• 31.10.2016, 20:21

50 THINGS I LIKE/LOVE


Ruby Rose ♥ Sommer Å være nydusjet Å bli brun Blogge  Få positive tilbakemeldinger Vennene mine Positive mennesker Inspirasjoner Sove lenge Korte skoledager  Trene Mat  Å smile og å være glad Å få latterkrampe Filmkvelder Øyenbrynene mine Navnet Sara Å danse til jeg går tom for energi Musikk Synge Å se på favorittseriene mine Tulle med andre Drømme Hjelpe andre 

Processed with VSCO with a9 preset

Å få komplimenter Å pynte meg Romantikk Kjæresten min  Studiedager Julen Familien min Tatoveringer Hunder ♥ Kobber Sminke Klær Kunst Rosa Å få en mestringsfølelse Lese bøker Å være forelsket Helg Å få motivasjon til å gjøre noe Være effektiv  Å reise Gode klemmer og kos Å holde orden

Da har jeg endelig fått tilbake macen min fra reparasjon og det er utrolig deilig at alt av innhold er der. Nå slipper jeg å låne pappas PC, er ikke vant med windows i det hele tatt, haha. Håper du har hatt en fin mandag!

 • 31.10.2016, 15:48

UKEN SOM VAR


Jeg har tenkt på dette lenge - om jeg skal starte med "uken som var" på bloggen. Det har vært mye om og men. Nå har jeg bestemt meg for å starte med slike innlegg hver uke, og så får jeg se an om dette er noe jeg vil fortsette med fremover.

. . . . . . . . 


Ukens cravings: Jeg har ofte lagd meg en kopp kakao for det er så utrolig godt, men heller ikke sunt. Det er av og til jeg gir f i det. Jeg fikk også lyst på nye ting til rommet for å endre fra girly to stylish. 

Ukens nedtur: Min baby av en MacBook måtte sendes på reparasjon en dag før foredrag for sykepleierne og veileder. Det var ukens nedtur for meg, da jeg ble redd for at jeg måtte gjøre mine praktiske oppgaver på nytt. Jeg var redd for at alt av skolearbeid skulle bli slettet på grunn av harddisken.

Ukens opptur: Redselen varte ikke så lenge for jeg fikk en mail fra Eplehuset om at innholdet på macen ikke ble slettet! Da ble jeg så glad at jeg ble 20 kg lettere. Klarte ikke å slappe av før jeg fikk en mail om hva som var problemet med macen, haha... Og for at jeg fikk meg en splitter ny høyttaler som jeg har savnet å ha på jenterommet!

Ukens problemstilling: Det som er greia, er at jeg har vært i praksis i 3 uker. Nå er jeg på min 4. uke og jeg går rundt og tenker på hvordan i all verden jeg skal klare å komme meg gjennom 4 uker til. Haha! 7 uker i praksis på sykehjem er lenge med tanke på MYE dødtid i løpet av dagen. Jeg er den som liker å gjøre noe hele tiden, når jeg har vakt slik at tiden går fortere.
 

Processed with VSCO with a9 preset

Ukens fail: Skulle måle blodtrykket på veilederen min som er sykepleier, og da måtte jeg sette meg inn alt jeg har lært i løpet av studiet på øvingsavdelingen, haha. Jeg brukte den manuelle som du pumper selv. I det øyeblikket jeg skulle åpne for luft, så gikk all luften på null komma niks. Jeg måtte gjøre om 3 ganger eller noe for den manuelle var en eldre versjon enn hva jeg er vant med. Stakkars veilederen min...

Ukens leser: En blogger som har omtrent kommentert hvert eneste blogginnlegg og det er Victoria! Hvis du leser dette, så vil jeg si tusen takk for alle kommentarene jeg har fått fra deg. Jeg setter utrolig stor pris på det ♥

Ukens film/serie: Jeg har både sett film og serie forrige uke. Da er Hush og Pretty Little Liars som er vinneren!

Ukens mat: Jeg bestemte meg for å lage hjemmelaget spagetti carbonara, slik at pappa kunne få litt fancy middag. Ååå, det er så godt det! Det er så mye bedre enn den fra Toro sin. Jeg fant oppskriften på nettet og den er veldig enkel å lage. Blir bare sulten av å skrive dette.

 • 30.10.2016, 18:43

Noe jenter aldri får nok av


Jeg personlig føler at mange ikke får nok av kjoler. Det er som regel slik at mange kjøper seg en ny kjole til bursdagen sin, julebord, juleaften, nyttårsaften eller lignende, for man blir på en måte lei av de vi har i klesskapet. Jeg har ikke kjøpt noen nye siden sommer, men de ligger i Molde. De kan brukes både til hverdags og til fest. Da kjøper jeg kun kjoler på Nelly eller Bikbok, men har hørt/lest så mange dårlige tilbakemeldinger av andre Nelly-kunder, så er redd for at det vil skje med meg en dag. Jeg har heldigvis ikke opplevd lang leveringstid eller dårlig service. Enda. Jeg fikk lyst å legge ut hvilke kjoler jeg har i klesskapet som brukes gang på gang - alt ettersom hvor jeg skal.
 Hvilken var din favoritt?

 • 30.10.2016, 15:56

10 ting du ikke visste om meg #2


 Jeg har vært med i to artikler i 2012 og 2013, her og her
Jeg var en kjendis på den tiden... Neida. Jeg ble intervjuet for 3-4 år tilbake om at jeg nesten kunne mistet livet/blitt truffet pga. ras og om mitt perspektiv i forhold til hva jeg legger ut på sosiale medier. Syns det er gøy å se bilder av meg på disse artiklene!

 Jeg er lettskremt
Jeg skvetter av det meste og jeg hater av å være lettskremt. Denne jenta skal ikke ut på Halloween for å si det sånn! Neida, så ille er det ikke.

 Jeg er ikke rasjonell, når det kommer til konflikter eller krangler
Når både jeg og vedkommende er hissige, og hjertet mitt er nådd til halsen, så er jeg ikke den snilleste å ha med å gjøre. Jeg kan finne på å si ting som jeg egentlig ikke mener i etter tid. Det er ikke mulig å få telt pulsen min engang. Så sur blir jeg og så irrasjonell blir jeg.

 Jeg hater å dra til tannlegen
Det verste er å vente til det er min tur og deretter sitte i tannlegestolen til tannlegen kommer. Jeg sitter liksom der og kjenner på nervene i håp om at tannlegetimen skal gå fortere enn Usain Bolt. Jeg liker ikke at tannlegen er inn i munnen min og fikler med tennene mine. Det er både ekkelt og irriterende.

 Jeg ble anklaget for doping
...og jeg hater å se trynet til vedkommende enda. Det hele startet med at det kom ei jente opp til oss for å høre om jeg har sett en iPhone rundt området der jeg bodde. Jeg sa med en fin toneleie at «Nei, det har jeg ikke. Jeg har ikke vært ute på noen dager». Jenta sa at iPhonen ble sist registrert i rundt området jeg bodde i. Jeg kunne dessverre ikke hjelpe henne, for jeg hadde ikke sett en telefon som var savnet. Hun dro, og fortalte til eksen min at hun hadde kommet opp til meg. Hun sa i tillegg til eksen min at jeg så dopet ut, at jeg hadde dopet meg. Sorry for at jeg ser for jævlig ut uten sminke.
 


 

 Jeg hadde rødt hår i 2014
...og det kledde jeg kjempegodt! Jeg gikk en stund som rødhette, men ble til slutt lei av at putetrekkene, laknene og håndklærne ble rødt. Det ble i tillegg et blodbad hver gang jeg var i dusjen. Så jeg gikk over til brunette igjen.

 Jeg er dårlig på å ta kontakt
Dessverre så er jeg temmelig dårlig på å ta kontakt. Jeg klarer ikke å tenke på alle rundt meg, når jeg samtidig må tenke på meg selv og det som skjer på fritiden min. Det er litt vanskelig å prioritere alle rundt meg, når jeg må prioritere andre ting som er viktigere. Det høres kanskje slemt eller egoistisk ut, men slik er det bare i min verden. Jeg skal prøve å bli flinkere da.

 Jeg har kun fått én 6'er i hele mitt liv
Det betyr ikke at jeg er dum, tvert i mot. Eneste toppkarakteren jeg fikk var på medier og kommunikasjon, da vi fikk en individuell oppgave om hva som helst i kun bilder og lyd. Jeg lagde en video om bestevenninna mi.

 Jeg ble nesten utsatt for en bilulykke
Jeg husker ikke så mye av hendelsen, da det skjedde for mange år siden, men jeg satt bak passasjersetet og gjorde mine egne ting. Plutselig kjørte vi brått i sikk sakk for å unngå å treffe bilene som kjørte mot oss. Det viste seg at vi var på motsatt side av kjørefeltet. Om bilføreren ikke hadde våknet før vedkommende så dette, hadde jeg sikkert ikke vært her i dag.

 Jeg har aldri møtt farfaren min
Han stakk av for mange herrens år siden, så det er grunnen til at jeg aldri har møtt han. Jeg hadde en stefarfar da, om det er et ord?

 • 29.10.2016, 20:15

Min avhengighet


ET ANBEFALINGSINNLEGG
. . . . .

Jeg oppdaget et spill i en annonse/reklame her forleden, da jeg spilte et annet spill og den fanget oppmerksomheten min. Den måtte jeg laste ned og prøve ut. Jeg er allerede hekta og har kommet til level 15! Spillet heter «Heart's Medicine: Time To Heal». Med dette spillet, så er det pasientens liv som står på spill, derfor må man gi riktige medisiner og behandle pasienter i tide før hjertefrekvensen går ut. Det er du som er doktoren.

Dette er det samme som restaurant spillet, når du skal lage mat til de riktige kundene før de blir sure og stikker. Pulsen min går jo opp i hundre, fordi det kommer så mange pasienter på en gang. Haha! Spillet er som en serie i tillegg, da vi får et innblikk på hva som skjer før vakten begynner og etter vakten er ferdig. Anbefales til de som leter etter nye spill på telefonen og det er i tillegg gratis.

Et tips til deg som liker slike type spill. Ha en fin lørdagskveld!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 • 29.10.2016, 17:03

Endringer på jenterommet


Pappa lurte på om jeg ville være med til Clas Ohlson i går kveld og det sa jeg ikke nei til. De har egentlig mye fint om du bare leter litt dypere inn i butikken. Jeg bestemte meg for å kjøpe inn noe nytt til jenterommet mitt, da jeg ble lei av det jeg hadde fra før. Det var egentlig spontant for jeg visste ikke at jeg skulle kjøpe meg noe. Det ble en ny marmor klokke og et bilderamme på meg, som jeg hadde tenkt å henge opp.

Jeg har også vært på utkikk etter en ny høyttaler som jeg kunne ønske meg til julegave av foreldrene mine. Det kom jeg på, da jeg kom frem til høyttalerne i butikken. Min forrige ville plutselig ikke fungere, så jeg kastet den... Garantien hadde gått ut. Etter en kort tid, så jeg den fineste høyttaleren jeg hadde sett og lyden var perfekt! Jeg fikk den av pappa, en tidlig julegave til meg. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har gått uten høy musikk med skikkelig god lyd, men det var utrolig deilig. Jeg kan både styre volumet og bassen. Den kan også være tilkoblet på BlueTooth eller med kabel. Elsker den ♥

Processed with VSCO with f2 preset

Oppå kommoden hadde jeg en DVD-spiller og en liten tuner oppå, som jeg har nå fjernet. Jeg ser sjeldent på tv, men jeg måtte uansett finne en plass til høyttaleren, så det ble oppå kommoden, haha. Nå ser det mer stilrent ut, noe jeg liker. Jeg prøver å kutte ut rosa detaljer.Jeg hadde et bilde av Marilyn Monroe på veggen som jeg likte før. Jeg ville erstatte det med noe annet som var litt mer meg. Jeg ville ha bilder av meg og kjæresten på veggen denne gangen for jeg ville ha noe som var litt mer personlig enn pyntebilder av ulike designs.Hva syns du om innkjøpene til rommet mitt?

 • 28.10.2016, 20:57

BADDIE MAKEUP LOOK


Instagram «Baddie» Inspired Makeup Look

. . . . .

Hei! Jeg har ikke fått bloggen før nå på grunn av at blogg.no hadde tekniske problemer med noen av serverne sine, men de har heldigvis fått fikset det. På tide spør du meg. Anywho... Jeg fikk en spontan idé om å lage en inspirert makeup look, nemlig en «baddie» look, som du mest sannsynlig har sett overalt på Instagram. Det vil si eyeliner on fleek, brows on fleek, highlight on fleek - ja, du skjønner tegningen.

Jeg kjørte bare på uten å ha planlagt noe på forhånd, tok det som det kom egentlig. Jeg ble fornøyd med resultatet og ble skikkelig fornøyd med eyelineren. Det du ikke vet, er at jeg er egentlig elendig på å lage en winged eyeliner og å få det helt likt på begge sidene. Det er en frustrerende jobb det, but I nailed it!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hva syns du om min inspirerte «baddie» look?

 • 27.10.2016, 20:30

· FORBILDE ·


Made with Repix (http://repix.it)

Made with Repix (http://repix.it)

For noen dager siden, spurte roomien min om at boken til Sophie Elise hadde kommet i butikk, noe jeg visste fra før. Hun spurte meg om boken var noe jeg kunne ha ønsket meg til jul. Men gjett hva jeg gjorde for ikke så lenge siden? Haha, jeg bestilte boken selv for jeg måtte bare ha den med en gang den kom ut! Sophie Elise er utrolig god til å skrive og har vært en fast leser i mange år og lenge før hun tok silikon. Denne boken sto på ønskelisten min i en stund nå, og jeg gleder meg til å lese den. Jeg ble positivt overrasket at hun hadde signert boken med penn, så det var noe jeg ikke hadde forventet meg, men det var samtidig artig!

Jeg bestilte boken på ARK, der jeg fikk 44 kroner billigere, om det er noen som skulle lure.·

Har du lest boken eller bestilt boken til Sophie Elise?

 • 27.10.2016, 17:05

Prestasjonsangst


En av det verste jeg vet om er å stå foran et publikum, om det så er foran kullet eller foran en gruppe på 5 personer. Jeg blir like nervøs hver gang. Jeg hater å ha fremlegg for noen, eller i dette tilfellet - ha foredrag for (utdannede) sykepleierne, som jeg har hatt i dag. Selv om jeg har pugget og kan manuset utenat, så får jeg hjerneteppe at jeg glemmer hvert eneste ord.

Hjertet mitt banker så fort at man skulle tro at jeg hadde løpt 2000 meter. Stemmen min blir så raspete og hes. Så for meg, er det ikke vits i å kunne manuset utenat. Rett og slett. Det hender seg at jeg blir god på å lese av manus og i tillegg se mot publikum, men når jeg blir for nervøs, så leser jeg av manus. Haha! Det gikk uansett bra med foredraget og fikk mye positive tilbakemeldinger. Nå kan jeg endelig si at det verste er over og kan endelig nyte resten av dagen og studiedagen i morgen med GOD samvittighet ♥Har du prestasjonsangst?

 • 26.10.2016, 18:39

Vanskelig å bli fornøyd med meg selv


Processed with VSCO with b5 preset

Det er vanskelig for meg å bli fornøyd med meg selv. Jeg rakker ned alltid på meg selv, når jeg ser meg selv uten sminke foran speilet. Det hjelper ikke å stå der og å se på meg selv, og ønske at huden min kunne se annerledes ut for at jeg kan føle meg vel uten sminke. Det som er saken, er at jeg har ikke perfekt hud. Jeg har hatt kviser siden jeg gikk på ungdomsskolen, noe som er normalt, men ansiktet mitt så ikke så ille ut på den tiden. Nå er huden min helt annerledes i forhold til før. Det som var vanskeligst for meg var å la kvisene være, men jeg var så dum med å gjøre dem verre. Når de er modne, så frister det å skvise dem ut. Dette har gjort at ansiktet mitt er dekket med arr, som kan se ut som kviser på lang avstand. De fleste av arrene er fortsatt mørke, noe som irriterer meg grenseløst. Jeg angrer. Dette gjør at jeg ikke tørr å vise meg selv uten sminke. Jeg unner de som ikke har/har hatt problemer med kviser.

Jeg vet at det er helt normalt, men jeg ser ikke ut når jeg både har arr og kviser. Før jeg går ut døren, må jeg ha på meg sminke for å føle meg vel. Ellers går jeg ikke ut. Om jeg kun skal ut for å trene, så må jeg ha på meg sminke. Det er egentlig bortkastet sminke, når jeg uansett må i dusjen etter treningsøkten. Men jeg vil ikke at folk skal se hvordan jeg egentlig ser ut bak sminken.

Det som plager meg mest er arrene, da det tar lang tid før de blir lysere og mindre. Det er ikke sikkert at alle forsvinner helt. Kviser kommer og går, så dette er ikke noe stort jeg kan gjøre med det. Jeg vet hva jeg må gjøre for å unngå å få flere, men på en eller annen måte, så dukker det alltid opp nye. Jeg bruker ulike produkter for å behandle kvisene som har dukket opp, men ikke samtidig. Jeg bytter alltid på - alt ettersom hvilken type kvise det er. Ansiktet mitt gjør at jeg får mindre selvtillit og det suger.

 • 26.10.2016, 16:00

Beste nyheten jeg har fått!


Jeg fikk en glad i nyhet, mens jeg var i praksis! Det var ganske rolig på praksisplassen, så jeg bestemte meg for å sjekke mailene mine. Da så jeg at jeg hadde fått en mail fra Eplehuset som sto at de hadde funnet ut problemet med macen og hadde bestilt nye deler til den. Den beste delen er at innholdet på harddisken blir akkurat som da jeg leverte den på service. Så jeg ble utrolig glad for nyheten og at jeg endelig slipper å være bekymret. Jeg slipper å gjøre de praktiske oppgavene på nytt! Dette gjorde dagen min så mye bedre.

Jeg fikk ikke holdt foredrag for veilederen og sykepleierne, da det ble litt hektisk på formiddagen. Så det ble dessverre ikke noe av. Jeg som hadde lyst å bli ferdig med det, men det ble utsatt til i morgen. Det positive er at jeg får pugget på foredraget, da jeg fikk låne kopien til veilederen min. Det verste er snart over, og da kan jeg nyte studiedagen min på fredag med god samvittighet ♥

Håper du har hatt en fin onsdag så langt!

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

 • 25.10.2016, 17:34

99 spørsmål, 99 svar


Jeg er ikke så kreativ i dag, da jeg har så mye å tenke på akkurat nå. Så jeg fant et blogginnlegg som jeg hadde skrevet før, men har nå oppdatert den. Håper du får en fin kveld videre!

SISTE
01. Siste du drakk: En kopp kakao.
02. Siste telefonsamtale: Bestevenninna mi!
03. Siste mottatte SMS: En fyr som sendte melding til feil nummer, haha.
04. Siste sangen du hørte på: Cash Cash & Digital Farm Animals feat. Nelly - Millionaire (Alan Walker Remix).                                               
05. Sist du gråt: I går faktisk.

JA ELLER NEI
06. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei.
07. Har du noen gang vært utro: Nei.
08. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Ja.
09. Har du spist noe som er giftig: Nei.

ENTEN ELLER
10. Dansing eller synging: Hmm. Går det an å si sansing? Neida... Dansing.
11. Cola eller Pepsi Max: Pepsi Max.
12. Jordbær eller bringebær: Jordbær.
13. Facebook eller nettby: Facebook. Nettby finnes jo ikke lengre.
14. Svart eller hvit: Svart.

DETTE ÅRET
15. Har du fått nye venner i år: Ja.
16. Sluttet å være forelsket: Har vært forelsket siden i fjor, så nei.
17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja, på lørdag faktisk.

AKKURAT NÅ
18. Møtt noen som har forandret deg: Nei.
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja!
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Nei.
21. Kysset noen fra din top friends liste: Er det snapchat det er snakk om? I så fall, nei.
 

Processed with VSCO with a9 preset

SANNHET
23. Hvor mange barn vil du ha: 2!
24. Har du kjæledyr: Nei, jeg hadde.
25. Vil du forandre navnet ditt: Kunne godt tenkt meg å fjerne "Jane", men ellers nei.
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg var på Egon sammen med kjæresten og overnattet hjemme hos han.
27. Når våknet du i dag: 09.00.
28. Hva gjorde du midnatt i går: Prøvde å få fikset macen, men mislykket.
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Boken til Sophie Elise.
30. Sist gang du så pappaen din: For ikke så lenge siden.
31. Hva ville du forandra i livet ditt: Å ha backup på macen for da hadde jeg sluppet å være så bekymret som jeg er nå...
32. Hva hører du på akkurat nå: Jeg har TVen i bakgrunnen.
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja.
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: Meg selv egentlig.
36. Hva er ditt virkelige navn: Sara Jane Kvam.
37. Sivilstatus: I et forhold.
38. Stjernetegn: Jomfru.
39. Gutt eller jente: Jente.
40. Alder: 22.
41. Ungdomskole: Skarbøvika Ungdomsskole.
42. Videregående: Akademiet Videregående Skole.
43. Hår farge: Mørk brunette, men har ombre nå.
44. Langt eller kort hår: Middels.
45. Høyde: 1.60 m.
46. Øyefarge: Brune
47. Er du betatt av noen: Yasss!
48. Piercinger: Ja, i ørene og navelen.
49. Tatovering: 8 stk.
50. Høyre- eller venstrehendt: Venstrehendt. 

VILLE DU
51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei, slik venninne er jeg ikke.
52. Sovet alene med åpen himmel: Nei, jeg er mørkeredd.
53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Det trenger jeg ikke å svare på engang, for jeg planlegger alltid på forhånd! Slike valg har jeg ikke tatt på lenge.
54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på TVen: Nei, så desperat er jeg ikke.
55. Brukt en hel dag på shopping: Nei, faktisk ikke, det har jeg ikke nok kapasitet til med tanke på ryggen.
56. Kysset en av samme kjønn: Nei.
57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Nei.
58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei.
59. Ha oppkalt barnet ditt etter deg: No way in heaven!
60. Springet 1 mil bare for å se noen du er glad i: Nei, jeg foretrekker å ta bussen.

AKKURAT NÅ
61. Spiser: Har nettopp spist fullkorns pasta med kyllingbiter.
62. Drikker: Ingenting.
63. Nå skal jeg: Snart publisere dette innlegget og hoppe i dusjen.
64. Venter på: Ikke noe spesielt.
65. Hører på: Reklame som kommer fra TVen.

FREMTIDEN DIN
66. Lyst på barn: Ja.
67. Lyst til å gifte deg: Ja, hvis han jeg elsker spør meg.
 

Processed with VSCO with f2 preset

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN
69. Lepper eller øyne: Øyne.
70. Kyss eller klem: Bamseklem!
71. Høyere eller lavere: Litt høyere enn meg.
72. Eldre eller yngre: Det spiller ingen rolle, så lenge han er moden nok.
73. Romantisk eller spontan: Spontantisk.
74. Fin mage eller fine armer: Jeg bryr meg mer om personligheten enn utseendet. Så overfladisk er jeg ikke.
75. Tatovering eller piercing: Tatovering.
76. Voldsom eller forsiktig: Helst forsiktig.
77. Forhold eller bare lek: Forhold.
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Midt i mellom.

HAR DU NOENSINNE
79. Kysset en fremmed: Ja, dessverre.
80. Drukket sterk alkohol: Ja.
81. Mista brillene/linsene: Nei.
82. Sex på første date: Nei!
83. Knust noens hjerte: Ja.
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja.
85. Blitt arrestert: Nei.
86. Takket nei til en invitasjon til date: Nei.
87. Grått når noen har dødd: Ja, glemmer det aldri.
88. Likt en venn som er gutt: Ja.

TROR DU PÅ
89. Deg selv: Som regel.
90. Mirakler: Jeg vet helt ærlig ikke.
91. Engler: Ja, jeg har to engler som er oppi himmelen akkurat nå.
92. Himmelen: Ja.
93. Nissen: Gjorde det da jeg var liten.
94. Kyssing på første date: Nei, syns det er kleint og for tidlig.
95. Kjærlighet ved første blikk: Nei.

SVAR HELT ÆRLIG
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Jeg er sammen med noen akkurat nå.
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei.
98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja!
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Mat ♥

 

Ble du noe klokere nå?

 • 25.10.2016, 14:15

Trøste shopping


Hei! Jeg hadde vanskeligheter med å starte opp macen min i går kveld, da den plutselig slo seg av og ikke ville fungere pga. feil. Den funket utmerket tidligere på ettermiddagen og litt utover dagen i går. Så den er nå på service, og får ikke den før 5-7 dager. Jeg har i tillegg fremlegg for veilederen og sykepleierne i morgen, så jeg fikk ikke skrevet ut foredraget, noe som er veldig dumt. Nå får jeg ikke pugget på noen ting... Jeg er utrolig redd for at jeg kommer til å miste alt jeg har på den macen, både dokumentene, bildene og sangene mine. Alt av skolearbeid som jeg har gjort i de siste ukene ligger på den macen og har ingen backup! Så jeg ble ganske frustrert og er redd for at jeg må begynne alt på nytt... Nå låner jeg PC-en til pappa, noe jeg er takknemlig for!

Etter jeg var ferdig på Eplehuset bestemte jeg meg for å trøste shoppe litt for jeg var så lei meg. Jeg er den personen som tar alt det negative på forskudd enn å bare ta ting som det kommer. Innkjøpene gjorde at jeg ble litt bedre. Jeg får bare håpe på det beste.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


- ALT FRA KREMMERHUSET -

Kremmerhuset har så mye fint nå at jeg måtte begrense meg på hva jeg skulle velge. Klokkene er ikke fra Kremmerhuset, haha! Jeg hadde bare en idé på hva jeg skulle bruke stativet til. Jeg håper at du har hatt en bedre dag enn meg.

Hva syns du om innkjøpene?

 • 24.10.2016, 18:45

Sjalusi er en forbannelse


Om dette temaet har jeg skrevet om før for en del år siden, da jeg var en blogger i ungdomstiden min. Nå fikk jeg lyst å skrive om sjalusi igjen, men litt mer utfyllende enn det jeg gjorde, da jeg var 16.

Sjalusi er en ubehagelig følelse. Det surrer på en måte i hodet om negative tanker og følelser, som enten kan være av usikkerhet eller frykt for å bli byttet ut med en annet menneske. Sjalusi fører til sinne, misunnelse og/eller hat. Det blir som regel slik at du ikke liker jenta som han snakker med, fordi du føler deg truet. Er det fordi du ikke føler deg bra nok at du er redd for å bli erstattet? Er du redd for hun kan gjøre han lykkeligere enn det du kan? Er det fordi du føler deg truet? Er det fordi du ikke stoler på han? Hvem vet, men dette er så klart individuelt.

Det er i tillegg ikke lett å skjule følelsene sine, skjule sjalusien for den du er interessert i. Du blir sint eller irritert. Du blir stille og sier ingenting til vedkommende. Du blir lei deg og tenker og tenker og tenker... Men det finnes nok mange som klarer å holde sjalusien skjult. Husk på at du må stole på han... Eller henne.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Har man lav selvtillit, er det lettere å føle seg truet til ei som er pen. Du kjenner at hjertet ditt banker i frykt for at han tenker at jenta er penere enn deg. «Tenk om han får følelser for henne?», tenker du. Det er en grunn til at han er sammen med deg og ikke henne. Ikke glem det, men det er ikke lett å styre sine egne følelser. Slik har det vært med meg også. Jeg kan bli sjalu og jeg liker ikke den følelsen, som tar så mye energi ut av meg. Når jeg blir sjalu, blir jeg enten sint, irritert eller frustrert. Hvorfor? Fordi jeg vet at jeg ikke er verdens fineste. Jeg har ikke høy selvtillit, så jeg kan lett bli truet. Jeg kan være en svak person når det kommer til dette. Jeg kan være redd. Jeg kan være misunnelig. Jeg kan føle meg truet. Sjalusi kan være farlig for oss, fordi det kan skape krangel og usikkerhet. Sjalusi er en forbannelse.

Men(!), jeg har lært å stole på den jeg er interessert i om han viser det tydelig nok. At han gir meg den roen om at jeg er den personen han virkelig vil ha. Han er den som kan føle meg spesiell at jeg slipper unna sjalusien. Jeg er kanskje blind, men jeg trenger bekreftelse på sånt. Det hadde selvfølgelig vært lettere om vi hadde en knapp som vi bare kan skru av, og vips, så er sjalusien borte. Slik er det dessverre ikke. Man må lære seg å styre seg selv. Styre følelsene. Lære å stole på han.

Er du den sjalue typen?

 • 24.10.2016, 16:00

What's on my makeup organizer


Jeg er utrolig glad i sminke, så jeg har det meste jeg trenger som må bli brukt opp før jeg i det hele tatt kan kjøpe inn mer sminke. Jeg har egentlig veldig mye sminke som jeg ikke bruker ofte, så jeg har samlet sammen alle i en sminke organizer som kan rotere i 360°. Med denne kan du samle opp alt av sminke på et sted uten å måtte finne frem i skuffer, sminkevesker og lignende. Størrelsen er helt passende, verken for liten eller for stor. Veldig praktisk og ikke minst fin å ha den på soverommet. Jeg tenkte å vise min, deretter vise hvilken som er mine favoritter blant disse!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

- FÅES KJØPT HER -

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
- HER FÅR JEG PLASS TIL LANGE OG STORE PALETTER -

Processed with VSCO with f2 preset
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

 

Bilde til venstre: Bronzer fra Bobbi Brown, men jeg bruker den kun til å konturere ansiktet, da den har en kald farge enn oransje. Rouge fra Dior og MAC. Lipgloss med litt farge er fra Clarins, kjøpt på flyplassen i Gardermoen. Bilde til høyre: Anastasia GlowKit Sundipped, er utrolig frelst av den, øyenskygge palett fra naked, har naked 3, og leppestifter fra YSL og MAC.

Jeg elsker denne, en god investering. Kjøpte den i sommer og jeg angrer ikke! 

 • 23.10.2016, 19:15

Mine 6 favorittserier


Jeg hadde veldig mye tid til overs med å se på serier, men jeg har nå mindre tid. Jeg prioriterer andre ting enn å se på serier for tiden, men når jeg først skal slappe av og vil se på en serie, blir det da en av disse 6. Første episoden av sesong 8 av The Vampire Diaries har nå kommet, så jeg gleder meg til å se den! Trist at det er den siste sesongen av serien... Jeg har tidligere sett serien Revenge, men har sett alle sesongene. Den er virkelig å anbefale til de som liker spenning, action og litt romantikk! 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

The Vampire Diaries  ·  Pretty Little Liars  ·  Teen Wolf

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Orange is the new black  ·  Once Upon A Time  ·  New Girl

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

S e r i e r    s o m   j e g   h a r   l y s t   å   s e

Scream Queens  ·  The Originals  ·  Orphan Black


Jeg vurderer å starte på tre nye serier, men jeg vet ikke om de er så bra, så jeg vil høre om du har sett noen av dem? Jeg har sett 4 episoder av The Originals, men er usikker om jeg vil fortsette, da jeg ikke vet om det er verdt å se den. Gi meg et pip om noen av disse er verdt å se i kommentarfeltet!

 • 23.10.2016, 17:15

For eller imot fritak for kroppsvask?


DEBATT OM FRITAK FOR KROPPSVASK

. . . . . . .


Jeg så en nyhets video på tv2.no om en sykepleierstudent som kjemper for å få fritak for kroppsvask. Du kan se hele videoen her. Nå har jeg lyst å melde meg inn i debatten om det er greit med fritak eller ikke, når det gjelder kroppsvask på øvingsavdelingen i helsefaglig utdanning.

Jeg syns det er helt forståelig at sykepleierstudenten syns det er ubehagelig å kle av seg for å bli vasket av en medstudent, men dette er en del av prosedyrene vi må gjennomføre i løpet av studiet. Jeg går 2. året på vernepleien og har vært med på stell på øvingsavdelingen. Dette gjorde jeg i 1. året, da vi hadde 7 forskjellige prosedyrer som vi skulle gjennomføre på 7 uker, blant annet hygiene og vask av pasient. Vi brukte ikke undertøy, men vi jentene tok på oss sports BH og shorts, og det var både skjerming av vinduer og på pasienten. Men vi tok ikke av oss klærne foran medstudentene. Alle skiftet på toalettet og vi hadde på oss pasientskjorte som vi får på øvingsavdelingen, noe som pasientene har på seg på sykehjem.

Made with Repix (http://repix.it)

Er det riktig med fritak for kroppsvask i helsefaglig utdanning?
Jeg mener at en student i helsefaglig utdanning skal kunne å få kjent på hvordan det er å bli stelt som pasient av en medstudent, kjenne på hvordan det er å være i en slik situasjon. Det å sette seg inn i pasientens situasjon, som også er kalt for brukerperspektiv. Da er det lettere for oss å sette seg inn i situasjonen og å ha forståelse for pasienten når vi er i praksis eller på arbeidsplassen. Det mener jeg er svært viktig som fremtidig sykepleier eller vernepleier, eller lignende. Det blir i tillegg gjort på en verdig måte og blir skjermet!

Jeg personlig syns det var ubehagelig å bli stelt, men det var ikke fordi jeg var utrygg, men fordi at jeg ikke hadde kontroll. Jeg liker å stelle meg selv, men dette er en øvelse som alle må igjennom. Poenget med å utføre en slik prosedyre er å reflektere hva som kunne blitt gjort annerledes og å gi tilbakemeldinger. Jeg er nå i praksis på sykehjem og har opplevd at noen av pasientene synes er ubehagelig å bli stelt av en tjenesteyter, for jeg har vært i den situasjonen selv!

Jeg er imot fritak for kroppsvask. Det er viktig for sykepleierstudenten i videoen og andre som er i helsefaglig utdanning å få kjent på hvordan det er å bli stelt som pasient. Viktig å få oppleve situasjonen selv.

Hva mener du om denne saken?

 • 23.10.2016, 15:30

FALL MAKEUP


Høsten er her for fullt. Bladene blir brunere og luften er blitt kjøligere, noe jeg syns er deilig. Jeg kan endelig ta frem de gode og varme genserne mine og de lange, deilige skjerfene mine, som har samlet seg støv i de siste 3-4 månedene. Så lenge det er opphold og ikke regn, er jeg fornøyd.

Jeg tenkte å vise deg en aldri så liten makeup look, som passer utmerket til høsten. Jeg personlig liker mørke lepper i dyp burgunder og bronzing for å varme opp ansiktet, men jeg sminker meg ikke sånn når jeg enten skal i praksis eller på skolen. Det hadde blitt waaay too much, haha! Denne looken passer mer til når du skal til byen med vennene dine for å kose dere på shopping eller ta en kopp kakao på en café, eller til fest. Jeg tok også noen bilder i byen, da jeg var på vei hjem fra praksis som passer så godt inn i dette blogginnlegget!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hva syns du om sminken og bildene?

 • 22.10.2016, 18:00

My canvas


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

M i n e   i n t e r e s s e r   i   b i l d e r
FRA WEHEARTIT (PÅ MIN CANVAS)
. . . . .

Nå har jeg samlet en del bilder som jeg har likt på weheartit, disse bildene er "lagret" på min canvas, tenkte jeg skulle dele disse bildene med deg. Ut i fra collagene jeg har laget til blogginnlegget, så er jeg ganske jentete av meg altså. Jeg har ikke ord, men jeg elsker bilder som inspirerer meg og bilder som er veldig fine å se på. Som du ikke vet, var jeg veldig interessert i fotografering før. Jeg gikk til og med på medier og kommunikasjon på videregående, men det var dessverre ikke noe for meg. Jeg liker å ta bilder, men ikke på samme måte som de profesjonelle, om du skjønner? Om du vil se flere bilder som inspirerer meg, kan du klikke her. Håper du likte bildene og håper du har hatt en fin lørdag så langt 

 • 22.10.2016, 16:15

Jigsaw i jenteversjon


Nå som vi er i oktober, så betyr det at Halloween er rett rundt hjørnet og jeg tipper at mange forbereder seg til hva de trenger av utstyr og lignende til årets kostyme. Eller kanskje ikke. Jeg har sett mange videoer på youtube, som har laget forskjellige tutorials i år, men jeg skal ikke feire Halloween denne gangen. Halloween i 2015 var jeg mer kreativ i forhold til kostyme og sminke. Jeg bestemte meg for å være Jigsaw fra Saw filmene. Da bestilte jeg meg fargelinser og sløyfe på nett, og jeg kjøpte en hvit skjorte og litt sminke for å se ut som dukka. Resten av antrekket hadde jeg fra før - blazer og svart bukse. Jeg hadde mørkt hår i fjor, noe som passet veldig bra, men det hadde vært prikken over i'en om jeg hadde kort hår. Det var uaktuelt! Resultatet ble som du ser under.

Linsene gjorde at jeg så mer creepy ut, noe jeg fikk høre av de andre som var på festen i fjor. For å være helt ærlig, så var de ikke behagelige å ha på, haha! Men jeg syns at kostymet og sminken ble bra. Om jeg skulle kle meg ut i år, ville jeg ha vært.... Valak fra The Conjuring 2. Jepp, det stemmer. Om du ikke vet hvem det er, så er det nonnen som er med i filmen.Skal du kle deg ut i år?

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits