• 30.11.2016, 16:15

OUTFIT: JULEBORD


Jeg hadde gjort klart et blogginnlegg for to dager siden og skulle fått tatt bilder av antrekket i går, men jeg rakk ikke å poste blogginnlegget før jeg ble hentet. Jeg er litt for lat til å gjøre om blogginnlegget, så her kommer det:

29. november: Hei! I dag skal jeg på årets julebord sammen med kullet, så jeg hadde en vanskelig oppgave i går med å finne et antrekk til julebordet. Jeg lette og lette, men fant ingenting. Det er veldig kaldt i Molde, så kjole var helt utelukket for min del. Jeg ville finne meg en overdel som jeg kunne bruke med en bukse, som jeg hadde i klesskapet fra før av. Målet mitt var å finne noe i rødt for det passer jo helt perfekt til julebord, tenkte jeg. Til slutt fant jeg en jumpsuit, eller hva jeg skal kalle det for, og den ropte etter meg. 

Da er antrekket i boks og har piffet meg opp til kvelden. Hele gjengen skal møtes på Milano i sentrum for å spise og kose oss med noe drikke. Jeg er helt ærlig usikker på hva som vil skje senere i kveld - om det blir mere drikking hjemme hos romkameraten min og meg (om det er noen som vil møte opp) eller om det blir en rolig kveld. Jeg har ikke drukket på et halvt år nå, så jeg kjenner at jeg er gira på litt fest. Vi får se :-)

Edit: Det ble en liten fest hjemme hos oss.Processed with VSCO with a8 preset

Hva syns du om antrekket?

 • 28.11.2016, 18:30

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: S u k k e r.... Da mener jeg alt som inneholder sukker. Tanterød er rett rundt hjørnet og da slår sukkersuget til. Kroppen min reagerer egentlig på sukker, så dette må jeg redusere.

Ukens nedtur: Været har ikke vært 100% bra i det siste - det regnet og blåste i alle kanter i mange dager i strekk. Jeg personlig liker opphold enn regn, men dette var noe jeg dessverre måtte akseptere der og da.

Ukens opptur: Denne jenta bestod praksisen med glans og var endelig ferdig med årets praksis! Dette feiret jeg med god samvittighet og stolthet.

Ukens problemstilling: Av en eller annen grunn, sluttet sim-kortet mitt å fungere på mobilen min, og jeg ante ikke hvorfor. Jeg måtte ringe Chess samme dag for å finne ut hvorfor dette oppsto, noe de ikke visste. De sendte meg nytt sim-kort i posten, men det var så ekkelt at jeg ikke kunne ringe noen eller sende tekstmeldinger. Jeg ga beskjed til mine nærmeste om dette, for de kunne ikke ringe meg heller. Å ha en mobiltelefon uten at det går an å ringe, sende meldinger eller motta noen av de, er helt meningsløst. Nå funger alt som det skal, da!

Processed with VSCO with a8 preset

Ukens fail: Her måtte jeg tenke hardt, men jeg kommer ikke på noe som er helt fail på en måte. Eneste jeg kommer på er pengebruken min, når jeg selv vet at jeg må spare, men likevel bruker penger på meg selv. Jeg må rett og slett bli strengere på meg selv angående dette, for dette kan ikke fortsette. Nyttårsforsett neste!

Ukens bilde: Selveste JunkyardNorge på Instagram tagget meg i et bilde som jeg la ut på min egen profil for en kort stund tilbake. Jeg syns det var artig at de ville dele dette bildet med sine followers. Klærne jeg hadde på meg i dette bildet var fra Junkyard så klart!

Ukens film/serie: På lørdagen så jeg Don't Breathe sammen med bestevenninnen min. Hun hadde ikke sett den før, så vi bestemte oss for å se den. Filmen er like bra hver gang. Jeg har i tillegg sett Pretty Little Liars og har snart fullført sesong 5 - jeg får ikke nok av den serien.

Ukens mat: Pasta Carbonara i pose, som du finner i frysedisken. Ååå, det er så godt! Du steker det bare i en stekepanne.

 • 27.11.2016, 14:30

Den beste tiden på året


Nå var tiden inne for å sette opp julepynten hjemme hos meg, og jeg elsker virkelig å pynte til jul! Det blir så mer hjemmekoselig og man får enda mer julestemning. Jeg elsker julen, det er den beste tiden på året for meg  Grunnen til at jeg begynner så tidlig er fordi at jeg skal til Molde i dag og har ikke juleferie før 15. desember, derfor er det bedre for meg å begynne nå, slik at jeg kan komme hjem til dette. Ble det ikke fint?

Alt er nå ferdig pakket og skal ta buss i ettermiddag. Jeg ser frem til å dra tilbake til skolebenken og å møte min roomie og kjæresten, det blir koselig å få møte dem igjen. Nå skal jeg kose meg med Pretty Little Liars før jeg drar avsted til rutebilstasjonen. Ha en fin søndag!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hva syns du om bildene?

 • 26.11.2016, 22:00

SNAPCHAT LATELY


S N Λ P C H Λ T   L Λ T E L Y

Hei og god kveld! Her har du et lite innblikk av min hverdag på snapchat. Det er ikke akkurat så spennende, men det er alt fra tilfeldige snaps, praksis, katten Ante og klaging. Jeg tar egentlig sjeldent selfies på snapchat, men sender som oftest det som skjer på fritiden min eller når jeg kjeder meg. Jeg er heller ikke super aktiv på denne appen, men det varierer fra dag til dag, eller fra uke til uke, haha! Så jeg har i det siste lagret mine siste snaps slik at jeg kunne dele disse på bloggen. 

Håper du har hatt en fin lørdag!

 • 26.11.2016, 14:00

Gårsdagen min i bilder


Hei kjære lesere! Det var ikke min intensjon å være borte fra bloggen i går, men jeg hadde det så kjekt og ville utnytte tiden sammen med barndomsvenninnen min, da jeg drar til Molde på søndag. Jeg hadde tenkt å legge ut et dagen min i bilder-innlegg, men det blir gårsdagen min i bilder i stedet. Håper ikke dette blir for kjedelig...

.  .  .  .  .

 

Processed with VSCO with a9 preset

MORGEN: Jeg hadde planer med å sove ekstra lenge i går, men gårsdagen startet allerede 06.30(!) og jeg hadde kun sovet i fem timer. Døgnrytmen er tilbake til det normale, så jeg klarte ikke å sove mer. Jeg tvang meg selv til å sove, men det nyttet ikke, så jeg lå i sengen i en times tid før jeg skrudde på dusjen.

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Etter jeg tok på meg gårdagens antrekk, fartet jeg videre til kjøkkenet for å ordne meg en god og sunn frokost. Speilegg og frukt sto på menyen i går morges. Jeg orket ikke å styre med sminken så tidlig på morgenen. Klokken var trossalt bare 08.00, noe som stoppet meg, haha. Deretter koste jeg meg med YouTube til jeg nesten sovnet på stolen. Jeg prøvde å holde meg våken, men det var en stor kamp. Hvorfor våkner vi av oss selv forså å bli trøtt igjen etter noen få timer?

Processed with VSCO with f2 preset

Denne jenta bestemte seg for å sove i noen timer. Jeg var rett og slett helt død, haha... Lyset sto på også, gitt.

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a8 preset

FORMIDDAG: Skjønnhetssøvnen hjalp litt, men klokken begynte å bli mye. Jeg sprang på badet for å stelle meg, og det resulterte med at jeg ble tankefull - tenkte på alt og ingenting. Er det flere enn meg som også gjør dette? Deretter gjorde jeg resten klart før jeg dro ut døra for å rekke det jeg skulle før jeg skulle ta bussen videre til Moa.

Processed with VSCO with a9 preset

TIDLIG ETTERMIDDAG: Kjøpte julegave til min mor på Mango. Det var Black Friday i går, så da måtte jeg bare slå til med julehandelen. Mor viste meg hva hun ønsket seg til årets jul, så denne kommer hun virkelig til å like! Hun er like kresen som meg når det gjelder julegaver. Deretter måtte jeg vente på bussen i nesten 45 minutter... Slik er det når denne jenta ikke har lappen.

Processed with VSCO with a9 preset

ETTERMIDDAG: Også ble det mere shopping!! Jeg kjøpte meg et par sko som jeg hadde lett så lenge etter, julestjerne, gavekort til barndomsvenninnen min og en film. Det var liksom unødvendig for meg å voldta bankkortet mitt i går, da jeg har så mye fra før. Jeg hjalp med å betale litt av julekalenderen til fadderbarnet mitt. Som fadder og tante, må man noen ganger hjelpe mora ;-) På bildet trengte vi en pause etter 455 runder.

Processed with VSCO with a9 preset

SEN ETTERMIDDAG: Det var å deilig å komme oss hjem igjen for å få oss litt mellommåltid sammen med resten av gjengen. Det var så godt det! Jeg kunne spise en hel kasserolle med brun lapskaus. Nam! Vi bestemte for å ordne oss en skikkelig middag etter prinsessa hadde lagt seg, så jeg måtte begrense meg. Jeg tok oppvasken slik at jeg kunne få slippe å lage middagen, haha.

Processed with VSCO with a9 preset

(TACO)KVELD: Er ikke dette fatet fin og praktisk?? Slik ønsker jeg meg når jeg har flyttet for meg selv eller med kjæresten etter jeg er ferdig utdannet. Det blir jo på en måte mindre oppvask. Innflytningsgave dette her. Uansett... Barndomsvenninnen min sto for matlagingen i går og det ble kjempegodt! Vi tre koste oss med litt tv-titting før mannen i huset gjorde sine egne ting, mens barndomsvenninnen min fikset julekalenderen til fadderbarnet mitt. Det var koselig å være sammen med dem igjen.

Dette gjorde jeg i går. Nå skal jeg videre til byen sammen med bestevenninnen min. Denne gangen skal jeg ikke kjøpe noe, wish me luck... Ha en fin lørdag!

 • 24.11.2016, 16:30

Jeg er stolt av meg selv


Processed with VSCO with f2 preset
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Beklager for null blogging i går, men jeg var utrolig opptatt med husarbeid, innpakking av julegaver og forberedelser i forhold til siste praksisbesøket/møtet, som jeg skulle ha i dag sammen med veileder og kontaktlærer. 

.  .  .  .  .  .

Nå er jeg endelig ferdig med sykehjemspraksis for i år!! Det har allerede gått 7 hele uker og tiden har gått utrolig fort. Det er så befriende å vite at jeg har gjort en god jobb i løpet av praksisen og at arbeidskravet ble bestått. Min praksisveileder har lært meg utrolig mye, som jeg vil ta med meg videre og hun har vært en god veileder hele veien. Jeg er takknemlig for alt og det har vært en uforglemmelig praksisperiode  Nå kan jeg endelig ta livet med ro og være stolt av meg selv. Jeg er ubeskrivelig glad og har virkelig bevist meg selv at jeg klarer alt om jeg virkelig står på. Det handler om å ikke gi opp med det jeg brenner for. Jeg kommer til å savne pasientene for jeg har blitt så trygge på dem, de har delt så mye med meg. Det å jobbe på sykehjem var ikke så ille som jeg trodde det skulle være. Jeg håper jeg får en sommerjobb hos dem neste år.


Dette skal feires med god samvittighet og stolthet. Ha en fin torsdag!

 • 22.11.2016, 18:00

My Winter Essentials


Processed with VSCO with a9 preset

Det er ikke akkurat vinter hos oss i Ålesund, men det har tidligere vært minusgrader, som gjorde at jeg gikk som en levende ispinne. Det som er viktig for meg på vinteren eller når det er minusgrader ute (er egentlig samme greia, er det ikke?) er gode produkter som forebygger tørrhet og gode klær som kan hjelpe meg med å holde varmen, mens jeg for eksempel venter på bussen. Vi nærmer oss desember og vi må ikke se bort i fra at vinteren vil slå til igjen med kulde og eventuelt snø. Here is my winter essentials!
 

Processed with VSCO with a9 preset

Det er ikke så lenge siden jeg har kjøpt disse produktene, men de er utrolig gode. Kan fåes kjøpt hos Vita. De lukter så godt, og disse fukter kroppen og hendene veldig godt! Jeg er allerede frelst og bruker disse ofte. Det er ikke så godt å vise seg frem med tørr hud og du flasser overalt - holdt jeg på å si. Om jeg bruker stramme bukser, så vil det synes ganske godt når jeg tar av meg at jeg må smøre meg med fuktighetskrem. Både på beina og hendene! Jeg vasker hendene mine ofte at jeg nesten får skrubbsår, haha.. Jeg bruker i tillegg antibac i praksis hele tiden, noe som ikke er så godt for hendene heller. Derfor er disse produktene my lifesavers!
 

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg har blitt ganske tørr rundt øynene, så jeg bruker Dr.Greve for å smøre og fukte ut huden. Det har heldigvis blitt bedre etter jeg gjorde dette. Sminken vil ikke legge seg fint om jeg lar huden være uttørket, og det er ikke så bra det heller. Når det er kaldt ute eller når det er vinter generelt, gjør at huden min kjennes ekstra tørt og det synes ganske godt også. Vinteren/minusgrader er brutal mot huden. Formula 10.0.6® er veldig god for min hudtype og har i tillegg 15 i solfaktor - ikke at det er så mye sol i Ålesund, men tror denne vil være praktisk på sommeren.

Denne jenta liker ikke at kroppen er tørr og det gjelder også leppene! Det spiller ingen rolle hvilken lypsyl, så lenge jeg ikke blir tørr på leppene. Kulden gjør at leppene mine ser ut som svisker, og det er ikke særlig attraktiv. Eller hva?
 

Processed with VSCO with a9 preset

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg har skadet håret mitt med mange runder med bleking, både hjemme og en runde på frisøren, så det er obligatorisk å ta ekstra godt vare på håret, spesielt om vinteren, da håret kan føles tørt og ser livløst ut. Jeg bruker i tillegg blåsjampo for å holde det blonde kaldere, og da vil håret føles ekstra tørr om jeg ikke bruker hårkur. Sunsilk er meget god på å holde håret glansfullt, myk og demper frizz. Den er i tillegg varmebeskyttende og den forebygger slitte tupper. Jeg føner ikke håret mitt så ofte, men det er greit med beskyttelse om jeg plutselig vil glatte ut håret ved en senere anledning.

Processed with VSCO with a9 preset

Solkrem, whaaat??? tenker du. Dette er individuelt selvfølgelig, men jeg elsker å ta solarium på vinteren. Det negative er at man føler seg blek, når desember nærmer seg og vil ha en gyldenbrun farge. Så noen peiser på meg selvbruning, mens andre tar solarium. Jeg bruker ALLTID solkrem for å beskytte huden, og den er så god. Huden blir i tillegg myk og den lukter godt - minner meg om syden, selv om jeg aldri har vært i syden... Haha! Det lukter i hvert fall ikke som en typisk solkrem. Hawaiian Tropic føles ikke seigt på kroppen etter du har smurt deg, noe som er positivt. Deretter smører jeg med after sun i samme merke etter jeg har solt meg.

.   .   .   .   .

Gode plagg gjør at en ikke fryser like mye, og det er viktig for meg å kle meg godt når det er minusgrader. Man kan bli syk hvis ikke... Jeg har god immunforsvar, men jeg kler meg godt uansett. Man vet aldri om jeg blir syk, noe jeg prøver å unngå. Jeg hater å være sengeliggende, så derfor er jeg også streng på håndhygiene, for det handler om hygiene også, og ikke bare gode klær. Derfor er det viktig å vaske hendene oftere i løpet av dagen.

 

Hva er dine «must haves» for vinteren?

 • 21.11.2016, 16:00

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Snus og det er en SKAM, men har planer med å slutte før nyttår 

Ukens nedtur: For det første - det skjedde noe i praksis, da jeg hadde senvakt. Jeg ble sykt stressa og svettet som en varm ost, og jeg ville ikke be om hjelp. Jeg skulle utføre kveldstell med en pasient, men det skjedde noe i løpet av stellet, som gjorde at jeg måtte jobbe enda raskere. Det gikk fint til slutt, men fy farao. Jeg fikk gangsperre i hele ryggen dagen etterpå. For det andre - min døde nevø hadde bursdag på lørdag. Det var litt nedtur siden jeg ikke kunne gi han en bursdagsklem. Livet går videre. For det tredje - døgnrytmen var helt ødelagt.

Ukens opptur: I den uken som var, så var det altså min sjette uke i praksis og praksisperioden varer i hele 7 uker. Æææ, det er ikke lenge igjen til jeg er ferdig! Siste dagen min er torsdag 24. november, og jeg gleder meg sykt til jeg er ferdig, du aner ikke. Jeg er lei av fucka døgnrytme mtp. turnus.

Ukens problemstilling: Det som er så dumt med turnus, er at du har tidligvakter i den ene uken, senvakt i den andre uken, eller blandet. Det er så sykt irriterende at det ødelegger døgnrytmen til lille Sara her. Forrige uke hadde jeg senvakt på mandag, tidligvakt på tirsdag, studiedag på onsdag, og to senvakter før helg. Er det rart at jeg ikke klarer å holde meg våken om dagene?? Senga mi har vært min bestevenn i det siste...

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens fail: Jeg var så dum at jeg klarte å kjøpe en foundation i FEIL farge, og fikk ikke byttet den i helgen som var, fordi at vedkommende ikke visste om det var lov eller ikke. Jeg har selvfølgelig ikke åpnet den og jeg hadde i tillegg med meg kvittering, men jeg fikk beskjed om å vente til mandag, altså til i dag, slik at jeg kunne snakke med sjefen, som har mer peiling. Obviously.

Ukens bilde: Ukens film/serie: Vet du hva? Jeg har bare sett en film og det var Insidious på en lørdagskveld sammen med bestevenninnen min. Vi valgte først å se Annabelle, men den hun lastet ned var med dårlig lyd. Selve skrekklydene/bakgrunnslydene var kjempebra, mens stemmene til skuespillerene var rævdårlig. Så vi så på Insidious i stedet.

Ukens mat: Jeg kan faktisk ikke huske hva jeg spiste forrige uke, men jeg husker hva jeg spiste på lørdagen, haha! Da spiste jeg koteletter med gulrøtter og poteter. 

 • 20.11.2016, 15:00

Being creative on a saturday night


I går kveld brukte jeg tiden min på å pakke inn julegaver til mine nærmeste, og hadde en idé om hvordan jeg skulle pakke inn gavene i år. Jeg har ikke sans for de tradisjonelle julepapirene med nisser, reinsdyr, en skog full av snø og slike ting. Det beste jeg vet er å være litt mer kreativ med innpakningen - piffe opp gavene som gjør det ekstra fint og som vekker oppmerksomhet, når den ligger under juletreet. Selv om gavene skal åpnes og papiret blir ødelagt, så er det utseendet på gaven som gjør at du har lyst å åpne den først eller vil spare til sist. Slik er det i hvert fall for meg!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a8 preset

I år ble det rødt, gull, sølv og fine julebånd, som jeg kjøpte hos ark og TGR. Ble det ikke fint? Syns det er så koselig å gjøre noe ekstra fint til sine kjære - at du har brukt litt tid med å pakken inn julegavene, med en liten vri. Jeg har bare pakket inn fem gaver som dere kan se, men julehandelen er jeg ikke helt ferdig med enda. Nå gjenstår det bare å kjøpe gaver til tre personer, men det må jeg vente med til jeg får neste studielån.

Processed with VSCO with a8 preset

Processed with VSCO with a8 preset

Jeg pleier å kjøpe inn julegaver så tidlig som mulig, slik at det ikke blir noe mer styr med det i desember. Da vedder jeg på at det blir enda mer kaotisk i butikkene og i byen generelt. Det klarer jeg ikke for jeg syns det blir klaustrofobisk. Jeg vet liksom ikke hvor jeg skal gå, hvor jeg skal se eller hva jeg skal se etter. Det blir litt mye for min del, derfor begynner jeg alltid tidligere, men jeg er ikke den eneste. Det skal bli godt å bli ferdig med julehandelen for i år!

Processed with VSCO with a8 preset

Hva syns du om bildene?

 • 19.11.2016, 17:30

OUTFIT: DARK AS MY SOUL


Selv om dagen min har vært litt blandet i dag, da jeg ikke visste om jeg skulle være "glad", lei meg, lost eller tankefull med tanke på mitt forrige blogginnlegg om nevøen min. Sorgen har skiftet form, så det er ikke slik at jeg sipper og stenger meg inne på rommet mitt i hele dag. Jeg hadde planer med å være sammen med bestevenninnen min, så jeg fikk tenkt på noe annet enn selve sorgen i dag. Vet ikke om jeg gir noe mening, men her er i hvert fall min dagens outfit! Håper du har hatt en fin lørdag så langt 

Hva syns du om antrekket?

 • 19.11.2016, 15:00

Glemmer aldri hvor mye jeg har sørget


2. juni 2009 sluttet hjertet ditt å slå.
. . . . .

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte... Jeg får så vondt inn i meg når jeg tenker på det, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det er så trist og vondt å tenke på hva det som skjedde at jeg har så lyst å hoppe utenfor en klippe. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, hadde jeg en nevø som gikk bort så alt for ungt, han skulle bli 23 år. Han ble utsatt for en bilulykke, da han skulle reise på grunn av jobben. Han døde momentant. Jeg var bare 15. Jeg glemmer aldri den dagen han forlot oss, glemmer aldri da jeg så han for aller siste gang, glemmer aldri hvor nydelig og trist begravelsen var, glemmer aldri hvor mye jeg har sørget. Sorgen skiftet form etterhvert. Det er helt unaturlig at et familiemedlem på 23, dør, men det er vondt å tenke på det.

På kapellet lå han i en kiste, der jeg fikk se han noen dager før begravelsen. Det var rart. Han var så blek og kald. Jeg ville bare gråte til det var tomt for tårer, men jeg var redd for å vise mine følelser foran de andre. Jeg var ikke alene da jeg så han. Så jeg gråt inni meg. Jeg glemmer aldri hvor kald han var, kan fremdeles kjenne det... I begravelsen ble det spilt to sanger som jeg nå hører alt for sjeldent på. Sangene får meg til å se tilbake, noe jeg ikke ønsker. 

Jeg tror på liv etter døden, believe me or not. Jeg har følt at han fortsatt var hos meg, da jeg kjente en kald følelse på høyre skulder. Akkurat der har jeg tatovering som et minne, en tatovering for å hedre han. Jeg har ikke følt noe siden da. Livet er noen ganger urettferdig. Jeg skulle ønske at han var hos oss i en menneskelig form. Jeg skulle ønske jeg kunne gi han en stor bursdagsklem.

Nå skulle han egentlig ha blitt 30 år i dag. Det er sykt å tenke på.
 

«Dette er så trist, du er ikke lenger blant oss. Du var så ung, hadde hele livet for deg, men sånn skulle det ikke gå. Tirsdag 2. juni sluttet hjertet ditt å slå. Lyset ditt druknet og alle vi som er igjen skjønner det ikke. Go gutten vår, som var så full av liv er borte! Vi skal ikke få høre latteren din igjen. Men minnene er våre, de bærer vi med oss videre. Vi kommer aldri til å glemme deg! Savner deg og er fryktelig glad i deg!!».

 

Jeg savner deg, K.A. Brenner et stort lys for deg i dag.

 • 18.11.2016, 16:15

Christmas inspiration


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Nå har de allerede satte opp julepynten i byen, men er ikke det litt for tidlig? Jeg personlig syns det er tidlig med å sette opp julepynt, men det er samtidig ikke lenge igjen til desember. Jeg vet ikke hvordan jeg skal pynte soverommet mitt, for jeg liker ikke å ha det overpyntet heller. Det må være en mellom ting, verken for lite eller for mye. Æææ, jeg gleder meg til jul!! Weheartit har alltid vært en livredder for meg, de har så mye fine bilder og jeg får alltid mye inspirasjoner derfra Så jeg bestemte meg for å lage en collage, som jeg ville legge ut på bloggen.

Noen flere som gleder seg til jul?

 • 17.11.2016, 16:30

Hva gjør jeg for å unngå kviser


Bildene er hentet fra Google

GOD HYGIENE

Dette er svært viktig for meg, da ren hud er mindre utsatt for betennelser enn hud som sjelden vaskes. Det er lurt å vaske hendene før man vasker ansiktet og det er viktig å etterlate huden ren før du legger deg. Jeg pleier også å vaske sminkekostene mine én gang i uken, da det vil samle opp støv, bakterier og sminkerester. Jeg har i tillegg begynt å skifte sengetøy oftere enn hva jeg gjorde før. Grunnen til det er fordi at jeg ikke vet hvor rent sengetøyet er, det kan også påvirke ansiktet. Jeg er også påpasselig med å bruke rent håndkle når jeg skal tørke ansiktet mitt og jeg prøver å unngå å ta for mye i ansiktet.
 

Processed with VSCO with f2 preset

KOSTHOLD

Jeg har funnet ut kosthold har en del å si, men jeg er ikke veldig streng på hva jeg får i meg, for jeg liker å unne meg selv i blant. Hos noen kan inntak av rask nedbrytbar karbonhydratholdig kost, som for eksempel sukker og raffinerte kornprodukter, trigge utbrudd av kviser. Det er viktig å ha et godt og variert kosthold og drikke mye vann. Om jeg spiser utrolig mye sukker får jeg kviseutbrudd, så jeg må unngå å få i meg mye sukker. Jeg kan selvfølgelig spise i små mengder, men kan ikke overspise.

 

STRESS MINDRE

Stress vil føre til økt produksjon av stresshormoner, som igjen vil indirekte føre til økt talgproduksjon - som igjen vil gi mer kviser. Jeg kan være en person som stresser veldig mye. Da er det mest med skolearbeid eller eksamen. Jeg husker at jeg fikk en del systiske kviser, som vil si at de ligger dypere inn i huden og var skikkelig vonde. Men det hadde også med iskaffen som jeg begynte å få i meg i eksamensperioden, som i tillegg påvirket ansiktet mitt. Ta deg tid til å forstå hvordan kroppen din reagerer på stress og hvorfor du blir stresset. Prøv å ta livet med ro og ta pauser inni mellom. Det er ikke godt å stresse så innmari mye.

 

RENS

Vask ansiktet hver morgen og kveld med en ansiktsrens som passer til din hudtype. Man vet aldri hva ansiktet ditt har samlet seg opp, det kan enten være bakterier, skitt eller noe annet. Om jeg har på meg sminke eller ei, så renser jeg alltid ansiktet hver dag.
 

Young woman washing her face with cold water Processed with VSCO with f2 preset

FUKTIGHET

Jeg sørger for å bruke fuktighetskrem, selv om jeg har fet hud. Det lønner seg å bruke en fuktighetskrem som ikke inneholder ingredienser som tetter porene, og som passer til din hudtype. Man skal ikke tørket ut huden, da det vil produsere mer talg.

 

KVISEBEHANDLING

Jeg har prøvd ulike behandlinger, både fra apotek, karma og the body shop. Nå har jeg begynt på en som heter Epiduo, som er på resept. Pappa håper at denne vil funke på meg, for han klarer å kjenne seg igjen i problemet mitt. Han klarer å se hvor mye jeg egentlig sliter med meg selv. Jeg tror at det har noe med genene som gjør at jeg også får kviser. Pappa har slitt med kviser selv, da han var yngre, og jeg prøver virkelig å unngå å få flere kviser.
 

Processed with VSCO with f2 preset

 • 16.11.2016, 18:30

Fornyer garderoben med hasj logoen


Jeg har gjort det igjen, men disse plaggene skrek etter navnet mitt, så jeg måtte nødt. De passer så utrolig godt sammen, og har allerede kommet på noen ideer om hvordan jeg skal kombinere disse plaggene med de jeg har fra før. Det blir noen fine antrekk må jeg si! Om du ikke vet det, er jeg veldig glad i Adidas og logen minner meg om hasj. Er ikke de fine? Plaggene er kjøpt hos Junkyard, og leveringstiden er utrolig kjapp, det tar bare noen få dager før jeg får dem i posten. Det skal man ikke klage på, jeg er superfornøyd med leveringstiden hos dem. De er mye kjappere enn Nelly til og med. Jeg har heller aldri hatt noe problemer med Junkyard og de har så mye fint, du aner ikke!

Jeg lagde meg en aldri så liten collage av andre plagg som jeg likte veldig godt. Ta det med ro, jeg har ikke bestilt noe mer enn disse ovenfor. Jeg klarer av og til å begrense meg, haha.. Skulle ønske jeg klarte det oftere. Neida. Joda.. Jeg har i tillegg lagt inn link til de forskjellige plaggene om noen av dem falt i smak.
 

HER  ·  HER  ·  HER  ·  HER  ·  HER
HER  ·  HER  ·  HER  ·  HER  ·  HER

 • 16.11.2016, 14:30

Min første «ordentlige» outfit


Jeg har egentlig aldri fått lagt ut et outfit of the day-innlegg på bloggen min, så jeg bestemte meg for å gjøre det i dag, noe som passer veldig bra. Jeg skulle uansett ut en tur for å handle inn julegaver, så da ville jeg føle meg litt mer fresh ut før jeg skulle ut døren. I og med at jeg har vært i praksis i over 5 uker nå, har jeg aldri fått muligheten til å kle meg som jeg vanligvis pleier, for jeg tenker ikke så mye over hva jeg skal ha på meg før jeg skal i praksis. Jeg bruker uansett uniformen, så det er jo lite vits.
 Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Det beste av alt er å endelig få lov til å bruke parfyme når jeg har studiedag!! Du aner ikke hvor lite jeg har brukt parfyme siden jeg begynte i praksis. Vi har ikke lov til å bruke parfyme på jobb, siden det kan gi sterke reaksjoner med tanke på lukten. Det er sikkert mange pasienter eller brukere som ikke tåler parfyme, og det må man ta hensyn til.

Hva syns du om antrekket?

 • 15.11.2016, 19:00

30 personlige svar


· Spørsmål hentet fra Sophie Elise

 

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
Det siste jeg skriblet ned på et papir var selvevalueringen, da jeg hadde senvakt i praksis. Da skrev jeg ned ulike punkter om hva jeg har lært, hva jeg kunne gjort annerledes og hva som har vært bra, det ble på to sider gitt!

2. Hva har du alltid i vesken?
Jeg bruker egentlig ikke veske, men når jeg først skal drasse med meg en veske, så har jeg alltid nøkler, lommebok, mobil, tyggis og lypsyl med meg.

3. Hva bestiller du på café?
Jeg er ikke så ofte på café, da det er sinnsykt dyrt etter min mening, men jeg pleier å bestille en tallerken med toast og et glass med enten vann eller juice. 

4.Hva står det på den siste SMS'en du mottok?
«Så maks 50 kr tror e»

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Da ringer jeg enten bestevenninnen min eller roommaten min. Jeg pleier ikke å snakke om mine følelser til foreldrene mine, så jeg ringer aldri de når jeg er sint eller lei meg. Det kommer helt an på egentlig, men jeg liker ikke å snakke om mine følelser med dem over telefonen.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
Jeg eier tre tannbørster - en hos foreldrene mine, en hos meg og en hos kjæresten min. Så jeg har én i rosa og de to andre er i svart.

7. Kan du bytte olje på bilen?
Haha, den var god du! Jeg har verken bil eller lappen, men den dagen jeg har begge deler må jeg nok lære meg det. Jeg ser for meg at pappa kommer til å planlegge en undervisning for meg.

8. Hva har du hatt av kjæledyr?
Pappa, mamma og jeg har hatt to fine hunder i rasen Papillon. En jente og en gutt ved navn Zitha og Zeico, men Zeico hatet meg, så jeg var mest glad i Zitha. Uheldigvis måtte begge avlives, men ikke samtidig, da. Zitha levde i hele 15 år, og jeg var 15 år selv, da hun døde.

9. Har du noen piercinger?
3 hull i venstre øret, 2 hull i høyre øret og piercing i navelen. Jeg husket at mamma sa nei til piercing i navelen, da jeg var 15 år gammel. Det tok 24 timer før hun sa ja. Pappa hadde ikke noe i mot det fra starten av. 

10. Norge på sitt beste?
Det beste og fineste jeg vet er når solen stråler i alle kanter med en skyfri himmel og det er 17. mai!! Jeg kan ikke huske sist det har vært fint vær hos oss på 17. mai, men DET er Norge på sitt beste, for feiringen blir så mye bedre når det er så fint vær.

11. Hva gjør deg lei deg?
Jeg er en følsom person, så jeg blir veldig fort lei meg, men jeg kan ikke velge én spesifikk ting som gjør meg lei meg. Jeg blir lei meg når foreldrene mine gråter, jeg blir lei meg når andre har det vondt, jeg blir lei meg når jeg har en dårlig dag. Jeg blir lei meg når jeg tenker på nevøen min, jeg blir lei meg når andre dyr dør, jeg blir lei meg når andre sårer meg - listen er laaaang.

12. Hva gjør deg glad?
Jeg blir glad når jeg får høre at jeg har gjort noe bra, jeg blir glad når pasienter sier at jeg er snill og er en engel, jeg blir glad når jeg ser kjæresten min, jeg blir glad når jeg hører latteren til roommaten min, Marthe. Jeg blir glad når jeg er med familien min, jeg blir glad når jeg ser en katt eller en hund, jeg blir glad når jeg møter fadderbarnet mitt, jeg blir glad av musikk og dans, jeg blir glad av tanken på at det er mange som er glade i meg, jeg blir gladere når jeg får i meg mat. Jeg blir glad når jeg har mestret i noe, jeg blir glad når jeg er sammen med vennene mine, jeg blir glad av det meste.
 


- BILDE TATT I 2012 I KØBENHAVN -
 

13. Hva er drømmejobben din?
Min drømmejobb er å hjelpe andre mennesker i helsevesenet og det trenger ikke å være med høyest lønn, men en jobb som jeg brenner for. En jobb hvor jeg kan bidra til at andre får en bedre livskvalitet, for det er et viktig begrep for meg som fremtidig vernepleier. Jeg vil høre deres historier, minner og dele små og store øyeblikk med dem. Det å være omsorgsfull, empatisk, forståelsesfull, å vise respekt og det å kunne samarbeide med andre mennesker med ulike behov er viktig for meg.

14. Er du fornøyd med deg selv?
Jeg er fornøyd med det jeg har gjort hittil, hva og hvem jeg har rundt meg. Jeg kan ikke tenke at «shit, livet suger» for det stemmer jo ikke. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig. Det er viktig å sette pris på det du har. Utseendemessig, er jeg ikke fornøyd med, men det vil bli bedre.

15. Hva var det siste du kjøpte?
To pakker kjøttkaker med poteter og ertestuing fra Fjordland. Det å ha senvakt dagen før og jeg hadde tidligvakt i dag, gjør veldig mye med døgnrytmen. Å lage middag selv var det siste jeg ville gjøre i dag, haha!

16. Liker du kinesisk mat?
Moren min jobber på en kinesisk restaurant, så hun pleier av og til å ta med litt mat derfra. Jeg liker asiatisk mat generelt. 

17. Når var du i kirken sist?
Jeg var der i fjor, da fadderbarnet mitt skulle døpes.

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget?
Etter dette blogginnlegget skal jeg ta meg en tur i dusjen og deretter stelle meg. Jeg er utrolig trøtt akkurat nå, så jeg tror det er lurt å ta seg en dusj for å kvikne litt opp. Jeg kan ikke legge meg så tidlig...

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Nei, faktisk ikke. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er heldig.

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?
Hmm, nå må jeg tenke litt her.... Hva har jeg ikke sagt om meg på bloggen?? 

21. Er foreldrene dine gift eller skilt?
Foreldrene mine ble gift ett år før jeg ble født. De har nå vært gift i 23 år og om noen år har de sølvbryllup!

22. Hvor mange puter har du i sengen?
I Ålesund har jeg 4 puter, men jeg bruker bare to som ligger ved siden av hverandre om natten.
 


- BILDE TATT I 2012 I SKARBØVIKA -


23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?

Det kommer helt an på hvor jeg er hen, men jeg foretrekker sokker. Det er jo obligatorisk å ha på seg sokker før man tar på seg sko, og det er jo sokkene som gjør mer komfortabelt for føttene.

24. Hva hører du på akkurat nå?
Akkurat nå hører jeg på Astrid S - Hurt So Good. Den er så fin og behagelig å høre på.

25. Hva drikker du helst til frokost?
Lettmelk! Jeg husker at jeg drakk helmelk før, men nå takler jeg ikke smaken av helmelk. Helmelk inneholder mer fett, men det er ikke derfor jeg ikke drikker det. Det er smaken på helmelken som gjør at lettmelk smaker bedre. Det er mindre "syrlig".

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående?
For å være helt ærlig, så husker jeg ikke. Alle var flinke på hver sin måte og kjempegreie, men tror ikke at jeg hadde en favoritt. Det er 3 år siden jeg fullførte videregående.

27. Vil du ha barn?
Jeg har veldig lyst på barn, men det blir ikke før jeg er ferdig utdannet, fått meg en jobb og har et sted å bo. Jeg må i tillegg jobbe en stund for å kunne gi barnet som hun eller han fortjener. Det er ikke bare å bli gravid uten å planlegge noe på forhånd. Alt må være sikkert og klart før jeg i det hele tatt kan tenke på å få barn!

28. Kan du noen andre språk enn norsk?
Jeg er ikke den som sier at jeg kan litt spansk, filippinsk, fransk, italiensk, svensk, dansk, tysk og japansk, når jeg IKKE kan snakke flytende - kun ord og korte setninger. Det syns jeg blir for dumt i mitt hode. Kun ord og flytende er en stor forskjell, så for meg gir det ikke mening om jeg sier det. Jeg må si at jeg kan engelsk.

29. Hva bruker du helst penger på?
Jeg bruker helst penger på skincare, sminkeprodukter og mat, og det kan fort bli dyrt altså...

30. Hvordan imponerer man deg?
Jeg blir imponert når pappa husker når jeg har bursdag. Han sier alltid at jeg har bursdag den 16., men det er absolutt feil. Jeg har bursdag den 14. Men jeg har ikke fasit svar på dette, for det skjer bare naturlig, om du skjønner? Om det er for eksempel en gutt, som jeg ikke er interessert i, som prøver å imponere meg, så blir jeg ikke imponert. Så det kommer helt an på hvem som prøver å imponere meg også.

 • 15.11.2016, 15:00

5 ting jeg skal gjøre i dag


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Betale mobilregningen og det som jeg har bestilt på nettet tidligere. Jeg har nå i det siste valgt faktura enn å betale med bankkort, da jeg visste at jeg skulle få studielånet den 15., altså i dag. Så jeg må finne igjen fakturaene, som jeg fikk til sendt på mail, for å få en oversikt over hva og hvor mye jeg må betale denne måneden.

 Planlegge når jeg skal møte barndomsvenninnen min og fadderbarnet mitt, da det er så lenge siden jeg har sett dem. Jeg har ett par ting som de skal få av meg, og jeg syns det er på tide, da soverommet mitt begynner å bli fullpakket med ting og poser overalt. Ser frem til å se de igjen, da!

 Skrive selvevaluering i forhold til hva jeg har lært i praksis. På torsdag neste uke, er det min aller siste praksisdag, og jeg får praksisbesøk av kontaktlærer sammen med veilederen den dagen. Da må jeg få startet med å skrive selvevalueringen for å ikke glemme hva jeg skal si om hva jeg lært og hva som har vært bra med praksisperioden. Jeg er den som ikke klarer å ta ting på sparket, så må jeg alltid skrive ned på et ark for å unngå å glemme. Slik er det å være meg, don't judge me...

 Planlegge hva jeg skal gjøre i morgen, da jeg har studiedag. Jeg har bestemt meg for å ikke gjøre noe skolearbeid i morgen, siden jeg skal gjøre ferdig med skolearbeidet i dag, slik at jeg slipper å gjøre det i morgen. Jeg tenkte å skrive ned ei julehandel liste i dag, slik at jeg kan begynne litt med julehandelen i morgen. Jeg har bestilt en gave på nettet til ei god venninne av meg fra før, så jeg tenkte å kjøpe to julegaver i morgen. Herregud hvor mye du planlegger, Sara!

 Ta bilder av de tingene som jeg skal selge og legge de ut på Tise. Jeg har nevnt det på bloggen før, men Tise er en app der du kan legge ut bilder av klær, interiør og slike ting, som du vil selge. Jeg har lagt ut en del forrige uke.
 

Processed with VSCO with f2 preset

Hva er dine planer for i dag?

 • 14.11.2016, 16:30

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: SJOKOLADEMELK! Hvorfor er det så steika godt???

Ukens nedtur: Nå har vinterværet kommet for fullt og bestemt for å bli, det er så kaldt om dagene. Spesielt i Molde, da jeg var der i helgen som var. Det er litt kjøligere i Molde enn i Ålesund, så varmeovnen på soverommet hjalp ikke mye selv om den var på full varme. Så jeg fikk ikke sove så godt den første natten. Ser ut som jeg må ta med varmeovn fra Ålesund neste gang, haha. Jeg måtte i tillegg forlate kjæresten, da vi bare hadde noen dager til å utnytte tiden sammen.

Ukens opptur: Gjensynsgleden med kjæresten!!  Jeg har ventet utrolig lenge på å få se han igjen og herregud hvor glad jeg var for å se han. Jeg kjente at jeg hadde over hundre sommerfugler i magen, noe som gjorde at jeg ble utålmodig til slutt. Det var godt å ha armene mine rundt han igjen. Jeg må ikke glemme roommaten min, Marthe, heller! Det var godt å se rompetrollet igjen.

Ukens problemstilling: Jeg har dessverre fått kjent på «leamus» på øyet. Det vil si at man får små rykninger som kommer og går, og det er utrolig irriterende. Jeg klarer ikke å fokusere på noe annet enn rykningene jeg får, når jeg er med andre eller når jeg er for meg selv. Jeg har ikke hatt leamus i det siste, men har nå fått det tilbake. Må alltid ta på øyelokket for å på en måte stoppe rykningene, eller for å ikke kjenne noe, når jeg tar på det. Kan ikke noe for det, syns det er ubehagelig...
 

Processed with VSCO with p5 presetUkens fail: Jeg klarte å søle vann på en person i praksis. Jeg var så fjern i tillegg at jeg ikke fulgte med, men heldigvis så var det bare vann, sa jeg til vedkommende. Haha! Stakkars.... Hun fikk pledd etterpå slik at hun ikke skulle fryse, da.

Ukens leser: Jeg føler det blir mye gjentagelser om jeg nevner de samme leserne om igjen og om igjen på hvert uken som var-innlegg. Så jeg nevner ingen her foreløpig.

Ukens film/serie: Jeg har sett mange filmer forrige uke, så jeg kan bare ramse opp alle filmene jeg har sett: Bad Neighbors 1 og 2, Don't Breathe, Let Us Prey, Sausage Party og Finding Dory. Alle filmene, bortsett fra Let Us Prey, var gode på hver sin måte, da det er forskjellige filmsjangre. Let Us Prey var litt rar, jeg forsto ikke helt hva som skjedde egentlig, men den var ikke drit dårlig heller.

Ukens mat: Det må være den berømte pizzaen til kjæresten min. Vi lagde oss hjemmelaget pizza hos han i helgen, og det var sykt godt! Jeg har lagt merke til at pizzaen er mye bedre når du har laget bunnen selv, og ikke ferdig laget, som du får kjøpt i butikken.

 • 13.11.2016, 22:04

New: Marble, gold & owl


Jeg fikk bildene som jeg bestilte for én uke siden på Desenio og de kom i posten på lørdag. Jeg bestilte også bilderammer som passer til bildene. Snille pappaen min hentet pakken for meg, da den veide 4 kg totalt og jeg var uansett i Molde. Men jeg tror jeg hadde slitt veldig mye om jeg måtte hente den i posten, da 4 kg er litt mye å bære på i x antall kilometer. Jeg er så svak og det hørtes tungt ut i tillegg, haha... Min godeste pappa fikk hengt opp bildene for meg - hva skulle jeg gjort uten han? Så jeg tenkte å vise deg før og etter bilder av veggen ved sengen.

Jeg er utrolig fornøyd med hvordan soverommet mitt ser ut nå. Nå er det endelig ferdig, og jeg skal kvitte meg med de gamle tingene som jeg har hatt på soverommet i mange år. Som jeg har nevnt tidligere, har jeg byttet stil når det kommer til interiør, så jeg tok en aldri så liten oppgradering hos meg. Nå er soveromet mitt mer meg. Endelig 

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Hva syns du om bildene som jeg har bestilt?

 • 13.11.2016, 16:00

Filmanbefaling: Don't Breathe
DON'T BℜEATHE

En skrekkfilm.

Denne filmen handler om tre innbruddstyver som stjeler, og deres siste oppdrag var å bryte seg inn til en mann som tidligere har vært i militæret. Det eneste de visste var at mannen hadde store summer av penger og var synshemmet. Men oppdraget ble mer utfordrende/ vanskeligere enn hva de hadde trodd og oppdraget blir til et mareritt. Vil noen av dem overleve? Hva vil de etterhvert finne ut om mannen? Klarer mannen å stoppe dem for å stjele pengene hans? Det eneste de må gjøre for å ikke bli oppdaget, er å ikke puste så høyt. Det kan mannen lett høre.

Denne skrekkfilmen er utrolig bra!

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits