneskekroppen er så merkelig, hvem har bestemt at sånn og sånn skal skje? Haha. Det er bare sånn det er, I quess.

Ellers har jeg fri fra treningen og har allerede vært ute for å handle forskjellige matvarer, som jeg glemte å kjøpe i går. Jeg har ikke planlagt noe spesielt annen enn at jeg skal slappe av i dag. Setemusklene er så støle at det gjør vondt når jeg først skal sette meg ned, det er ikke kødd engang! Men det er samtidig godt, da. I morgen må jeg pakke for jeg skal nemlig til Molde da vi har kurs/undervisning i håndtering av utfordrende atferd på tirsdag og onsdag. Det blir spennende. Håper bare at jeg kommer meg på campus i god behold på mandag.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Processed with VSCO with f2 preset

SWEATSHIRT & JEANS URBAN

Ha en fin lørdag! Hva syns du om antrekket?

 • 24.02.2017, 21:35

More workout songs


GTA - RED LIPS (AREO CHORD REMIX)


ARIANA GRANDE - SIDE TO SIDE (SLUSHII REMIX)


SIA - BIRD SET FREE


ALAN WALKER - ALONE (VLAD GLUSHCENKO TROPICAL HOUSE REMIX)


ZAYN (FEAT. TAYLOR SWIFT) - I DON'T WANNA LIVE FOREVER (FIFTY SHADES DARKER)


THE CHAINSMOKERS - PARIS (BEN MAXWELL & SCRVP REMIX)


Hei og god kveld!

Jeg tenkte å skrive et blogginnlegg til før jeg ordner meg havregryn til kveldsmat. I dag har jeg fått gjort ferdig praksisrefleksjonsnotatet i og med at jeg hadde studiedag. Så fikk jeg trent lår-, legg- og setemusklene med disse godbitene ovenfor i bakgrunnen. Det var både digg og motiverende for min del! Selv liker jeg å oppdatere spillelisten på iTunes i uken for å ikke bli lei av de gamle, som jeg har fra før. Jeg bruker ikke Spotify, nettopp fordi at jeg ikke skjønner meg på den etter at de bestemte seg for å forandre hele greia totalt. Haha. Så jeg blir ikke den som får oppdage de nyeste sangene like fort som de andre fleste gjør, men da har jeg sikkert noe å se frem til, da.

Jeg liker remix veldig godt for det gir meg en bedre følelse enn originalene. Det gir meg en mer partyfølelse og blir mer pumpa med slike sanger, jeg blir bare enda mer glad for å si det slik. Jeg ville bare dele disse sangene med deg, og at de eventuelt faller i din smak, om du ikke har hørt noen av dem fra før.

Ha en fin fredagskveld!

 • 24.02.2017, 19:15

MY NEW SHOES


Jeg fikk pakken levert på døren, noe som ble avtalt dagen før. Jeg har lenge vært nervøs og spent på om skoene ville passe siden jeg bestilte dem via nett. Det er litt skummelt å bestille sko på internett, for du vet liksom ikke om du har bestilt i riktig størrelse - om de blir for små eller for store. Så smart som jeg er (noen ganger), gikk jeg inn på størrelseguiden for å se hvilken størrelse som kunne passe til føttene mine. Jeg har alltid visst at føttene mine er 23 cm lange, så jeg bestilte i størrelse 38, og håpte at de skulle passe. Jeg har merket at størrelsen kan variere fra sko til sko.

Gjett hva? De passet! Jeg er adidas addicted, så jeg falt for skoene med en gang jeg så dem på IG. Nå er de endelig mine og de er så fine. De er selvfølgelig i svart, fordi det passer til alt mulig. Disse kan jeg bruke til trening og hverdags. Jeg har i modellen NMD_R1.
 


SHOES ADIDAS

Hva syns du om skoene?

 • 23.02.2017, 21:00

Å INSPIRERE ANDRE


Puff... I dag har jeg jobbet med tiltaksplan, og trent biceps og triceps. Nå er jeg god og mett, og slapper av i sengen min, mens jeg blogger for dere. Jeg la ut et bilde på IG (Instagram) og det som motiverer meg mest, er at andre sier at jeg inspirerer dem, som for eksempel bestevenninnen min. Jeg blir selv inspirert av andre på IG da jeg følger en del jenter som er veldig dyktige og som legger ut videoer for inspirasjon og motivasjon. Men når noen sier at jeg inspirerer dem, så blir jeg så glad og egentlig litt stolt.

For det første, ville jeg begynne å trene fast for å distrahere meg selv etter bruddet i desember. Jeg ville ha noe annet å tenke på, så treningen var den eneste løsningen for meg. Da ville jeg sette forskjellige mål for min egen helse og kropp, fordi jeg ville forbedre kroppen min og kostholdet mitt. Det er godt, både fysisk og psykisk. Jeg ante ikke at jeg kom til å holde ut med faste treningsdager og sunn kosthold, men jeg har klart det i snart 3 måneder. Det har også forbedret huden min, faktisk. Jeg fokuserer på alle muskelgrupper, bortsett fra bryst, fordi jeg føler ikke at jeg har noe behov for å få muskler i brystpartiet. Så begynte jeg å endre IG-profilen min til treningsprofil, kind of. Dette er for at andre kan følge med og bli med meg på min fitness journey, eller hva jeg skal kalle det. Det er også for at jeg kan se tilbake på hvordan kroppen min så ut før om ett år eller to.

Jeg hadde aldri trodd at mine venner skulle bli inspirert av lille meg. Jeg er uansett takknemlig for de fine tilbakemeldingene jeg har fått etter jeg begynte å trene fast, og jeg har også fått spørsmål om hvordan jeg trener, hvilken øvelser og om jeg har en treningsplan som jeg følger. Det har jeg ikke, jeg velger øvelsene selv. Uansett.. Jeg blir så glad å høre at jeg inspirerer andre og det øker motivasjonen min til å forsette min reise og forhåpentligvis inspirere flere! 
 OVERDEL GYMSHARK TIGHTS H&M

 • 23.02.2017, 15:45

Av og på forhold?


De fleste har sikkert opplevd et av og på forhold med noen. Du har en stund vært sammen med en person, men så ender dere opp med å gjøre det slutt for en eller annen grunn. Én uke eller etter en stund senere, så finner dere tilbake. Så blir det slutt, igjen. Også skjer det samme igjen. Av og på forhold.

Jeg kan fort relatere meg til dette, for jeg har vært en slik situasjon før med alle jeg har vært sammen med tidligere. Ja, faktisk. Det er kanskje mange som ikke forstår hvorfor to personer er av og på hele tiden, og kan derfor hakke ned eller dømme de personene. De tenker sikkert «kan ikke de bestemme seg for å bli værende sammen eller bare gjøre det slutt for alltid? Har de gjort det slutt igjen? Fy faen, så av og på de er da...». Men dessverre, så vet ikke de fleste hvordan det er å være i en slik situasjon. De vet ikke grunnen og heller ikke hele historien om de to personene. Jeg vet helt ærlig ikke hvorfor folk skal bry seg, sånn egentlig. Det er ikke deres sak, kun de personene som gjelder.

Som sagt, har jeg vært i et av og på forhold med eksene mine. Det skal jeg være ærlig om å si her og nå. Jeg ønsker å dele mine tanker om akkurat dette temaet, nettopp fordi at det alltid har vært en grunn for at jeg dro tilbake til eksen. Det er ikke fordi at jeg ville ha noen, kun for å ikke føle meg alene, men fordi at jeg innså at kjærligheten fortsatt var der. Når du først er blitt forelsket, så vil du gjerne at forholdet skal vare for alltid. Men når det først blir slutt, så vil du savne den personen. Følelsene er der fortsatt, med mindre det var en annen grunn til at det ble slutt, som for eksempel utroskap. Det er normalt å savne eksen i en stund, det er normalt å bli sammen med eksen sin igjen. Det er lov å gi forholdet en sjanse til. Det er lov å prøve igjen. Det var slik jeg tenkte.

Det er ikke slik at følelsene forsvinner i det øyeblikket forholdet tar slutt. Det tar jo selvfølgelig tid til du kommer over det og at følelsene forsvinner. Det er ofte slik at to personer savner hverandre og den nærheten dere hadde sammen. Kjærligheten. Da er det slik at to personer ønsker å prøve igjen for å se om det funker denne gangen. Hvis ikke, da har de i hvert fall prøvd uten å angre på det. Jeg dømmer ingen som drar tilbake til eksen flere ganger. Jeg har vært der selv. Men når andre skal komme med nedlatende kommentarer eller baksnakke om det, så setter dem ikke deres perspektiv. De må på en måte være i en slik situasjon selv for å forstå hvorfor. Am I right?

Man kan også se på det slik som en pause, om du skjønner? En pause fra hverandre, fra forholdet og heller prøve på nytt om begge føler for det. Jeg har hatt en pause, selv om jeg ikke hadde trua på det. Er det slutt så er det slutt, tenkte jeg, men vi fant tilbake til hverandre igjen. Fordi følelsene var der.

Jeg ble en gang "dumpet" fordi jeg har en diagnose. En diagnose, liksom. En diagnose som ikke skader noen, men vi startet på nytt og ble sammen. Avstandsforhold kan være en trigger også, at folk ønsker å ta seg en pause eller gjøre det slutt til vedkommende kommer tilbake igjen. Been there, done that. For lite kommunikasjon og for lite tid til å være sammen kan være en trigger, det også. Men når dere møtes igjen, så kjenner du på en måte at følelsene dine er der fortsatt og omvendt, eller at dere plutselig tar kontakt igjen og ønsker å møte hverandre for å prate om ting. Jeg har vært der selv.

Poenget mitt i dette blogginnlegget er at det alltid er en grunn for at to personer finner tilbake til hverandre igjen. Dette er for å gi hverandre en sjanse til og for å se hvordan det går. Kjærligheten stopper ikke på 1-2-3. Det gjør det ikke. Det vet jeg alt om.

 • 22.02.2017, 15:45

Dette er det beste jeg har sett


 

B E S T  P E R F O ℜ M A N C E
I ' V E  E V E R  S E E N


Jeg vet ikke om dette er gammelt nytt, men selve videoen fortjener virkelig et blogginnlegg av meg! Jeg har sett en kortere versjon av denne på Facebook og allerede da, ble jeg kjempe imponert over koreografien og musikken i bakgrunnen. Bruden i denne videoen er en danser fra før, så dette er bare barnematen for henne. Det at hun tørr å danse slik foran svigerforeldrene og muligens sine egne, er utrolig tøft gjort, altså. For meg, så hadde det vært kleint, haha.

Også danser de i høye hæler i tillegg, fy søren..... Ikke engang jeg klarer å gå eller danse med høye hæler på byen, liksom. Fra 02:22 og videre i videoen er den beste delen i mine øyne, jeg får frysninger for det er så bra koreografert/danset! Musikken gjør det enda bedre, og alt er bare on point fra min sin side. Ektemannen fikk det han hadde ønsket seg, nemlig at hun skulle danse foran han. Hun valgte en bra dag å gjøre det på!

Hva syns du?

 • 21.02.2017, 15:45

SINGEL VS FORHOLD


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Å være singel og å være i et forhold har sine fordeler. Det er ingenting galt i å være singel og det kan være helt fantastisk å være i et forhold med en som er ditt alt. Jeg har vært i 4 ekte forhold som var fantastiske på hver sin måte, men det er ikke alltid man har funnet den rette. Nå har jeg vært singel en stund, og jeg takler å være alene også. Det har faktisk vært fint å være singel så langt. Jeg kan fokusere på meg selv 100% og ikke ta hensyn til andre.

Å være singel kan være ganske fint, men jeg skjønner også at når man har vært singel i ganske lang tid, kan det til slutt være ensomt. Man savner på en måte å ha noen eller at det hadde vært fint å ha noen som bryr seg om deg. Slik har jeg tenkt før. Den tiden vil komme en dag når du finner en som passer for deg. Inkludert meg. Jeg har på ingen måte tenkt å finne en gutt som passer for meg akkurat nå. Slike ting vil skje automatisk. Jeg er enda ung, og jeg stresser ikke med det. Jeg tar det som det kommer, rett og slett.

Nå tenkte jeg å komme med ulike fordeler om å være singel og å være i et forhold. Disse fordelene er noe jeg klarte å komme på i løse farten, og kanskje noen av dere er enige og kan kjenne seg igjen i. Når jeg tenker meg om, så har jeg skrevet om fordeler med å være i et forhold, da jeg faktisk var i et forhold selv.
 

FORDELER MED Å VÆRE SINGEL

1. Du slipper å barbere deg hver jævla gang du skal være med en gutt som du enten holder på eller er sammen med

2. Du tar hensyn til deg selv og fokuserer kun på deg selv

3. Du slipper å overtenke om ulike ting som er vanlig å gjøre i et forhold

4. Du trenger ikke å slite med å finne en bursdags-/valentines-/julegave

5. Du sparer i så fall litt penger i året

6. Drama eller krangling slipper du billig unna med

7. Så kan ikke vi glemme sjalusi, som er en forbannelse i seg selv

8. Du er fri, du kan gjøre hva du vil

9. Utroskap slipper du å oppleve engang (ikke at jeg har opplevd det selv, for det har jeg ikke, heldigvis)

10. Du blir ikke såret
 

FORDELER MED Å VÆRE I ET FORHOLD

1. Du har en du kan komme deg hjem til

2. Du har en som bryr seg om deg, som har følelser for deg og en som elsker deg

3. Du får komplimenter, oppmerksomhet og kos

4. Du får nærhet og kjærlighet

5. Du har en bestevenn og en støttespiller

6. Du føler deg lykkelig og heldig som har verdens beste kjæreste

7. Du har noen som kan motivere, oppmuntre og inspirere deg

8. Du har noen som passer på deg når du er syk

9. Du har noen som trøster deg og er der for deg uansett hva

10. Du har en som ser på deg som verdens beste/fineste jente eller gutt

11. Du er den eneste for han eller henne

 

Er du singel eller er du i et forhold?

 • 20.02.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Asbargesbønner til hvert eneste middagsmåltid. Det er så godt!

Ukens nedtur: Vel, det er ikke så lenge siden jeg fikk studielånet, den jeg fikk på selve valentinsdagen. Jeg har allerede brukt opp studielånet mitt på husleie og strøm på campus, mobilregning, siste strømregningen fra Istad Kraft, medlemskapet på ProGym, noen matvarer og ting til meg selv... Say no more. Heldigvis så er jeg heldig som ikke trenger å betale for husleie, strøm/internett og mat hos foreldrene mine.

Ukens opptur: Jeg må si at det har skjedd tre oppturer som jeg vil nevne på bloggen. 1: Jeg så resultater på både rygg og rumpe, som jeg også har skrevet om i et blogginnlegg for et par dager siden. Selv liker jeg å se forskjellen på min egen kropp for å se fremgangen min. Dette gjør at motivasjonen stiger et hakk høyere, og jeg er fornøyd med innsatsen min så langt. 2: Jeg ble endelig ferdig med analysen som jeg har jobbet med i 4 dager, den er levert for veiledning på Fronter. 3: Jeg fikk møte bestevenninnen min som jeg ikke har sett på veldig lenge! Det var veldig koselig å være sammen med henne igjen. Vi snakket om alt og ingenting og vi koste oss i byen og hjemme hos henne.

Ukens sang: Alan Walker - Alone (Vlad Gluschenko Tropical House Remix). Denne versjonen er utrolig fin. Selv liker jeg denne remixen og originalen på forskjellige måter.


Ukens quote:

«Do you ever get a message and you just stare at it for a while and take a deep breath and think 'what the actual fuck am I supposed to reply to that'.»

Ukens fail: Det har egentlig skjedd så mye fail at jeg ikke vil nevne alle engang... Det er én ting jeg kan nevne, da. Jeg skulle ordne proteinshake og shakeren som jeg har, er litt vanskelig å åpne til tider. I det øyeblikket jeg klarte å åpne den, som skjedde ganske fort og uforventet, klarte jeg å søle. Det er så typisk meg å søle, det gjør jeg så alt for ofte(!!)

Ukens film/serie: Jeg og bestevenninnen min hadde filmkveld på lørdag og vi rakk å se to filmer den kvelden. Vi så filmen The Rebound og The Final Girls på Netflix. Jeg syns begge var bra på hver sin måte da det var to forskjellige sjangere. Den første var en romantisk komedie og den andre var en skrekk komedie, vil jeg si. Eneste grunnen til vi så The Final Girls var fordi at selveste Nina Dobrev, også kjent som Elena Gilbert fra The Vampire Diares, var med i den og at den fikk 6,6 på imdb. Haha!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Ukens mat: Selv om jeg liker å spise sunn mat fordi jeg trener 5 ganger i uken, så unnet jeg meg med en liten cheese burger-meny på Burger King. Det var lørdagen sin det, skal jeg si deg. Det er ikke ofte jeg spiser usunn mat i helgene sånn egentlig for jeg er så vant med å spise sunt generelt. Da er det ikke ofte junkfood frister i helgene.

Ukens innkjøp: Tja, dette er jo en del av grunnen til at studielånet allerede er brukt opp. Jeg kjøpte et par sko fra Adidas, nemlig NMD_R1 modellen i svart. Denne modellen er så fin og passer til alt, både til trening og hverdags. Jeg kunne ikke dy meg for å si det sånn, er for svak til å kunne si nei når det gjelder Adidas.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SHOES ADIDAS.NO

 • 19.02.2017, 20:00

18 YOUTUBERE JEG FØLGER


                       ×                                               ×                                                 ×                                              ×                                            ×                      ♥                       ×
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Disse tre øverste er mine 3 favoritt youtubere som jeg ser på hver gang det kommer en ny video, nettopp fordi at Hanna og Linn er dyktige med de driver med, og Amalie har sin egen humor. Videoene til Hanna og Linn består av treningsøvelser, challenges, Q&A's osv. Videoene til Amalie består av hauls, humorvideoer, sminkevideoer, try on's, Q&A's osv. Det er faktisk hun som har fått meg til å falle for Adidas, og jeg angrer ikke. Jeg oppdaget henne i sommer 2016.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Disse tre damene her, har jeg fulgt i en del år nå. Videoene deres består av sminke tutorials, favorites videoer og hår tutorials, men Heart lager andre typer videoer, som for eksempel challenges, GRWM (get ready with me), giveaways, tester nye produkter, DIY's og hacks. Jaclyn og Desi er garantert veldig dyktige innen sminke og jeg har fått ulike sminketips fra dem. Desi lager i tillegg halloween tutorials og jeg må si at hun imponerer meg hver gang!


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Disse tre kjekke karene har jeg fulgt i lang lang tid. De burde vært komikere for de er så morsomme. Videoene deres består av humor, challenges, prank calls og impressions. De er så kreative i videoene sine og jeg ser at de bruker lang tid på videoene sine. Jeg vet ikke hvor de får ideene sine fra, men jeg digger dem! Det er rart å si, men jeg er glad for at jeg tilfeldigvis fant dem på YouTube.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Carli, Nicole og Amanda er utrolig flinke på hver sin måte når det gjelder sminke og hår. Jeg har blant annet fått ulike sminketips fra dem også. Det er ikke alltid jeg ser alle videoene deres, nettopp fordi at det ikke er alltid at sminke lookene er noe for meg å se på, om det gir mening. De er ellers dyktige og har forskjellige personligheter. De forteller i videoene sine om hvordan livet deres er og hva som har skjedd i det siste tiden - litt sånn chit chat get ready with me-kind of thing.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Zoe Sugg er nemlig storesøsteren til Joe, som er nevnt litt lenger oppe, og hun er kreativ i sine egne videoer. Videoene hennes består av sminke, Q&A's, hauls, challenges, hår videoer, day-/night-time routines, lookbook, favorites, matlaging osv. Hun er i tillegg forfatter og har skrevet tre bøker, tror jeg. Em Ford sine videoer består av sminke og halloween tutorials, og prøver ulike produkter. Liza Koshy er en av dem morsomste jeg har sett! Videoene hennes består av humor, rett og slett. Det rimte, faktisk.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Haley er kjempeflink med sine sminke og halloween tutorials. Hun har jeg fulgt i et par år nå, og jeg kan ikke si noe annet enn at hun er utrolig kreativ og dyktig med det hun driver med! Lilly og Jenna burde vært komikere også fordi de er så morsomme i sine videoer. Jenna har jeg fulgt lengst av alle jeg har nevnt. Jeg har faktisk fulgt henne siden 2012. Det er 5 år, det, og da var jeg 17-18.


                       ×                                               ×                                                 ×                                              ×                                            ×                      ♥                       ×


ER DU PÅ YOUTUBE? ISÅFALL, HVEM FØLGER DU?

 • 18.02.2017, 15:15

OUTFIT: Gill pants


Hei dere! I dag tenkte jeg skulle vise dere dagens outfit. Jeg kjøpte disse plaggene for ikke så lenge siden og jeg syns de passet veldig godt sammen. Jeg har en blanda stil, og dette antrekket er veldig meg. Jeg får ikke nok av Adidas ♥ Jeg har fri fra treningen og planene mine for i dag er å være sammen med bestevenninnen min, som jeg ikke har vært med på utrolig lenge! Vi skal nemlig en tur til byen, men hvor lenge vet jeg ikke. Så drar vi videre hjem til henne og jeg blir der resten av dagen. Det blir koselig å treffe henne igjen. Ellers ønsker jeg dere en kjempefin lørdag. Dere får utnytte helgen så mye dere kan!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

PANTS & CROPPED TOP URBAN

Hva syns du om outfiten?

 • 17.02.2017, 21:56

WERK WERK WERK WERK


Puff! Denne dagen har gått fra A-Å, altså. Jeg hadde nemlig studiedag i dag og da jobbet jeg videre med tiltaksplanen i et par timer før jeg spiste lunsj. Etter lunsjen, bestemte jeg meg for å la maten synke og fordøye før jeg skulle starte med dagens treningsøkt, det ble biceps og triceps i dag. Etter treningen spiste jeg noe fort før jeg dro ut døra for å kjøpe forskjellige matvarer på butikken. Så ble det matlaging, og det ble laksefilet med fullkornsris og grønnsaker til middag. Det er så lenge siden jeg har spist fisk, så det var meget godt! Etter middagen, jobbet jeg videre med tiltaksplanen til jeg ble ferdig med analysen. Jeg ble endelig ferdig, og den er nå levert for veiledning.

Jeg kjenner jeg begynner å bli trøtt av dagen, og jeg har ennå ikke fått dusjet etter treningen. Haha. Jeg måtte fokusere på skolearbeid, så dusjingen ble nedprioritert. Æsj... Neida. Jeg tenkte at det kunne utsettes til etter jeg ble ferdig med skolearbeidet. Nå kan jeg endelig ta resten av helgen fri med god samvittighet OVERDEL BUBBLEROOM LEGGINGS NELLY

Håper du har hatt en fin fredag og ha en fortsatt fin fredagskveld!

 • 16.02.2017, 22:54

I WANT IT ALL


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TOPPER GYMSHARK

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
SPORTS-BH WOMENSBEST

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
TIGHTS BRING SPORTSWEAR

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TIGHTS BOMBSHELL SPORTSWEAR

I dag har jeg stått på i hele dag med praksis, tiltaksplan, trening og husarbeid, at jeg ikke har fått muligheten til å blogge før nå. Jeg har dessuten ikke noe spennende å fortelle enn at treningsvideoen er ferdig! Jeg redigerte siste rest tidligere i dag, og jeg skal legge den ut snart, har bare ikke bestemt meg for hvilken dag enda. Ellers tenkte jeg skulle vise dere forskjellige treningstøy, som jeg skulle ønske jeg hadde penger til, haha.

Jeg tror jeg hadde trengt et eget skap for kun treningsklær for jeg har allerede mange fra før. Se så mange fine treningstøy, da! Selv elsker jeg å ha på meg super freshe treningstøy, som virkelig hjelper mot treningsmotivasjonen min, og sikkert mange andre som føler akkurat det samme som meg. Uheldigvis, kan jeg ikke ta meg råden til å shoppe til meg selv da jeg må prioritere andre ting som for eksempel husleie på campus, siste strømregningen fra den gamle leiligheten jeg bodde i og mobilregning. Det er så gøy å være "voksen", dere...

Hva syns du om plaggene?

 • 15.02.2017, 15:45

Min fremgang: oktober - februar


Hei søtinger!

Beklager for dårlig blogging, jeg har nemlig to kveldsvakter denne uken, både i går og i dag. Jeg har allerede kommet halvveis i praksisen, så tiden går i fra meg. Det er helt sykt hvor fort tiden går når jeg er på "jobb", og jeg stor trives. Det jeg egentlig gjør før jeg skal på kveldsvakt er å våkne 09.30, ta meg en banan og ordne meg proteinshake, trener, spise mer, dusjer/steller meg og ordne matpakke. Jeg har begynt å trene før kveldsvakten fordi da slipper jeg å utsette treningen til en annen dag. Så da står jeg bare opp tidligere, er faktisk ikke verre enn det!

Jeg la ut et bilde på IG i går av fremgangen min, både rygg og rumpe. Jeg ser forskjellen og det motiverer meg så mye til å fortsette. Det er selvfølgelig ikke noe store greier, som folk forventer av seg selv, men småe endringer er bedre enn ingenting, right? Jeg har fortsatt en lang vei å gå til jeg nærmer meg resultatet jeg ønsker for min egen kropp, men jeg er tross alt veldig fornøyd med min innsats.


 

OKTOBER ⟩ FEBRUAR

Bildet til venstre ble tatt i oktober da jeg ikke trente i det hele tatt. Dette ble tatt da jeg gikk i praksis på sykehjem i fjor. Bildet til høyre ble tatt på mandag, så det vil si det er 4 måneder i mellom. Jeg trente ikke fast før i starten av desember og har trent fast i 2,5 måneder. Trening kan gjøre en forskjell på kort tid, altså, det er ingen tvil om! En må bare være innstilt på å klare det og ikke gi opp med å oppnå målet for din egen kropp og helse. For meg, så handler dette ikke om kroppspress, tvert i mot. Det handler om hva jeg vil gjøre med min egen helse og min egen kropp. Trening er godt for både deg og meg, både fysisk og psykisk, og det holder deg i god form. Man får kjent på mestringsfølelsen, at du har fått brukt kroppen din til noe godt! Dette er for å gjøre meg sterkere og sunnere i tillegg. Målet mitt er så klart å bygge opp muskler, fordi hvorfor ikke? Hadde vært kjipt å angre på dette senere i livet, så hvorfor ikke starte nå som jeg fortsatt er ung? Kjolen min er blitt kortere i tillegg, haha.

.   .   .   .

Før jeg glemmer det, jeg har fått ordnet en aldri så liten videoblogg, der jeg viser ulike øvelser du kan gjøre hjemme! Wii. Vet ikke når jeg skal poste den, men den kommer. Stay tuned 

 • 13.02.2017, 21:00

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: D O C   H A L S L I N S E R!!

Ukens nedtur: Jeg ble selvfølgelig syk i helgen, så det ble mye harking og store doser med te for å lindre halsen. Harkingen varte i ett par dager før bihulene mine ble tette. Heldigvis har jeg ikke feber, så jeg har litt flaks også, da.

Ukens opptur: Jeg fikk møte en gammel venn av meg, som jeg ikke har møtt på veldig lenge. Det var koselig å mimre, snakke litt og fortelle hverandre hva som har skjedd i det siste tiden vi ikke har hatt kontakt. Vedkommende gjorde dagen min bedre.

Ukens sang: Don Diablo & Steve Aoki x Lush & Simon - What We Started ft. BullySongs


Ukens quote:

«Just because you aren't making progress as fast as you think you should doesn't mean you aren't making progress. Keep going.»

Ukens fail: Jeg klarte å dunke mamma med skapdøren på kjøkkenet.... Jeg var helt i min egen verden og trodde ikke at mamma rakk opp til skapdøren siden hun er så lav, hihi. Det var selvfølgelig ikke meningen.

Processed with VSCO with a7 preset

Ukens film/serie: Vet du hva, jeg har faktisk ikke sett en eneste serie eller film forrige uke. Jeg var mest opptatt av trening, skolearbeid, mat, blogg og YouTube, at jeg ikke hadde tid til noe filmtitting. Eller, jeg så halvparten av Hachiko, men det var bare for å se på noe til jeg ble lei.

Ukens mat: Tror jeg må begynne å loggføre hva spiser hver dag, for jeg husker rett og slett ikke hva jeg har spist. Jeg spiste i hvert fall en veldig god sandwich på en café i praksis!

Ukens innkjøp: Det må bli vinterjakka mi i modellen Miss Smith fra SVEA 

 • 11.02.2017, 15:45

Hvem skal ta initiativet?


Du vet sikkert hva jeg kommer til å snakke om nå, nemlig om hvem skal ta kontakt først? Gutten eller jenta? Slik jeg har oppfattet det - av mange andre jenter, er at gutter skal alltid ta kontakt først. Ettersom jeg er ei jente selv, har jeg tenkt slik noen ganger for en lang stund tilbake, nemlig fordi at jeg var alltid den som tok initiativet. Så gutten må jo selvfølgelig ta kontakt først også! Jeg føler at det er ofte at vi jenter tenker at partneren skal ta kontakt først etter en krangel, når dere ikke har snakket sammen på et halvt døgn eller etter han har våknet for å si god morgen. Nå mener jeg at dette skal gå begge veier. Ikke vent, kommuniser!

Det finnes ikke en regel på hvem av oss skal ta kontakt først, du går ikke på barneskolen lenger. Det er ikke kriminelt at du, som jente eller gutt, tar kontakt først. Rett og slett. Men for meg, så finnes det en viss grense på hvor ofte man skal ta kontakt med partneren først. Dette er nok individuelt på hvordan du ser på dette, men spørsmålet mitt er: Hva om det er kun du som alltid tar initiativet? Tenk over det. Du er i et forhold eller du holder på med noen, og det er bare du som løfter opp mobilen for å sende en melding til personen du er interessert i. Dette gjentar du hver dag, fordi du tenker på partneren. Dere snakker sammen and all that jazz, alt er flott! Men så en dag legger du merke til akkurat dette, og lurer på hvorfor akkurat deg? Hvorfor tar ikke han eller hun kontakt først? Det er fort gjort å tenke på om du ikke er i tankene hans eller hennes i løpet av dagen, og at du sakte men sikkert tenker at du ikke føler deg verdsatt. Det er ikke så kjekt i mitt hode, for jeg har nemlig tenkt dette en del ganger for en lang stund tilbake.
 Det finnes riktig nok grunner til at han eller hun ikke tar kontakt først. Partneren er muligens opptatt på jobben at partneren ikke har muligheten til å sende deg et pip eller at dagen har gått i ett med både skole og trening, eller har influensa og er for dårlig til å snakke med deg - noe som er helt forståelig, altså! Men hvor langt skal det gå sånn egentlig? Jeg har i hvert fall opplevd at eks-partneren var syk og/eller var opptatt på jobb i mange dager i strekk, men tok ikke kontakt med meg, selv om han var pålogget. Ikke en eneste gang i løpet av disse 24 timene. Det virket som at jeg stalket ham 24/7, men det gjorde jeg absolutt ikke. Det så jeg bare via PC. På den tiden hadde jeg allerede tatt kontakt i mange dager i strekk først uten å få noe tilbake, om du skjønner? Skal man da være sammen med en som ikke tar seg tid til å snakke med deg? Ikke litt engang? Én melding kan være nok. Jeg er i hvert fall den typen som tenker over slike ting, fordi hvem vil ikke føle seg verdsatt? Hvem vil føle seg nedprioritert i løpet av en dag, eller i det hele tatt?
 

Woman using smartphone in airplane during flight

Slike ting kan virkelig påvirke humøret ditt og/eller dagen din, spesielt når man møtes for sjeldent og prater for lite i tillegg. Det er på en måte kommunikasjonen via mobil som er den eneste måten å snakke med hverandre på, men det er alltid du som må få ut fingeren. Skal det være slik? Jeg syns ikke det er rett, i hvert fall. Jeg syns det er meget viktig at begge parter kommuniserer så mye som mulig for å vedlikeholde forholdet dere har, men det er ikke alltid det blir slik som du ønsker. Mulig jeg er rar eller krever for mye, men dette er bare min mening.

Håper du forsto poenget mitt i dette blogginnlegget, det er litt vanskelig å få frem det jeg vil poengtere i en plattform, men håper det var forståelig.

 • 10.02.2017, 18:26

TRENINGSVIDEO?


Finally friday, YEY! Starten på helgen begynte tidlig formiddag med en liten treningsøkt på soverommet mitt, der jeg trente overkroppen med ulike vekter, og mage med treningsslynge. Jeg ville ikke trene for hardt da halsen min begynner å verke. Det er viktig å lytte til kroppen. Jeg bestemte meg for å ta noen bilder etter treningsøkten til bloggen og instagram før jeg lagde meg mat. Jeg spiser som regel alltid etter trening, fordi at kroppen min trenger mer dose med energi aka proteiner og karbohydrater. Man må også spise mye for å bygge opp muskler, noe som er målet mitt for 2017.

Jeg begynte å tenke på om jeg kanskje skal lage en treningsvideo, men jeg er fortsatt usikker. Jeg sier ikke at jeg er profesjonell/ miss know-it-all, for det er jeg ikke, men det hadde vært gøyere å vise ulike treningsøvelser på video enn å lese et blogginnlegg om det med bilder. Dette er noe jeg må tenke litt mer på, tror jeg. Ellers skal jeg slappe av resten av kvelden med te og drops for sår hals. Det blir selvfølgelig mer mat senere, haha.

TIGHTS CUBUS & OVERDEL
BUBBLEROOM

Hadde dette vært interessant for deg?

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits