• 09.03.2017, 16:15

Ny tatovering?
Overarmen eller under overarmen?
 

Hei! Dette blogginnlegget vil handle om tatoveringer da jeg elsker tatoveringer. Jeg har tidligere skrevet om mine tatoveringer og hva de betyr her. Grunnen til at jeg tar/har tatoveringer, er fordi at jeg syns det er fint, spesielt når de betyr noe spesielt. Jeg ble bitt av basillen allerede da jeg var ung, da faren min tok tatoveringer i min barndom. Aldersgrensen var 18, så jeg måtte vente til jeg ble myndig. Jeg var tålmodig og bestilte time på 18-årsdagen, og tok min første tatovering på høyre skulder. Det tok ikke lang tid før jeg tok min andre tatovering - til slutt ville jeg ha flere. Nå har jeg 8. Den vondeste jeg har tatt er på venstre ribbein.

Jeg har lenge vurdert å ta min 9. tatovering, men har vært usikker en stund - om jeg i det hele tatt skulle ta eller vente til en annen gang. Nå har jeg bestemt meg for å ta tatovering, men spørsmålet er.... hvor? Eneste plassen jeg kunne tenkt meg å ta, er enten overarmen eller under overarmen, men saken er at jeg egentlig er veldig fornøyd med overarmene mine. De er fine som de er, og jeg trenger ikke dekke ene armen med blekk. Jeg er heller ikke sikker på at tatoveringen, som jeg har planlagt å ta, er en passende sted på under overarmen, om du skjønner? Det er der tatovøren kommer inn. Min faste tatovør må vurdere det, fordi hun har mer peiling på plasseringer enn det jeg gjør. Hun er tross alt en profesjonell tatovør, som er veldig flink i mine øyne. Hva tenker du?
 

×   Inspirasjon   ×
 HVOR PASSER TATOVERINGEN BEST:
OVERARMEN ELLER UNDER OVERARMEN?

  • 08.03.2017, 15:45

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Jeg var hos bestevenninnen min og fikk plutselig lyst på ostepop. Det var ingenting annet jeg hadde lyst på, så jeg dro en kjapp tur til butikken som ikke var så langt unna, heldigvis, og kjøpte meg en liten pose. Jeg spiste alt og fikk ikke dårlig samvittighet as. Det var sykt digg. 

Ukens nedtur: Etter jeg kom til Molde, begynte halsen min å bli veldig harkete og jeg sleit med å sove om natten. Jeg var der i to netter og det tok sykt lang tid før jeg endelig fikk sove. Jeg lå i sengen og harket og harket og harket... Da jeg på en måte fikk sove, så kom det plutselig mye slim i halsen at jeg måtte svelge 1000 ganger. Jeg måtte gå frem og tilbake for å ordne meg et glass vann. Etter noen dager begynte jeg å hoste med tette bihuler. Ikke kjekt. Nå er jeg bedre, da!

Ukens opptur: Jeg fikk så mange fine komplimenter forrige uke at jeg strålte. Det er så godt å få høre positive tilbakemeldinger fra andre, det gjør virkelig med humøret og dagen min blir så mye bedre. Jeg er så takknemlig for at jeg har fine mennesker i livet mitt 

Ukens sang: Ella Vos - White Noise (R3hab Remix).

 

Ukens quote:

«I wish my butt was as big as my attitude.»

Ukens fail: Jeg klarte å kutte pekefingeren da jeg skulle kutte druer i biter. Altså, hvordan går det an? Jeg trenger ikke å file kjøkkenkniven som jeg har i Molde for å si det sånn. Den er sylskarp!

Ukens film/serie: Jeg er en av de som ser på bloggerne hver dag fra mandag til og med torsdag. Dette er noe jeg liker å få med meg hvert år for det er underholdende for meg. Så dette må være min ukens serie og jeg er ikke flau over det.Ukens mat: Er det rart å si at brødskiver/grove rundstykker med kokt skinke og agurk var min ukens mat? Ikke at jeg spiste det hele tiden, men for eksempel til frokost eller kveldsmat. Jeg syns det passer så godt sammen og det er kjempegodt.

Ukens innkjøp: Vet du, jeg har ikke kjøpt en damn shit til meg selv forrige uke, noe jeg er stolt over. Jeg har selvfølgelig kjøpt mat og sånn, men ikke noe overfladiske ting, som for eksempel klær, sko og andre ting som ei jente aldri får nok av. Jeg har nemlig vurdert å vente til noe spesielt (kanskje) etter jeg har bestått praksisen som min belønning. #belønningssystem

  • 07.03.2017, 20:52

DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET


Overskriften høres veldig dramatisk ut, men det har ikke skjedd noe brutalt. Jeg har ikke blogget på én uke, jeg beklager på det sterkeste til dere som leser bloggen min fast. Jeg har hatt så mye å gjøre og det er egentlig mye som skjer oppi hodet mitt, som gjør at jeg nedprioriterer bloggen. Det hadde blitt kjedelig med hverdagslige blogginnlegg, når jeg ikke har gjort noe crazy. Jeg kan likevel oppsummere litt hva jeg har gjort i det siste og hva som kommer til å skje fremover, både på privaten, praksis og skole.

Jeg var på høgskolen forrige uke i to innedager da vi hadde ferdighetstrening, som blir sett på som praksisdager. Jeg hadde egentlig langvakter i helgen som var, men kunne bare jobbe én langvakt da jeg kun har 30 timer i uken. Jeg var helt utslitt etter langvakten og la meg tidlig. Før helgen nærmet seg, var jeg hos bestevenninnen min og vi pratet om forhold, gutter og andre ting. Det var koselig å ha dype samtaler med henne, fordi det er litt kjekt å åpne opp for hverandre. Det er det som gjør at vi er så close og absolutt vet så mye om hverandre fra før!Ellers har jeg trent og tatt vare på meg selv. Jeg har fått gjort skolearbeid og praksisperioden er snart over. Nå er det 2 uker og 3 dager igjen til jeg er ferdig. I går var jeg med en veldig god venn av meg. Vi er ganske close, så det var kjekt å henge sammen med han igjen. Ellers så har jeg det veldig bra.

For meg så er det litt vanskelig å kombinere praksis, venner, trening og blogg, når alt dette ligger så tett inntil hverandre. Jeg liker å slappe av og gjøre mine egne ting enn å tenke «shit! jeg har ikke blogget, hva skal jeg blogge om?» Så jeg tok meg en liten pause fra bloggen. Det som kommer til å skje fremover er at jeg må fokusere på tiltaksplanen og fokusplanen frem til praksisperioden er over. Da drar jeg tilbake til Molde og da nærmer det seg eksamen og kunnskapstest. Samtidig vil jeg vedlikeholde kontakten med mine kjære i Ålesund da jeg ikke får møtt dem så ofte, og å trene mens det pågår. Det er viktig å holde kontakten når man blir så opphengt av skole hele tiden, det er litt slitsomt. Jeg skal i hvert fall prøve mitt beste! Derfor vet jeg ikke hvordan bloggfronten blir når eksamensperioden starter for fullt. Vi tar det som det kommer.

Håper du har det bra 

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits