• 24.02.2017, 21:35

More workout songs


GTA - RED LIPS (AREO CHORD REMIX)


ARIANA GRANDE - SIDE TO SIDE (SLUSHII REMIX)


SIA - BIRD SET FREE


ALAN WALKER - ALONE (VLAD GLUSHCENKO TROPICAL HOUSE REMIX)


ZAYN (FEAT. TAYLOR SWIFT) - I DON'T WANNA LIVE FOREVER (FIFTY SHADES DARKER)


THE CHAINSMOKERS - PARIS (BEN MAXWELL & SCRVP REMIX)


Hei og god kveld!

Jeg tenkte å skrive et blogginnlegg til før jeg ordner meg havregryn til kveldsmat. I dag har jeg fått gjort ferdig praksisrefleksjonsnotatet i og med at jeg hadde studiedag. Så fikk jeg trent lår-, legg- og setemusklene med disse godbitene ovenfor i bakgrunnen. Det var både digg og motiverende for min del! Selv liker jeg å oppdatere spillelisten på iTunes i uken for å ikke bli lei av de gamle, som jeg har fra før. Jeg bruker ikke Spotify, nettopp fordi at jeg ikke skjønner meg på den etter at de bestemte seg for å forandre hele greia totalt. Haha. Så jeg blir ikke den som får oppdage de nyeste sangene like fort som de andre fleste gjør, men da har jeg sikkert noe å se frem til, da.

Jeg liker remix veldig godt for det gir meg en bedre følelse enn originalene. Det gir meg en mer partyfølelse og blir mer pumpa med slike sanger, jeg blir bare enda mer glad for å si det slik. Jeg ville bare dele disse sangene med deg, og at de eventuelt faller i din smak, om du ikke har hørt noen av dem fra før.

Ha en fin fredagskveld!

  • 23.02.2017, 21:00

Å INSPIRERE ANDRE


Puff... I dag har jeg jobbet med tiltaksplan, og trent biceps og triceps. Nå er jeg god og mett, og slapper av i sengen min, mens jeg blogger for dere. Jeg la ut et bilde på IG (Instagram) og det som motiverer meg mest, er at andre sier at jeg inspirerer dem, som for eksempel bestevenninnen min. Jeg blir selv inspirert av andre på IG da jeg følger en del jenter som er veldig dyktige og som legger ut videoer for inspirasjon og motivasjon. Men når noen sier at jeg inspirerer dem, så blir jeg så glad og egentlig litt stolt.

For det første, ville jeg begynne å trene fast for å distrahere meg selv etter bruddet i desember. Jeg ville ha noe annet å tenke på, så treningen var den eneste løsningen for meg. Da ville jeg sette forskjellige mål for min egen helse og kropp, fordi jeg ville forbedre kroppen min og kostholdet mitt. Det er godt, både fysisk og psykisk. Jeg ante ikke at jeg kom til å holde ut med faste treningsdager og sunn kosthold, men jeg har klart det i snart 3 måneder. Det har også forbedret huden min, faktisk. Jeg fokuserer på alle muskelgrupper, bortsett fra bryst, fordi jeg føler ikke at jeg har noe behov for å få muskler i brystpartiet. Så begynte jeg å endre IG-profilen min til treningsprofil, kind of. Dette er for at andre kan følge med og bli med meg på min fitness journey, eller hva jeg skal kalle det. Det er også for at jeg kan se tilbake på hvordan kroppen min så ut før om ett år eller to.

Jeg hadde aldri trodd at mine venner skulle bli inspirert av lille meg. Jeg er uansett takknemlig for de fine tilbakemeldingene jeg har fått etter jeg begynte å trene fast, og jeg har også fått spørsmål om hvordan jeg trener, hvilken øvelser og om jeg har en treningsplan som jeg følger. Det har jeg ikke, jeg velger øvelsene selv. Uansett.. Jeg blir så glad å høre at jeg inspirerer andre og det øker motivasjonen min til å forsette min reise og forhåpentligvis inspirere flere! 
 OVERDEL GYMSHARK TIGHTS H&M

  • 15.02.2017, 15:45

Min fremgang: oktober - februar


Hei søtinger!

Beklager for dårlig blogging, jeg har nemlig to kveldsvakter denne uken, både i går og i dag. Jeg har allerede kommet halvveis i praksisen, så tiden går i fra meg. Det er helt sykt hvor fort tiden går når jeg er på "jobb", og jeg stor trives. Det jeg egentlig gjør før jeg skal på kveldsvakt er å våkne 09.30, ta meg en banan og ordne meg proteinshake, trener, spise mer, dusjer/steller meg og ordne matpakke. Jeg har begynt å trene før kveldsvakten fordi da slipper jeg å utsette treningen til en annen dag. Så da står jeg bare opp tidligere, er faktisk ikke verre enn det!

Jeg la ut et bilde på IG i går av fremgangen min, både rygg og rumpe. Jeg ser forskjellen og det motiverer meg så mye til å fortsette. Det er selvfølgelig ikke noe store greier, som folk forventer av seg selv, men småe endringer er bedre enn ingenting, right? Jeg har fortsatt en lang vei å gå til jeg nærmer meg resultatet jeg ønsker for min egen kropp, men jeg er tross alt veldig fornøyd med min innsats.


 

OKTOBER ⟩ FEBRUAR

Bildet til venstre ble tatt i oktober da jeg ikke trente i det hele tatt. Dette ble tatt da jeg gikk i praksis på sykehjem i fjor. Bildet til høyre ble tatt på mandag, så det vil si det er 4 måneder i mellom. Jeg trente ikke fast før i starten av desember og har trent fast i 2,5 måneder. Trening kan gjøre en forskjell på kort tid, altså, det er ingen tvil om! En må bare være innstilt på å klare det og ikke gi opp med å oppnå målet for din egen kropp og helse. For meg, så handler dette ikke om kroppspress, tvert i mot. Det handler om hva jeg vil gjøre med min egen helse og min egen kropp. Trening er godt for både deg og meg, både fysisk og psykisk, og det holder deg i god form. Man får kjent på mestringsfølelsen, at du har fått brukt kroppen din til noe godt! Dette er for å gjøre meg sterkere og sunnere i tillegg. Målet mitt er så klart å bygge opp muskler, fordi hvorfor ikke? Hadde vært kjipt å angre på dette senere i livet, så hvorfor ikke starte nå som jeg fortsatt er ung? Kjolen min er blitt kortere i tillegg, haha.

.   .   .   .

Før jeg glemmer det, jeg har fått ordnet en aldri så liten videoblogg, der jeg viser ulike øvelser du kan gjøre hjemme! Wii. Vet ikke når jeg skal poste den, men den kommer. Stay tuned 

  • 10.02.2017, 18:26

TRENINGSVIDEO?


Finally friday, YEY! Starten på helgen begynte tidlig formiddag med en liten treningsøkt på soverommet mitt, der jeg trente overkroppen med ulike vekter, og mage med treningsslynge. Jeg ville ikke trene for hardt da halsen min begynner å verke. Det er viktig å lytte til kroppen. Jeg bestemte meg for å ta noen bilder etter treningsøkten til bloggen og instagram før jeg lagde meg mat. Jeg spiser som regel alltid etter trening, fordi at kroppen min trenger mer dose med energi aka proteiner og karbohydrater. Man må også spise mye for å bygge opp muskler, noe som er målet mitt for 2017.

Jeg begynte å tenke på om jeg kanskje skal lage en treningsvideo, men jeg er fortsatt usikker. Jeg sier ikke at jeg er profesjonell/ miss know-it-all, for det er jeg ikke, men det hadde vært gøyere å vise ulike treningsøvelser på video enn å lese et blogginnlegg om det med bilder. Dette er noe jeg må tenke litt mer på, tror jeg. Ellers skal jeg slappe av resten av kvelden med te og drops for sår hals. Det blir selvfølgelig mer mat senere, haha.

TIGHTS CUBUS & OVERDEL
BUBBLEROOM

Hadde dette vært interessant for deg?

  • 02.02.2017, 17:35

Min fremgang: 2012 - 2017


Nå syns jeg det er på tide å starte med å fortelle om prosessen min i forhold til trening, og vise deg før og etter-bilder. Dette blogginnlegget er ikke for å skryte om meg selv eller for å få skyhøye kommentarer, dette er for å dele min fremgang på bloggen og eventuelt inspirere andre når det gjelder trening. Beklager på forhånd om teksten blir lang.

Først vil jeg si at jeg ikke hadde noe form for muskler i 2012, jeg var bare slank. På denne tiden fokuserte jeg mest på å ha flat mage som overhode mulig og samtidig være tynn. Ikke noe mer enn det. Jeg var så kroppsfiksert, at jeg trodde at det å veie lite som mulig var fint. Etter hvert ble jeg undervektig i en lang periode på grunn av personlige årsaker som skjedde i privatlivet mitt. Jeg hadde det ikke så bra for å si det kort. Mitt syn på trening forandret seg med tiden, og da var det stram kropp, men markerte muskler, som var tingen i 2013, med blandet kosthold. Jeg hadde egentlig lite peiling om kosthold og trening, og jeg tok det ikke seriøst.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Fra 2013 til og med 2015 var det mye opp og ned med treningen med blandet kosthold. Det var noen perioder der jeg var veldig motivert og skulle klare å nå målene mine, mens andre perioder ga jeg blanke f. I 2016 begynte jeg gradvis å trene meg oppover - fra undervektig til normalvektig da jeg begynte å spise mer og i tillegg trene. Jeg begynte å få mer forståelse om hva som er riktig og ikke i forhold til kosthold og treningsøvelser, men jeg hadde ikke satt noen mål enn å gå opp i vekt. Etter jeg nådde målet, så gikk motivasjonen til trening gradvis ned, tok ikke det så seriøst lengre.

Etter bruddet mellom eksen og meg, fikk jeg plutselig lysten til å trene igjen. Det sa bare poff, og denne gangen har jeg gjort det riktig! Jeg bestemte meg for å sette mine mål for min egen kropp da jeg vet jeg ikke kan sammenligne min egen med andres. Det skal man rett og slett ikke gjøre for alle har forskjellige kroppsbygninger og man kan ikke garantere at din kropp vil se prikk lik som inspirasjonen din. Jeg begynte å spise sunt og trene fast i desember og har gjort dette siden da, og jeg har allerede begynt å se fremgang, spesielt magen min da jeg trener mage hver eneste dag i 5 dager, faktisk.2012 ⟩ 2017 - 5 år i mellom

Hemmeligheten bak dette bildet fra 2012 var at jeg strammet magen min, fordi jeg hadde oppblåst mage. Dette er faktisk sannheten, så man kan se at jeg ikke hadde noe form for magemuskler i 2012. Bare slank, rett og slett. Til høyre ble tatt på tirsdag, så disse bildene er 5 år i mellom. Nå har jeg bare trent snart i 2 måneder, og likevel har flere sett forskjellen. Slike tilbakemeldinger og komplimenter får motivasjonen min til å stige høyere opp, og jeg blir så glad å få høre det, for da har jeg gjort noe riktig. Jeg er på god vei til å oppnå magen jeg ønsker. Når det gjelder resten av kroppen, så har jeg en del igjen til jeg er fornøyd med innsatsen min. Motivasjonen er på topp, og jeg skal klare å nå mine mål for min egen kropp! For å nevne målene mine for min egen kropp, så ønsker jeg å oppnå en sterk og sunn kropp, det vil si at jeg ønsker å bygge opp muskler og i tillegg spise sunt. Trening og sunn kosthold er godt for deres egen helse. Inkludert min.

  • 22.01.2017, 16:30

Treningsøvelser hjemme del 3


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
 

Jeg har tidligere lagt ut to blogginnlegg der jeg viste mine favoritt øvelser fokusert på ben, rumpe, armer, skuldre og litt rygg, med forskjellige treningsutstyr som for eksempel mini-treningsstrikk og manualer. Klikk her eller her om det skulle være noe interesse for det. Denne gangen vil jeg vise deg mine favoritt øvelser når det kommer til magetrening hjemme, både med ab wheel, slynge og med uten utstyr! Jeg fokuserer ikke så mye på magemuskler sånn ellers da bruker mindre tid på å trene mage i forhold til andre muskelgrupper. Magetreningen sparer jeg til sist. Jeg varierer mellom hver gang jeg trener mage enn å gjenta de samme øvelsene hver gang. Viktig med variasjon!

 

A B S   W O R K O U T

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
SPORTS-BH & TIGHTS BUBBLEROOM.NO


På grunn av mangel av benplass fordi jeg har et lite soverom, så bestemte jeg meg for å finne mageøvelsene på Google denne gangen. Beklager dette, men jeg har kun en selfie stick, og ikke et kamerastativ... Bildene forklarer/viser uansett veldig bra hvordan du skal utføre øvelsene - enkel og forståelig!

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Dette er kalt for slyngetrening, noe som er veldig godt for magemusklene. Den er helt klart min favoritt! Både sportsbutikker og treningsstudioer har denne, og jeg kunne lett brukt denne for resten av livet og ingenting annet. Så god er den for meg. Med denne bruker jeg kun to øvelser da jeg syns det er nok, og jeg tar 4 sets mellom hver øvelse. Min er kjøpt hos TGR, jeg ville ha den så billig som mulig og er superfornøyd! Det finnes en dyrere variant hos XXL.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
Tre enkle øvelser som kan gjennomføres på matta. Jeg tar 3 sets mellom hver øvelse, og jeg syns det er gøy å utføre disse med (mega)korte pauser. Dette er fordi jeg vil ha den burning-følelsen i magemusklene.
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

På første bildet så bruker denne dama en ball for å utføre denne øvelsen, mens jeg bruker manualer fordi det funker like bra. Det kommer helt an på hvilken tyngde jeg tar, men det varierer alt ettersom hvor tungt jeg vil ha det. I den andre øvelsen bruker jeg ab wheel, og du må gjøre det riktig for å få et godt utbytte, ellers så bruker du kroppen feil! Jeg søkte litt rundt for å vite hvordan denne skulle brukes. Den er i hvert fall veldig god. Min er kjøpt hos TGR.
Denne øvelsen tar jeg aller sist og pusher meg selv til jeg er helt utmattet. Jeg tar 2-3 sets alt ettersom hvor gåen jeg er fra før, men jeg tar som regel 2 sets. Denne øvelsen har jeg brukt i alle de årene jeg trente fast og jeg elsker den!

Slik! Håper du likte denne delen og at bildene var forståelig.

  • 17.01.2017, 20:01

Treningsøvelser hjemme del 2


Nå har jeg tenkt å starte med å blogge om ulike treningsøvelser som kan gjøres hjemme på enten stua eller soverommet ditt, alt ettersom hvem du bor med. Som du kan se, trener jeg på soverommet mitt da jeg bor med foreldrene mine akkurat nå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Jeg har tidligere lagt ut et blogginnlegg der jeg viste mine favoritt øvelser fokusert på ben og rumpe, med mini-treningsstrikk, manualer og ankelvekter for mer motstand. Denne gangen tar jeg utgangspunkt i mindre muskelgrupper, nemlig armer, skuldre og litt rygg, med manualer. Disse øvelsene er mine favoritter, men jeg bytter selvfølgelig på, alt ettersom hva jeg føler for. Jeg bruker også andre øvelser som ikke er nevnt i dette blogginnlegget fordi jeg liker å variere treningen min, slik at det ikke blir kjedelig. Det er viktig å variere mellom hver gang du skal trene enn å gjenta de samme øvelsene hver gang.
 

A R M S ,  S H O U L D E R S  &  B A C K


Processed with VSCO with f2 preset

Det er kanskje litt vanskelig å se det på dette bildet, men jeg bruker både lette og tunge vekter for å variere og for at jeg skal kunne kjenne ekstra godt i musklene. Jeg tenker at man klarer få repetisjoner om man kun peiser på med tunge vekter. Derfor liker jeg å bytte på, slik at jeg får ganske mange og gode repetisjoner med lette vekter, og kan presse litt med tunge vekter etterpå.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 1: I denne øvelsen trente jeg triceps, men for å vise bedre hvordan man utfører denne øvelsen, valgte jeg å ta to bilder. Du skal i utgangspunkt bevege underarmen i ca. 90° opp til midjen og ned. Da skal du stramme så mye du klarer når du kjenner tricepsen.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 2: Bøy deg fremover med benene sammen, og trekk skuldrene dine bakover med manualene.

ØVELSE 3: Stå med armene ned langs siden og ha en lett bøy i albuene. Løft armene ut og opp med normal tempo.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 4: Jeg bruker en manual om gangen da jeg kjenner at jeg får rykninger i overleppen, om jeg gjør begge samtidig. Her løfter jeg armen i 90° og med nok repetisjoner vil du kjenne skulderen.

ØVELSE 5: Her lønner det seg å ha overkroppen stødig da du skal løfte armene i fra hofta og opp i normal tempo. Armene skal være strake når du gjør denne øvelsen.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 6: I dette bildet måtte jeg vise denne øvelsen stående siden jeg brukte en selfie stick, men jeg gjør egentlig dette nede på gulvet. Trekk skulder og arm opp langs siden til manualen er i magenivå. Senk deretter tilbake.

ØVELSE 7: Løft manualene fra skuldernivå og opp mot taket til armene er strukket ut. Gjenta dette så mange du klarer. Pass på å holde manualene litt foran hodet og stram magen godt for å unngå unødig svai i ryggen.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


ØVELSE 8: I denne øvelsen trente jeg biceps, og her skal du stå med vektene ned langs siden av kroppen. Bøy vekselvis i albuene og løft manualene helt opp samtidig som du dreier dem utover. Senk rolig tilbake, og prøv å holde albuene i ro mens du utfører denne øvelsen.

ØVELSE 9: Stå stødig og løft manualen opp mot taket og ned, med strake armer. Glem ikke å stramme magen godt for å unngå unødig svai i ryggen.


TRENINGSANTREKK


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TIGHTS NELLY & SPORTS-BH H&M

Håper øvelsene var forståelig og at dette var interessant for noen! Jeg kunne ordnet et blogginnlegg om ulike mageøvelser, men for meg så blir det vanskelig da jeg ikke har så stort soverom. Vel, vi får se :-)

  • 15.01.2017, 16:15

Mine 10 beste treningssanger


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99
       
 
 


ri5_fzndMBg
 

 


·  Today is a good day ·


Er det noe som gjør meg ekstra gira når jeg trener, så er det gode, motiverende og glade sanger på høyt volum! I og med at jeg la ut et treningsinnlegg i går, tenkte jeg kunne fortsette med dette temaet ved å legge ut mine 10 beste treningssanger, som jeg bruker å høre på. Noen av dem er nye, noen av dem er gamle, men musikk er musikk ♥ Nå har jeg fått pakket ut kofferten og rydde på plass klærne mine som har ligget overalt på rommet mitt mens jeg hørte på noen av sangene ovenfor. Musikk gjør noe med humøret altså... For en bra søndag! Planen min for i dag er å utnytte denne søndagen med film og kos. Ha en fin søndag!

  • 14.01.2017, 20:01

Treningsøvelser hjemme


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Nå har jeg tenkt å starte med å blogge om ulike treningsøvelser som kan gjøres hjemme på enten stua eller soverommet ditt, alt ettersom hvem du bor med. Som du kan se, trener jeg på soverommet mitt da jeg bor med foreldrene mine akkurat nå. Dette blogginnlegget har jeg tenkt lenge på å få ordnet, men har ikke fått muligheten før nå. Nå tar jeg utgangspunkt i store muskelgrupper, nemlig ben og rumpe, med mini-treningsstrikk, manualer og ankelvekter for mer motstand. Disse øvelsene er mine favoritter, men jeg bruker også andre øvelser som ikke er nevnt i dette blogginnlegget - men ikke alle i en treningsøkt! Det er viktig å variere mellom hver gang du skal trene enn å bruke 20 forskjellige øvelser hver eneste gang.
 

L E G S   &  G L U T E S
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SIDE KICK: I denne øvelsen skal du løfte ene benet opp, og deretter ned. Antall repetisjoner og sets er individuelt, men jeg tar så mange jeg klarer på både venstre og høyre ben. Jeg bruker ankelvekter først og deretter med treningsstrikk for mer motstand.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

KICKBACKS: Her varierer jeg motstanden fra 1-3, om jeg kan si det sånn. Det blir tyngre for hvert utstyr jeg bruker da det blir flere sets og repetisjoner av samme type øvelse, men det er bare godt for rumpa! I denne øvelsen sparker du ene benet bakover så langt du klarer. Så fortsetter du til du ikke klarer mer eller antall repetisjoner. Jeg har ikke faste repetisjoner.
 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


Jeg aner ikke hva denne øvelsen heter, men med ankelvekter og treningsstrikk kjennes virkelig i rumpa. Her skal du i utgangspunkt løfte benet ditt som en 90° vinkel og stramme setemuskelen! Man kan gjøre denne øvelsen uten ankelvekter og/eller treningsstrikk.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99


MINIBAND-WALK: For å forklare dette på norsk, slik at det blir 100% forståelig, er at du skal gå så mange skritt du klarer i sidelengs - frem og tilbake, med treningsstrikk rundt låret. I og med at jeg ikke har så stor benplass, tar jeg flere runder frem og tilbake til jeg ikke orker mer. Denne øvelsen kan også brukes på tredemølle, noe jeg har gjort på treningssenteret i Molde! Da kan du bestemme tempoen selv.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

SQUATS: Denne øvelsen er både populær og veldig gunstig. Jeg har sluttet å ta squats med kun min egen kroppsvekt og bruker derfor treningsstrikk for mer motstand og svette. Jeg bruker å variere alt ettersom hva jeg føler for å gjøre. Noen ganger bruker jeg både manualer og treningsstrikk når jeg squatter, mens andre dager bruker jeg bare manualer eller treningsstrikk.


CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

JUMPING LUNGES: Du har vel nok hørt om lunges? I denne øvelsen skal du i tillegg hoppe hver gang du bytter ben, om det gir noe mening. Haha! Om det ikke var forståelig, kan du søke «jumping lunges» på YouTube. I denne øvelsen bruker jeg bare min egen kroppsvekt, men man kan bruke ankelvekter for mer motstand.

TRENINGSANTREKK

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

TIGHTS & OVERDEL BUBBLEROOM.NO

 

Håper dette blogginnlegget var interessant for noen! Jeg brukte i hvert fall 2 timer på dette innlegget, hah. Ha en fortsatt fin lørdag.

  • 03.01.2017, 18:54

Watch me improve


Denne vesle jenta bestemte seg for å droppe dagens forelesning og heller sove ut og starte dagen med en god frokost før årets første økt på ProGym! Jeg kom til Molde i går kveld og jeg burde sette mer pris på hvordan været er i Ålesund, fordi været i Molde, er ikke noe å skryte av for å si det mildt. Heldigvis var jeg svært heldig med været da jeg skulle til og fra ProGym.

Dagens treningsøkt gikk veldig bra og det var godt å bruke mine favoritt apparater igjen! Jeg føler jeg presterer bedre på treningssenter enn ulike øvelser hjemme, men jeg liker å trene på begge stedene. Jeg trente ben og rumpe, noe som resulterte med at jeg ikke klarte å gå etter økten. Haha.. Det var verdt det, da. Det blir en ny økt i morgen, og da er det overkroppen sin tur som jeg ser veldig mye frem til. Ellers har jeg hatt en fin dag!Nevn én gøyal ting som du har gjort i dag 

  • 10.12.2016, 17:45

Min inspirasjonskilde


Hei! Jeg tenkte jeg skulle komme med et lysere blogginnlegg enn hva jeg har gjort i det siste - det har ikke vært så lett for meg denne uken. Det å ha kjærlighetssorg er ikke alltid lett, og når flere har funnet ut hva som har skjedd, er det plutselig virkelig for meg. Tårene triller, fordi dette er både ferskt og tungt, men også fordi jeg ikke er klar for at flere, som jeg kjenner, skal vite om dette. Det er sikkert vanlig å være deprimert ved å trøstespise og være isolert i sitt eget soverom for noen, når de opplever kjærlighetssorg, men jeg er ikke slik. Jeg hadde følt dårligere med meg selv og vært mer langt nede om jeg hadde spist sjokolade, iskrem og masse drittmat etter et brudd.

For at jeg skal føle meg bedre med meg selv, selv om jeg går gjennom en dyp kjærlighetssorg, trener jeg. Det er godt både fysisk og psykisk, fordi jeg har veldig godt av det og for at jeg trenger en distraksjon. Jeg holder meg selv opptatt og samtidig gjør kroppen min sterkere - dette får meg til å føle meg bedre, når jeg vet at kroppen min blir både sterkere og strammere, og at jeg får tenkt på andre ting enn eksen/sorgen. Det at jeg spiser sunt og regelmessig og trener styrke på både ben, rumpe, mage, bryst, armer, rygg og skulder, forteller at jeg tar vare på meg selv. Jeg har aldri vært så motivert som jeg er nå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99

Men, det er noen som inspirerer meg til å trene hardt og å spise riktig. Jeg trenger en inspirasjonskilde for å kunne starte et sted, men målet mitt er ikke å få den samme kroppen som selveste Linn Lowes. Alle har forskjellige kroppsbygninger, dermed er det umulig å oppnå en lik kropp som denne svenske kvinnen. Linn motiverer og inspirerer meg til å oppnå en sterk, muskuløs og sunn kropp. Jeg fant henne på Instagram for en lang stund siden og hun vet absolutt hva hun gjør! Hun er så kreativ og flink med treningen at jeg har hentet et par øvelser fra henne selv, og jeg liker at Linn legger ut et par videoer i uka. Jeg har nylig funnet ut at hun har en youtube-kanal, så jeg får inspirasjon derfra også.

Håper jeg klarer å fortsette dette, slik at jeg kan oppnå gode resultater i fremtiden. Jeg trente fast tidligere, men så ble det litt av og på - jeg tok ikke treningen like seriøst som jeg gjorde før, men nå skal jeg skjerpe meg. Jeg er i tillegg litt lei av å se på meg selv med uten former, uten form for muskler, alt er flatt og er svak, så jeg endrer dette nå.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 99Hvem er din inspirasjonskilde?

HA EN FIN LØRDAG VIDERE!

sara

Velkommen til min blogg! Jeg heter Sara, er 22 år og kommer fra Ålesund. Nå bor jeg i Molde, da jeg studerer vernepleien på Høgskolen i Molde. Jeg blogger for det meste om det som faller meg inn. Det kan være alt fra hverdagsinnlegg, til oppskrifter, tips, temaer, trening og anbefalinger.

Search

Bloggdesign

hits