• 30.12.2016, 18:45

OPPSUMMERING 2016


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Dette året har gått utrolig fort og året 2016 har vært basert på både tårer, hat, glede, sinne, varme, sorg, kjærlighet, latter, skuffelse og utmattelse. Det har skjedd utrolig mye, både positive og negative hendelser i løpet av disse 12 månedene. Jeg har lært og opplevd mye, noe jeg vil ta med meg videre i 2017. Jeg har fått flere venner, blitt kjent med nye mennesker, og fått mye støtte fra mine nærmeste som virkelig har vært der for meg og noen fra kullet - mennesker som kun ville meg godt og som brydde seg om meg. Jeg har fått støtte fra dere lesere, mistet en som virkelig var alt for meg - han som fortsatt betyr veldig mye for meg, kastet bort mye penger, begynt å trene fast, spist mye god mat - både sunt og usunt, og 2016 har i tillegg vært komplisert i ny og ne.

Årets investering(er)

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with t1 preset

- BILDENE ER FRA DESENIO -


Årets høydepunkt
Eksamen før sommerferien var et hel****. Da ventet jeg med alt i siste liten, så jeg stresset veldig mye med å få alle mappekravene ferdig før leveringsfristen. Jeg klarte det, da, men vi hadde også muntlig eksamen, noe jeg gruet meg aller mest. Da kjente jeg at jeg var sååå klar for sommerferie. Målet mitt var enten å beholde karakteren som jeg fikk som foreløpig karakter, eller gå opp én karakter. Jeg klarte uansett å bestå eksamen med glans og høydepunktet sto rett foran meg: sommerferie i over to måneder!!!

Årets inspirasjon
Denne jenta har virkelig inspirert og motivert meg til det høyeste når det gjelder trening og kosthold. Jeg fant henne tilfeldig på Instagram for mange måneder siden, tror jeg har fulgt henne i ett år eller noe, men hun er i hvert fall min inspirasjonskilde! Jeg har blogget om denne svenske jenta før, og hun er veldig kreativ og flink. Hun vet absolutt hva hun driver med, og hun virker utrolig hyggelig og søt jente. Hun heter linnlowes på Instagram og YouTube.Årets nedtur
Jeg har opplevd mange nedturer i løpet av 2016, men det er ikke så lenge siden jeg opplevde den største nedturen som ble årets nedtur. Etter nesten 8 måneder ble jeg dumpet. 8 måneder høres kanskje ikke så lenge ut for noen, men det handler ikke om hvor lenge man har vært sammen med en, men kjærligheten mellom to personer. Jeg ga han hjertet mitt, men han slapp taket. Det gjorde veldig vondt og prøvde å holde meg opptatt hele tiden. Jeg har enda ikke kommet meg over det, men sorgen har skiftet form. Han vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, for jeg bryr meg fortsatt om han.

Årets opptur
Over til noe positivt! Det er vanskelig å tenke seg igjennom om hva som er årets opptur. Hukommelsen min er på likheten som en grøt, fordi jeg husker ikke hva jeg gjorde for 6 måneder siden liksom, eller hva jeg hadde på meg i går. Haha! Eneste jeg kan tenke meg å nevne som årets opptur, er at jeg skal flytte fra leiligheten til Molde Campus - i min egen bolig. Det positivet med å bo for seg selv, er at man kun tar hensyn til seg selv og ikke tenker på andre. Dette er noe jeg er v-e-l-d-i-g klar for, for jeg orker ikke å ta hensyn til andre enn meg selv akkurat nå. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Årets beste serie og film
Ohboy, hvilken skal jeg velge?? Jeg har sett mange forskjellige seier og filmer i løpet av dette året, men meste parten har jeg glemt, haha! Det må enten være Pretty Little Liars eller Stranger Things fordi begge er like avhengighetsskapende og bra på hver sin måte, og filmen Lights Out. Jeg klarer egentlig ikke å huske hvilken filmer som har kommet ut i år..

Årets lærdom
Jeg har lært at det å være seg selv og ikke pynter på seg selv for at andre skal bli fornøyd, er viktig for meg. Jeg har mange ganger blitt misforstått pga. måten jeg skriver det eller hvordan jeg sier det til andre. Folk som ikke skjønner at jeg ikke mener det vondt eller på en stygg måte. Folk som tolker det feil og tar raske beslutninger på at jeg mente sånn og slik. Det er feil. Rett og slett feil. Jeg legger ikke vekt på hva andre ber meg om hvordan jeg skal kommunisere. De legger mest vekt på hva jeg gjør feil enn å tenke på hvor raske de er til å ta beslutninger. Bruk ørene og lytt, eller les mellom linjene før du sier noe.


 

.   .   .   .                      .   .   .   .                      .   .   .   .                      .   .   .   .                      .   .   .   .

Jeg har hatt et fantastisk år og er takknemlig for de som har stått ved min side, som har hjulpet meg, trøstet meg, vært der for meg når jeg trengte dem aller mest. Slike mennesker setter jeg utrolig stor pris på! Håper mange av dere har hatt et fint år også. Sist men ikke minst - GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE! 

 

Beskriv året ditt med ett ord.

 • 30.12.2016, 14:22

Mine Nelly favoritter


Jeg hadde planlagt med å poste dette blogginnlegget før jeg skulle ut døren i går, men tiden gikk i fra meg, så jeg fikk dessverre ikke gjort det. Typisk meg å tenkte at jeg har veldig god tid, haha, men da blir det to blogginnlegg i dag! 

Jeg har lenge vært fornøyd med Nelly, både kvalitet og leveringstiden, men jeg har dette året ikke kjøpt noen kjoler til julaften eller nyttårsaften. Denne jenta her har bestemt seg for å prioritere andre ting enn kjoler, som bare blir brukt noen ganger i året uansett. Fornuftig, right? Men det betyr ikke at jeg ikke sjekker hva Nelly har å selge i ny og ne. De har utrolig mye fint og jeg har funnet mine Nelly favoritter som jeg tenkte å dele på bloggen i dag. Om jeg husker rett, så er det en del av disse som er på salg akkurat nå!
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Hvilken synes du var finest?

 • 28.12.2016, 15:55

Oppskrift: Havregrøt med skogsbær og banan


Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har i det siste blitt veldig glad i denne oppskriften da den er ganske enkel å lage, og det tar ikke mange minutter å lage dette til enten frokost eller kveldsmat. I starten ble dette alt for mye av det gode siden jeg spiste så alt for fort, og ble litt kvalm. Det hadde ikke noe med oppskriften å gjøre, jeg spiser generelt veldig fort, noe jeg prøver å endre på. Havregrøten smaker utrolig godt!
 

DET DU TRENGER ER:

× Havregryn
× Lettmelk (eller ekstra lettmelk)
× Yoghurt (her bestemmer du selv hvilken type/smak du foretrekker)
× Sukrin
× Banan

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

FREMGANGMÅTEN
...er enkel. Du vil trenge 1 dl havregryn og 2 dl melk, og det skal kokes til det meste av melken har trekket seg inn. Det hele skal koke under omrøring, og du kan tilsette l-i-t-t salt, i tillegg til sukrin. Deretter blander du grøten med 3 ss yoghurt og bananer i skiver. Finn frem en skål og voila - frokosten eller kveldsmaten er ferdig!

Processed with VSCO with f2 preset

Håper det smaker!

 • 26.12.2016, 18:00

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Jeg ble litt for glad i egg. Det er så godt og det inneholder proteiner so why not?

Ukens nedtur: Været har ikke vært en god venn om jeg kan si det sånn. Det har vært både regn, vind, haggel og sludd... Så jeg syns det var litt trist ute. En hvit jul er ikke det viktigste for meg, tro det eller ei. Det viktigste er at du har noen å feire julen sammen med, både store og små. Rett og slett. Hvit jul er så overvurdert.Ukens opptur: Jeg tror de fleste vet hva som var min ukens opptur, nemlig julaften!! Jeg blir som et lite barn igjen, som gleder seg til både julematen, desserten og julegavene. Det var godt å spise både pinnekjøtt og ribbe i år. Pinnekjøtt er absolutt ikke min favoritt, prøvde for første gang i år. Jeg har i hvert fall hatt en fin jul og er takknemlig for alle gavene jeg har fått i år.

Ukens sang: Ariana Grande - Santa Tell Me

 

Ukens quote:

«Some things are better left unsaid which I usually realize right after I say them.»

Ukens fail: Noen dager før julaften bestemte jeg meg for å fornye brunfargen på Bluebox, en solariumsstudio. Jeg hadde nettopp vært hundepasser den dagen. Jeg valgte solseng og betalte på automaten, deretter kledde jeg av meg og lå i solsengen. Den starter to minutter etter en har betalt, men så dum som jeg var....valgte jeg FEIL solseng, for rommet ved siden av startet... Så jeg måtte kjappe meg å kle på meg for så å gå videre til rommet ved siden av. Herregud så fjern jeg var der og da. Haha!!

Processed with VSCO with a8 preset

Ukens film/serie: Jeg ble bitt av basillen og startet nemlig med å se STRANGER THINGS(!!!) Unnskyld meg, altså, men fy farao, den serien er utrolig bra. Jeg ble totalt avhengig og så hele sesongen på én dag. Ikke at det er så mange episoder i sesong 1, men de varer ganske lenge. Du finner den på Netflix, og jeg anbefaler den serien på det sterkeste. Den er ganske ekkel og enkelte scener var skumle - i tilfelle du ikke liker slike serier.

Ukens mat: Hva tror du? Julemat, selvfølgelig. Eller ribbe for å være mer spesifikk. Jeg har spist utrolig mye siden julaften, både julemat og dessert. Det er utrolig godt og det er egentlig da magen min blir skikkelig oppblåst i forhold til andre dager. Jeg har ikke dårlig samvittighet for det i det hele tatt.

Ukens shopping: Nå har jeg skrevet en liten liste over utstyr jeg må ha i den nye hybelen min, som jeg skal flytte inn i, i februar. Så jeg har kjøpt inn ting til kjøkkenet og LED-lys.

 • 25.12.2016, 18:45

MINE NYTTÅRSFORSETTER


 Stå opp for meg selv
Det å klare å sette ned foten til å si sine egne meninger og virkelig står opp for seg selv. Være modig nok til å si hva jeg egentlig mener istedenfor å være pysete og ikke si en dritt. Hva de andre måtte mene om meg bryr jeg meg ikke noe om. Enkelte mennesker må tåle å høre ærlige meninger fra andre. Jeg har lenge vært pysete til å si mine egne meninger, eller hva jeg tenker om en situasjon, men det er alltid slik at andre misforstår meg. De tolker annerledes enn hva jeg egentlig mener. Da synes jeg det er viktig å stå opp for meg selv når ting begynner å knekke.

 Trene fast og ha en sunn livsstil
Jeg vet at det er mange som kommer til å ha dette som nyttårsforsett, men jeg mener det virkelig når det kommer til dette. Jeg trente fast tidligere, men så ble det mindre og mindre, og tok det ikke like seriøst som før. Denne gangen er jeg mer innstilt på å få en sterkere kropp med en sunn livsstil. Dette er noe jeg har virkelig godt av, og trenger! Spare penger, ha bedre økonomi
Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hatt dette som et av mine nyttårsforsett, men jeg failer hvert år. Hvert eneste år. Jeg har ikke viljestyrke til å si nei til klær, sminke og tilbehør. Mat koster også svært mye, og jeg må lære meg til å stor handle én gang i uka for å slippe å handle 3 ganger i uka. Men jeg SKAL være strengere med meg selv og overføre det meste av pengene til sparekontoen, og ordne slik at jeg har en fast beløp å bruke på hver måned i forhold til mat og diverse.

 Bestå praksis og eksamen
Midten av januar begynner jeg allerede i praksis som varer i 10 uker!! Det er veldig lenge, men heldigvis skal jeg bo sammen med foreldrene mine i disse 10 ukene. Med det, slipper jeg å bruke store summer på mat og diverse. Vår 2017 har vi eksamen før avslutning av 2. studieår og det er svært viktig for meg som student å bestå, både praksis (P4) og eksamen. Ellers får jeg ikke begynt på 3. året.


 Love myself
Jeg har i det siste sett ned på meg selv, fordi jeg har følt meg psykisk svak og ikke følte at jeg var bra nok. Faren min sier at jeg er en fantastisk jente som fortjener det aller beste, men det er så vanskelig å tro det, fordi jeg blir alltid såret. Jeg må lære meg å elske meg selv for den jeg er, bli tryggere på meg selv, bli sterkere på innsiden og ikke tro at det er noe "feil" med meg.

 

HVA ER DINE?
Jeg ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

 • 22.12.2016, 15:45

3 WEEKS LATER


Gråter jeg mye for tiden? Nei, jeg har sluttet med å gråte nå, noe som er godt for meg. Etter bruddet gråt jeg hver eneste dag og det begynte å bli mindre og mindre etterhvert. Jeg har sluttet å reflektere situasjonen/bruddet - sluttet å tenke på hva jeg kunne gjort annerledes. Dette har hjulpet meg mye med å ikke gråte i løpet av dagen. Følelsene er der, jeg er fortsatt ikke over han, men slike ting tar tid. Som jeg har nevnt tidligere: Det er vanskeligere å komme seg videre etter et brudd når man på en måte ikke har skjønt noe i forkant.

Har jeg det bra? I begynnelsen var jeg innerst inne veldig nedfor, men måtte bruke ei maske for å skjule hvordan jeg egentlig hadde det. På utsiden så jeg glad ut, men det var for å unngå spørsmål. Humøret mitt er mye lettere nå enn hva det var før. Jeg kan si at jeg har det bra. Det eneste som er veldig ekkelt, er å snakke om situasjonen/bruddet via telefon. Det er da jeg kjenner at tårene presser på, noe jeg ikke ønsker det skal skje.

Processed with VSCO with a8 preset

Er jeg og eksen min venner? Vi går i samme klasse og i basisgruppe. Jeg vil gruppa mi det beste, og jeg ønsker ikke å lage dårlig stemning ved å være bitchy eller frekk mot han foran gruppa. Så jeg oppfører meg som jeg vanligvis bruker å være - meg selv. Det har gått/går ganske bra mellom oss så langt, og vi har fortsatt kontakt, men ikke like ofte som før. Vi bryr fortsatt om hverandre, det skal jeg ikke legge skjul på, så det er ikke slik at vi bestemmer oss for å bli uvenner og avslutter kontakten.

Påvirker sorgen julen min? Som min barndomsvenninne skrev på facebook-chatten: «Håper likevel du får en fin juletid», så skjedde dette tre uker før selveste juleuken begynte. Hadde dette skjedd forrige uke, hadde dette garantert påvirket julen min! Da hadde jeg ikke sett frem til julaften engang. Sorgen har skiftet form, så jeg er ikke en gråtende menneske, nei. Den harde treningen og diverse gjør at jeg distraherer meg selv enn at jeg tenker på eksen.

Processed with VSCO with a8 preset

Kommer jeg til å blogge oftere igjen? Om jeg skulle sammenligne hvordan bloggfronten min var før og hvordan den er nå, så må jeg nok si at den var mye bedre før. Jeg blogget hver eneste dag og hadde alltid et blogginnlegg klart, men nå tar det flere dager før jeg overhodet orker å skrive et blogginnlegg på bloggen. Det handler ikke om jeg er lat, det handler om hvor lite jeg prioriterer bloggen for tiden. Jeg får ikke noe glede av å blogge lengre, faktisk. Den mistet jeg etter bruddet med eksen egentlig. Nå blogger jeg bare når jeg føler for det.. Men det er også greit. I hvert fall for min del. Det hender at jeg kanskje slutter å blogge til slutt eller at jeg får gleden tilbake igjen. Vi får vente å se.

. . .                        . . .                        . . .                        . . .

En liten oppdatering om meg selv (akkurat nå) til deg, som leser dette. Jeg ønsker ikke å være mer detaljert enn dette da jeg ikke vil at det skal bli mer personlig/gå dypere inn i mitt privatliv. Nå ser jeg frem til julaften med masse god mat, gode julefilmer og gaver. Jeg blir som et barn igjen.. Jeg kommer til å utnytte denne dagen til det fulleste!

Håper du får en veldig fin dag og en fin jul, så blogges vi senere.

 • 20.12.2016, 20:45

Mine 12 favoritt julefilmer


Er det noe jeg virkelig elsker å gjøre i julen, så er det å se julefilmer som enten går på tv, på dvd eller Netflix! Jeg personlig syns det er koselig å utnytte juleferien med en del julefilmer sammen med familien eller venner. Jeg hadde egentlig tenkt å lage dette blogginnlegg tidligere denne måneden, men jeg har ikke fått gjort det enda før nå. Bedre sent enn aldri. 4 dager igjen til jul!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Hva er dine favoritt julefilmer?

 • 19.12.2016, 16:20

UKEN SOM VAR


Ukens cravings: Proteiner og karbohydrater! Frukt og grønt! Jeg har i det siste passet på hva jeg får i meg fordi jeg har nå endret min livsstil. Nå har jeg på en måte blitt strengere på hva jeg putter i handlekurven, da jeg vet at blanding av kosthold, både sunt og usunt ikke er en god idé for meg som har begynt å trene fast igjen. Målet mitt er å bygge opp muskler, så da kan jeg ikke spise chips og sjokolade midt i uken, liksom.

Ukens nedtur: Det har ikke skjedd noe spesielle nedturer, faktisk. Så det har heldigvis ikke skjedd noe dumt rundt meg eller med meg.

Ukens opptur: JEG SKAL FLYTTE! Dette nevnte jeg om i mitt forrige blogginnlegg, så det var en spennende nyhet for meg. Jeg fant og fikk meg en bolig på Molde Campus, og skal flytte inn den 1. februar. Gleder meg til å dekorere hybelen allerede!

Ukens sang: BIRDY + RHODES - Let It All Go.Ukens quote:

«Eventually you'll end up where you need to be, with who you're meant to be with, and doing what you should be doing.»

Ukens fail: Jeg hadde tenkt å være veldig god på kjøkkenet ved å lage proteinvafler for noen dager siden. Det ble godt altså, men vaffelrøre ble litt for tykk og jeg prøvde å fikse det. Jeg ga opp. Rett og slett. Nå vet jeg i hvert fall hva jeg skal gjøre til neste gang, da.

Ukens film/serie: SKAM uten tvil! Jeg hadde aldri sett serien før, fordi jeg forsto helt ikke hvordan denne serien var så bra. Jeg dømte serien før jeg i det hele tatt orket å se én episode, men jeg likte den. Så jeg har sett alle sesongene nå. Sesong 3 er min favoritt!Ukens mat: Jeg har i det siste begynt å lage mat fra bunnen av, og det beste jeg har laget er pesto salat. Det tar ikke så lang tid og det er i tillegg sunt. Dette er noe du må lage og smake selv altså.

Ukens shopping: Årets siste juleshopping på meg. Disse plaggene er fra Bubbleroom og de er ment for å trene i, obviously. Haha. De har ennå ikke kommet, men jeg gleder meg til de kommer i posten ♥ Det er viktig å føle seg fin og fresh i treningstøy skjønner'u.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

 • 18.12.2016, 15:20

Jeg skal flytte!


Hallo! Nå for øyeblikket ligger jeg i sengen min og bare setter pris på at det er juleferie. Det trengte jeg virkelig. Jeg har i det siste sett alle 3 sesongene av serien «SKAM» og jeg så den siste episoden i går kveld. Sesong 3 er favoritten min av alle, bare så det er klart! Har sett den 2 ganger faktisk. Jeg har også fått trent hjemme på jenterommet mitt og har gangsperre over hele meg. Det er godt, men samtidig vondt, haha.

Jeg har nylig funnet ut av jeg må si opp leiekontrakten, så jeg kommer ikke til å bo i leiligheten etter 1. februar neste år. Så jeg skal flytte! Jeg har bestemt meg for å flytte for meg selv enn å bo med roommaten min i ett og halvt år til. Vi har bestemt oss for å bo hver for oss på Molde Campus, da vi følte/føler at vi var/er oppå hverandre hele tiden. Jeg har allerede fått meg en bolig, så kontrakten er signert, oppsigelsen er sendt, og har planlagt litt smått på hva jeg skal ta med meg til den nye hybelen.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Processed with VSCO with f2 preset

Neste år, må jeg allerede begynne å tenke på å få solgt møblene jeg har i leiligheten siden den nye hybelen er møblert fra før. Men jeg tror det skal gå bra! Jeg gleder meg skikkelig til å bo alene denne gangen. Akkurat nå kjenner jeg at jeg trenger å være litt alene enn å ta hensyn til andre hele tiden. Nå som jeg går gjennom en kjærlighetssorg, så er det slik at jeg ikke orker å tenke på noen andre enn på meg selv akkurat nå. Slike ting tar tid før jeg overhodet klarer å komme meg videre. Det er vanskeligere å komme seg videre etter et brudd når man på en måte ikke har skjønt noe i forkant...

 • 15.12.2016, 13:30

My priorities
E n d e l i g   j u l e f e r i e  

Jeg har prioritert meg selv, psykisk og fysisk, og på skolearbeid denne uken, derfor har jeg ikke kommet med flere blogginnlegg i det siste. Nå kan jeg endelig si at jeg har juleferie, og det skal bli veldig godt å få varme klemmer av foreldrene mine. Jeg har ikke sett dem på en stund, så jeg savner dem. Jeg trenger også å komme meg vekk fra Molde. Ikke fordi at jeg mistrives her, men fordi jeg er litt lei av å være her. Jeg trenger en pause. Det skal bli godt å se mine kjære igjen og å feire julen sammen med familien. 9 dager igjen til julaften, æææ!! Gleder meg.

Nå skal jeg straks trene overkroppen. Deretter pakker jeg resten av tingene mine og drar videre til rutebilstasjonen for å ta buss til Ålesund. Så vi blogges senere. Jeg håper du får en veldig fin dag.

 • 12.12.2016, 15:30

UKEN(E) SOM VAR


Det er en stund siden jeg har hatt "uken som var" med tanke på det som har skjedd med meg forrige uke. Jeg har tilføyd en del ekstra i dette blogginnlegget siden jeg egentlig har veldig mye på hjertet. Jeg har en del små ting å fortelle, men ellers har det ikke skjedd så mye siden bruddet.

Ukens cravings: Sunn mat, faktisk! Det frister ikke lengre å spise noe som inneholder sukker. Jeg tåler egentlig ikke noe som inneholder veldig mye sukker, da jeg får (mye) kviser av det. Men jeg får fortsatt kviser når jeg spiser sunt også - det har noe med genene som jeg har etter min far. Jeg får mindre kviser nå, da.

Ukens nedtur: Jeg vet ikke hvor mange faste lesere jeg har, men til de som ikke vet det, så ble jeg dumpet for ikke så lenge siden. Jeg så ikke den komme, så det skjedde ganske brått. Jeg har tidligere skrevet om dette - om min kjærlighetssorg og hvordan jeg egentlig har det, så om det skulle være noe interesse for noen å lese, er det bare å bla litt nedover. På grunn av sorgen, har jeg blogget mye mindre fordi jeg prøver å holde meg opptatt med mine egne ting.

Ukens savn: Foreldrene mine! Det skal bli godt å få store og lange klemmer av dem, fordi jeg trenger det ganske sårt nå. Heldigvis er det juleferie om tre dager Ukens opptur: Nummer 1: Det har ikke vært så mange oppturer forrige uke eller uken før det, men jeg var så heldig med praksistrekningen på tirsdag. Vi er 40 studenter til sammen og hver en av oss skulle trekke en lapp/et tall mellom 1-40 i en konvolutt. Jeg var veldig redd for å få et høyt tall, da jeg ikke ville at første valget skulle bli tatt. Heldige meg fikk tallet 15 og fikk praksisplassen som jeg hadde håpet. Det blir i min kommune - Ålesund!

Nummer 2: Etter 3 hele år (!!!) med Skruf Fresh White Xtra Sterk, er jeg ikke snusavhengig lengre! Jeg har endelig klart å slutte med nikotin, og det er jammen meg deilig. Det var ikke så vanskelig som jeg trodde det skulle bli mtp. hvor lenge jeg har snust. Dette sparer jeg veldig mye på, og er veldig stolt av meg selv.

Ukens sang: Noah Cyrus feat. Labrinth - Make Me (Cry)

uwX4wrYLwfU

Ukens problemstilling: Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne... Den største problemstilling var hvordan jeg skulle takle kjærlighetssorgen. Jeg har selvfølgelig min egen måte å takle kjærlighetssorgen på, men alt skjedde så brått at jeg ville ikke tro det. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle stoppe å gråte, hvordan jeg skulle takle sorgen der og da. Det gikk ikke opp for meg før senere. Nå har jeg det helt okei, men har hatt det bedre. Jeg tar det fortsatt tungt og gråter i ny og ne.

Ukens quote:
«A person that truly loves you will never let you go, no matter how hard the situation is.»

Ukens fail: Dette skjedde ikke forrige uke, men uken før det. Jeg ble nylig dumpet av eksen, jeg var i min egen verden og ville holde meg opptatt ved å sette på en vaskemaskin. I det øyeblikket vaskemaskinen startet, begynte den å lage rare lyder som jeg aldri har hørt før. Jeg tenkte ikke så mye mer over det. Senere da jeg skulle se YouTube, prøvde jeg å finne headsetet mitt, men fant det ikke noen steder. En fugl sang til meg at headsetet lå i lomma på cardiganen, som var til VASK. Med dette skjønte jeg hvorfor vaskemaskinen lagde rare lyder. Så jeg måtte bestille meg ny.

Forrige uke klarte jeg å skade meg selv på en av apparatene på treningssenteret. Jeg lot som ingenting hadde skjedd og håpte for Guds skyld at ingen så meg, eller så stygt på meg...
 

Processed with VSCO with b5 preset

Ukens film/serie: Det er ikke bare trening som holder meg opptatt, som jeg nevnte i mitt forrige blogginnlegg, men også mine favorittserier - Pretty Little Liars og The Vampire Diaries. Jeg har kommet til siste sesong av PLL på så kort tid, som nå har pause til april. Det er så trist å vente så lenge. Eneste filmen jeg har sett er What to expect when you're expecting. Jeg har glemt hvor søt denne filmene er, og det var mange ganger jeg ville gråte i løpet av filmen.

Ukens mat: Jeg har i det siste blitt flinkere til å spise sunnere og regelmessig. Etter bruddet, mistet jeg matlysten i noen dager før jeg begynte å spise regelmessig igjen. Det beste jeg har spist forrige uke er wok (med nudler og kyllingbiter). Dette er noe man kan spise til middag eller til lunsj, raskt og enkelt er det også! Et tips fra meg til deg.

Ukens shopping: Når jeg er så lei meg som jeg er for tiden, så trenger jeg å trøsteshoppe litt. Det gjør noe med humøret når man får pakker i posten. Årets julegave fra meg til meg!

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
- NELLY.COM, H&M OG KICKS -

 • 10.12.2016, 17:45

Min inspirasjonskilde


Hei! Jeg tenkte jeg skulle komme med et lysere blogginnlegg enn hva jeg har gjort i det siste - det har ikke vært så lett for meg denne uken. Det å ha kjærlighetssorg er ikke alltid lett, og når flere har funnet ut hva som har skjedd, er det plutselig virkelig for meg. Tårene triller, fordi dette er både ferskt og tungt, men også fordi jeg ikke er klar for at flere, som jeg kjenner, skal vite om dette. Det er sikkert vanlig å være deprimert ved å trøstespise og være isolert i sitt eget soverom for noen, når de opplever kjærlighetssorg, men jeg er ikke slik. Jeg hadde følt dårligere med meg selv og vært mer langt nede om jeg hadde spist sjokolade, iskrem og masse drittmat etter et brudd.

For at jeg skal føle meg bedre med meg selv, selv om jeg går gjennom en dyp kjærlighetssorg, trener jeg. Det er godt både fysisk og psykisk, fordi jeg har veldig godt av det og for at jeg trenger en distraksjon. Jeg holder meg selv opptatt og samtidig gjør kroppen min sterkere - dette får meg til å føle meg bedre, når jeg vet at kroppen min blir både sterkere og strammere, og at jeg får tenkt på andre ting enn eksen/sorgen. Det at jeg spiser sunt og regelmessig og trener styrke på både ben, rumpe, mage, bryst, armer, rygg og skulder, forteller at jeg tar vare på meg selv. Jeg har aldri vært så motivert som jeg er nå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Men, det er noen som inspirerer meg til å trene hardt og å spise riktig. Jeg trenger en inspirasjonskilde for å kunne starte et sted, men målet mitt er ikke å få den samme kroppen som selveste Linn Lowes. Alle har forskjellige kroppsbygninger, dermed er det umulig å oppnå en lik kropp som denne svenske kvinnen. Linn motiverer og inspirerer meg til å oppnå en sterk, muskuløs og sunn kropp. Jeg fant henne på Instagram for en lang stund siden og hun vet absolutt hva hun gjør! Hun er så kreativ og flink med treningen at jeg har hentet et par øvelser fra henne selv, og jeg liker at Linn legger ut et par videoer i uka. Jeg har nylig funnet ut at hun har en youtube-kanal, så jeg får inspirasjon derfra også.

Håper jeg klarer å fortsette dette, slik at jeg kan oppnå gode resultater i fremtiden. Jeg trente fast tidligere, men så ble det litt av og på - jeg tok ikke treningen like seriøst som jeg gjorde før, men nå skal jeg skjerpe meg. Jeg er i tillegg litt lei av å se på meg selv med uten former, uten form for muskler, alt er flatt og er svak, så jeg endrer dette nå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99Hvem er din inspirasjonskilde?

HA EN FIN LØRDAG VIDERE!

 • 08.12.2016, 15:45

Skjuler hvordan jeg egentlig har det


I mitt forrige blogginnlegg, åpnet jeg meg selv for dere lesere om hva som har skjedd med meg og var helt ærlig om følelsene mine. Det var tungt å skrive det, da jeg deler litt av privatlivet mitt. Jeg vil takke de som kommenterte innlegget! Jeg setter stor pris på de som ville meg godt og jeg fikk noen tårer i det jeg leste kommentarene. Nei, folkens, jeg har det fortsatt vondt. Dette blogginnlegget er ikke for å søke oppmerksomhet eller trøst, men jeg trenger å skrive om mine følelser et sted, nemlig bloggen min.Jeg gråter hver eneste dag, men det har blitt mindre for hver dag som har gått. Det kan virke som at jeg er glad på utsiden når jeg er på skolen, på trening og på butikken, men innerst inne, er jeg veldig lei meg. Jeg skjuler hvordan jeg egentlig har det foran andre, da jeg ikke vil at andre skal legge merke til at noe er galt. Jeg er egentlig ikke klar for at alle (alle rundt meg) skal få vite om dette - om at det er slutt. Det er sårt og jeg tar dette tungt. Veldig tungt. Jeg går rundt med en maske på dagtid, men tar den av på kveldstid, da jeg slipper å late som at jeg har det bra. Det hender at jeg kan le og tulle, men det er på kveldene jeg blir mest lei meg, fordi det er en del av meg som mangler. Det går opp og ned for meg. Det å føle seg alene er egentlig helt for jævlig, det er en slags blanding av tomhet og ensomhet... Jeg føler meg fortsatt alene når jeg er med andre, men når jeg er totalt alene føler jeg meg ensom og trist.

Helgene kommer til å bli meningsløse for min del. Jeg ser ikke frem til helgen i det hele tatt, for da har jeg ikke noe jeg kan utnytte tiden min på. Føler meg fortapt, jeg. Jeg vet selv at jeg må holde meg opptatt for å ikke tenke på han - selv om jeg savner han. Dessverre. Det er vanskelig å la være, for det er nemlig slik at personen du har vært sammen med var alt for deg. Han var faktisk alt for meg! Det som også er vanskelig er at vi går på samme utdanning, samme klasse og i basisgruppe, så det er ikke bare-bare å komme seg videre. Om jeg har lyst, er en annen sak. Jeg må være sterk for min egen del, ellers kommer dette til å bli en tøff kamp. Men det blir det uansett. Jeg ser ikke engang lyset ut av tunnelen...Håper du har det bra, jeg ønsker alle dere godt!

 • 05.12.2016, 17:15

Hjertet mitt er knust i tusen biter


Fredag den 2. desember ble snudd opp ned. Den dagen skulle bli en av de koseligste dagene på utrolig lenge, dagen jeg hadde gledet meg til. Jeg tok meg en pause fra bloggen samme dag, fordi alt skjedde så brått. Jeg fikk det rett i fleisen og visste ikke hvordan jeg skulle håndtere situasjonen på egenhånd. Bloggen måtte legges på hyllen til jeg var klar. Det er sikkert flere dere ute som går gjennom det samme som meg, og selv om jeg har opplevd dette før, er det alltid like vondt. Hjertet mitt er knust i tusen biter.

Begrunnelsen for fraværet mitt er fordi at jeg går gjennom et kjærlighetssorg akkurat nå. Jeg mistet min bedre halvdel. Min bestevenn. Jeg hadde aldri trodd at dette ville skje før jul. På denne tiden skal det liksom være basert på julestemning, glede, latter og varme, men alt jeg har kjent i det siste er sorg, ensomhet og tårer. Jeg føler meg alene, helt alene og drukner i mine egne tårer og tanker. Hodet mitt surrer i ett. Jeg tenker alltid tilbake om hva jeg kunne gjort annerledes - om jeg hadde gjort ditten og datten, hadde vi sikkert vært sammen i dag. Jeg føler at alt er min feil. Hva om jeg ikke hadde gjort den ene feilen, hadde vi fortsatt vært sammen, spør jeg meg selv hele tiden. Alt går bare på repeat i mitt eget hode.Det er så rart når forholdet er over, at den du har elsket med hele ditt hjertet i lang tid, ikke er hos deg lenger. Vedkommende blir fra en elsker til en bekjent person eller en fremmed. Atmosfæren blir annerledes også. Man klarer ikke å se lyset ut av tunnelen, for man tenker på alt dere har opplevd og man klarer ikke å slutte å tenke på eksen. Man må i tillegg stoppe de vanene du har hatt med eksen, som for eksempel å snakke med han på snap eller Facebook. Stoppe å sende nattameldinger eller god morgen-meldinger. Stoppe å ringe. Stoppe å ta kontakt, rett og slett. Det er da man begynner å savne eksen og det er da man begynner å ønske at dere fortsatt var sammen for å slippe kjærlighetssorgen. Kjærlighetssorg er ikke noe alle vil oppleve, men man må dessverre komme igjennom det, om forholdet ikke fungerer. Kjærlighetssorg er alltid verst i begynnelsen som etterhvert blir lettere overtid.

Nettene er som regel verst for meg, da man blir tankefull. Første natten sov jeg som en stein, fordi øynene mine var slitne etter mange runder med tårer og fossefall. Hele meg var sliten, fordi jeg brukte så mye energi på å gråte og tenke. Å sove er fint for meg, fordi jeg får en pause fra virkeligheten. Jeg får en pause fra sorgen. Det eneste jeg gruer meg til er å våkne. Våkne til virkeligheten igjen og leve med sorgen på nytt. Jeg vil ikke våkne.Jeg føler jeg ikke er egnet til å være sammen med noen, fordi jeg blir alltid såret. Det er alltid noe som skjer. Det er som at halve deg blir røsket og ikke vet hva man skal gjøre. Han har sluppet taket, fordi vi ikke passer sammen. Det gjør vondt. Kanskje jeg er ment til å være alene... Jeg liker ikke å gråte foran andre, fordi jeg føler meg svak om jeg viser slike følelser, men jeg må bare få det ut. Jeg har vært sammen med en som jeg har elsket, hatt følelser for, som visste hvilken person jeg var og hvor jeg kom fra - en jeg trodde som var den rette for meg. Nå er den tiden over og må komme meg videre. Det er lettere sagt enn gjort. Jeg skal prøve å være sterk. Håper en dag at vi kan være venner som vi en gang var. Jeg trenger bare tid...

 • 02.12.2016, 18:30

Jeg trenger en pause
...UNNSKYLD

Jeg beklager, men jeg har ikke det så bra akkurat nå. Jeg har ikke kapasitet til å blogge for deg før jeg er klar for det, det har bare skjedd så mye på kort tid at jeg trenger litt tid for meg selv. Jeg føler meg som en forlatt kattunge, knust og er helt tom for ord. Håper du har det bra Blogges når jeg kommer tilbake. Beklager igjen.....

 • 01.12.2016, 16:00

10 ting jeg vil gjøre i desember


 Kjøpe julegaver til mine nærmeste
Jeg er alltid tidlig ute når det gjelder innkjøp av julegaver til mine nærmeste. Jeg er alltid den som planlegger lenge på forhånd og har alt klart. I fjor var jeg allerede ferdig med julehandelen i november, så gavene samlet bare støv helt til den heldige skulle få en av gavene fra meg.

 Pynte soverommet mitt med julepynt
Dette gjør jeg hver desember og jeg får mer julestemning av det. Dette er så klart obligatorisk for meg, så jeg dropper aldri dette!

 Skrive jobbsøknad
En fugl sa til meg at det lønner seg å søke tidlig om jeg skal få meg en sommerjobb neste år. Så da må jeg egentlig bare starte med skrivingen og satse på at jeg får en sommerjobb neste sommer. Jeg skal ikke gå rundt og vimse uten å ha tjent litt penger. Det går rett og slett ikke. Penger vokser ikke på trær.

 Se Love Actually
Det er en av de fineste julefilmene jeg har sett og den ser jeg hvert år. Jeg liker at vi får vite mer om hvert av skuespillerne i filmen - at det ikke er kun én hovedperson, men flere. Filmen er så søt 

 Nyte juleferien til det fulleste
Jeg har juleferie den 15. desember og den skal nytes altså!
 


 

 Spise julemat med god samvittighet
Vi feirer bare jul én gang i året, og da syns jeg det er dumt at man skal få dårlig samvittighet av å spise julemat kun pga. fett og det ikke er sunt. Folk har sine egne grunner til å ikke spise julemat, og det respekterer jeg. Jeg er i hvert fall den som ikke bryr seg så mye om dette. Maten skal nytes, ikke slukes.

 Ferie nyttårsaften med mine nærmeste
Jeg feirer alltid nyttårsaften med min bestevenninne, men kanskje det blir annerledes i år? Jeg har en kjæreste som jeg ikke har fått feiret nyttårsaften sammen med enda. Hvem vet? Kanskje det blir neste år i stedet.

 Rydde rom for de tingene jeg får i julegave
Nå som jeg har blitt eldre, får jeg ikke like mange gaver i forhold til før, men det går helt fint. For da slipper rommet mitt å bli bomba av gaver fra kjente og bekjente, haha! Men det blir alltid sånn at jeg må nødt til å finne en plass til de tingene jeg har fått i julegave, og det er ikke alltid enkelt, da jeg ikke har et stort soverom.

 Skrive mitt nyttårsforsett
Jeg vet egentlig ikke hvor jeg gjør dette hvert år.... Jeg gjør jo ingenting for å fullføre nyttårsforsettene uansett, men jeg elsker å skrive ned lister. Sikkert derfor, haha!

 Selge bort gamle klær og andre ting eller levere dem til Fretex
Jeg er veldig dårlig på å gi bort klær eller selge dem. De ender alltid i søpla, og det er i grunn ikke bra med tanke på at klærne har jo kostet penger. Da vil det si at jeg egentlig kaster penger i søpla... På en måte? Jeg har i tillegg andre ting som jeg vil selge, som for eksempel putetrekk i 45x45 cm og dekor. Jeg har lastet ned en app som heter «Tise» der man kan legge ut bilder av forskjellige produkter som klær, sko, vesker, interiør og slike ting, som du kan selge. Det er en smart ting å gjøre, for da tjener du litt penger på det også. Så jeg får håpe at jeg får tjent litt ekstra penger i desember.

Hva vil du gjøre i desember?

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til innkjøp, tips, temaer og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits